Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
csináltam egy képet..sajnos nem lett valami jó...
...bocs a nagy méretért, de talán így látszik valami
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Figyelj, ezt csak a Scania tudja (szerintem) 😊)
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
Amúgy azért nem intettem mert egyszer telefonáltam, egyszer meg más fele néztem de fel se tûnt hogy fényképeznek... xD 😄
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Kitudja mikor kell megin beugrania faternak valaki helyett :S
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
A rajz meg elég jó! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
1. Konvoy
2. Sok ú kocsi, mind Franchei.
3.Fateré.
4. Megpróbálok Luspy nyomába érni.
Ma erre mifelénk járnak, lehet h kimegyek majd délután azt csinálok képet.😄
Am Polgárdi-Siófok fuvart csinálnak.😄
Amúgy feltettem volna én is mivel van egy másik is. <#papakacsint>#papakacsint>

* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Scania R500 V8 Topline - Gerrit Maseland
Fotó: Frank Vermaat
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa