Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képek is jók! <#eljen>#eljen>
#55004: Jó kép! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

#54982: De azok! <#vigyor3>#vigyor3>
#54792, #54793: Jó képek! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Czuki majd figyelem hátha látom az Ivecot 😉 Amúgy látszik rajata, hogy nagyon szépen volt tartva 😄
Még kis pisis koromban apa második saját autójával 😄 A kutyaólas puncissal 😄 MR. Presidentes tábla (ami most az én szobámban feszít 😛) Czuki-trans os felirat a kutyaólon, nagyon menõ 😄
renault1
Ki se látszom a volvo kormánya mögül 😄
renault2
Aztán jött a harmadik és egyben utolsó...😞
iveco1
csecse járgány volt, apa nagyon vigyázott rá
iveco2
És az utolsó kép róla, eladás napján, eladás elõtt :/ Megsirattam hiszen mégiscsak 8 évig hû volt :/
iveco3
Ha valaki látja az ivecót az mondja majd el milyen állapotban volt, mert németbe járkálnak vele . 😄 Fater eddig egyszer látta, énmég azóta nem.
Bocsánat csak most találtam ezeket a képeket, és jóvolt visszaemlékezni kicsit 😄
Renault magnum http://kamionszim.hu
V-Power Shell
Na de ez a külsõ, pff....
Mint valami ûr kamion, elég tré munka, látszik német... <#levele>#levele>
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Mondjuk kizsírozott szakadéknak lefele hátszéllel se megy 80 nál többet, de még mai napig futkározik belõle jópár az utakon XD
egyébként a tetejében van egy "kis" DAF
a mûszerfalban szerintem van egy kicsi SCANIS...
a tükör az MAN -ra hajaz egy kicsit...de lehet h csak nekem tûnik így...😊
www.szobi.picturepush.com
Lehet beszólogatni 😄
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/