Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
The Truck Is My Life
Új nick :D Jéé de laza :D
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
7:15 telephely
12:15 ház elõtt
1 Sióst láttam az is ott forgott az ipartelepen a Betta mellet.
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Ha szeretnél egy limitált példányszámú Actros-t vagy éppen egy Magnum-ot, vagy csak érdekel a fuvarozás, szállítmányozás világa, akkor itt a helyed!
www(pont)facebook(pont)com/timocom(pont)hu
Vannak itt Nyíregyháziak? 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De viszont ebben a videójában mintha valami váltó probléma lenne (legalábbis ezt szûröm ki..)
Meg itt a szerelõ le is kötötte a kardán tengelyt.. Remélem semmi komoly Bírtam a videóit 😄
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
'Ma nem csináltam róla képet, majd talán holnap😄😄'
Holnap reggelig ott fog állni, mert én most itthon vagyok😊
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
Bag ra megyünk ha valakit érdekel onnan meg Kerecsend.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Nekem tegnap faterom dolgozott megint a piros F2000-ressel de sajna nem tudtam vele menni... :S
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Kedden indulok faterral kifele. (románból magyarba)
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
'Eléggé gány kép lett, de holnap csinálok egy másikat ha a Tomi megint ide áll.😄😄

Veres 96: Nem csak így fényképeztem le pont rásütött a nap.
Rs: Köszi.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
én holnap reggel indulok tesómmal : DD
képeket hozzak??
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Fagyi: Szép kép, jó utat! 😊
Nem tudja valaki mi van az m5-ön? Szeged fele.
Hány km-s a sor? Ha esetleg valaki tud valamit, légyszi írjon.
Elõre is köszönöm!