Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hivatás az Életért!
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Ott egyszer kocsival,mikor jöttem haza Debrecenbõl,elég szép tempóval épp hogy csak sikerült bevenni😄
Egyébként tetszenek ezek a kanyaros képek<#eljen>#eljen>
к.ιηтнуα.
Pár perce elindult egy gázautós portál a http://www.gazzalmegyek.hu címen. Többen regisztráltak is már, de várok mindenkit, hogy közösséget építsünk.
Az elsõ komoly dolog az, hogy ma este 19 órától egy szakértõ lesz fenn a fórumban (Szakértõ válaszol/Beznin-gáz szakértõ topic) 1 órán át. Már akár elõre is leírhatjátok kérdéseiteket, aztán válaszol rájuk, de online is bombázhatjátok majd. Használjátok/használjuk ki. Ha sikeres lesz a dolog, heti szinten tartunk ilyen szakértõ válaszol órát.
Böngésszetek, nézelõdjetek, olvassatok, szavazzatok, fórumozzatok és csapjatok rá a kedvezményes kuponokra, mert erre is van ám lehetõség!
Bízom benne, hogy tetszik majd az oldal. Biztosra nem mehetek, mert Mo.-on nincs hasonló...
Remélem sokan átjöttök majd, mert tudom, sok autóban van gáz, de még több, amiben nincs... No és persze, a DÍZEL-GÁZ... Ez most van terjedõben... Nem hajt közületek v.ki ilyen teherautót, kamiont?
Üdv: Norbi
ui.: ha van, átalakításokról fotósorozatokat szívesen veszek. Most már legalább látjátok, hogy hová is kerülnek...
Kedves Admin, mivel valamelyest közérdeklõdésre számot tartó a dolog, kérlek ne töröld a hozzászólást. Vagy ha szándékodban áll, akkor legalább egy-két nap után majd. Megértésed köszönöm szépen! Remélem értékeled igyekezetem, korrekt próbáltam lenni... Köszönöm neked!
Jaa szeva erix mivan unbannoltak? 😄
Új nick :D Jéé de laza :D
És a nap bugyogója középen virít😊

És a nap Királyainak szeretném jelölni a Volvo NH700-ast

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz
Hivatás az Életért!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
-Szotyi: Tudom!😉
A piros F2000-res is a VT ARtranstól van nálunk a cégnél.<#smile>#smile>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
scania, volvo <#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
V-Power Shell
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
-Telepen. 😊
-Apum volt gépe a VTArtrans-nál.😄
-Volvo FH 13 Globetrotter XL
-Scania R500 Topline
'Jó a rendszáma 😊'
'Bocsi a sok képért!!!'
Grafit-al csinálod ilyenre vagy csak sima ceruza vagy egyik sem?😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
The Truck Is My Life
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
"Fighting for peace is like fucking for virginity"