Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Fain kis gép! hány lovas ez?
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Roberto:A héten csak Szerdán+ Csütörtökön!😊
CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Imi: <#eljen>#eljen>
The Truck Is My Life
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
Hacsak nemváltoztattak rajta de kevés a valószinüsége : D
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
#55122: Az a Scania tényleg szép állapotban van, látszik hogy sajátja. 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
4. DAF nagyon zsír! <#hawaii>#hawaii><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Meg az a Trakeker is jó <#vigyor>#vigyor>
The Truck Is My Life
Olasz lassan 20 éves lesz 😮 Saját autója a srácnak amit tud õ maga csinál meg rajt 😮😄
Egyenlõre ennyi 😊 csak szépen lassan beosztom : D
Akinek kell nagyobba az irjon facen vagy itt privátban 😊
Olajfolyás... 14 liter olaj Drezdától hazig...
Daf rajongóknak a két következõ képet 😉
Ezt még talán ACDC rajongóknak is (:
Bolzano Süd nél kell kimenni ehhez a parkolóhoz Fercam logistika kp itt van, nah meg egy bolt is és mindig van érdekes járgány 😊 lásd a következõ 3 képet ; D
Hozok pár képet a tegnapi kamionozásról!😄
Reggel Bericapnál:
Utána Felsõcikolán rakodás amit az alcoához vittünk:
Miután fater nagy nehezen lerakodott az alcoánál jött a felrakás a Duropacnál:
Úton Mór fele:
És a Hammertsteinél:
Bocsi a sok képért!😊
CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Majd veszek gépet 😊
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
egy Tipp, próbáld kivágni a képet hogy csak a kamion legyen benne, vagy várj még közelebb ér. <#wink>#wink> Tudom könnyû mondani, de sokall szebbek úgy szvsz. <#smile>#smile>
The Truck Is My Life