Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Hivatás az Életért!
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Faterom egy Scania mûszaki mentõvel dolgozik már 10 éve és most ki mentek Franciába és úton hazafele Németbe össze tört a hátsó (D tengely) differenciál mû... Mi a véleményetek róla???(Ha érdekel a kamion tudok képpel szolgálni... 😊 )
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Aztán az csak 1 cég 😄 És oda mikor vennének már fel 0 kilóméterrel?..
Na mind1 😄 Én nem vitázok én tudom mit akarok 😄
Új nick :D Jéé de laza :D
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Haver szar Magyar cég?Jussál már be akkor a HUNLAND-hoz..vagy csak vedd figyelembe
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
😄 Itt van tõlem ausztria 15km re van annyi munka lehetõség mint állat.. Most is ahol nyári melón vagyok egész nap vezetek 😄 Vagy egy traktor vagy egy Mercedes Unimogot 😊 Sõt az sem biztos hogy teher autó sofõr leszek 😄 Lehet valami kis gazdaságban leragadok itt kint és kész 😊
De mondom, lehetõség van csak élni kell vele és ha ilyen közel van aisztria akkor miért ne itt dolgozzak?! Mint sem egy gagyi szar magyar cégnél amit mindeki le hurrog meg köpköd.. <#hawaii>#hawaii>
Elõször is kinek milyen PÁV csoportra van szüksége?
PÁV I. : Megkülönböztetõ jelzést használók
PÁV II.: Személyszállítás,ADR (régen ezt kérték a nemzetközihez is)
PÁV III: Teherszállítás
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
a múlthéten ahogy ottvoltunk, a csávó megszopatott xD
mondta h 2 silóba kell fújni, elkérte apám számát, és mondta h felhívja mielõtt megtelik...egyszer megállt a grancsi, és akkor már hívta is õt h lassan meg kéne állni, fater mondta neki h már megállt, a csávó csak annyit mondott, hogy van ott egy kuka, abba engedjük már visza ami a csõben maradt, nem sok jött végülis vissza...
utána elkedztünk fújni a másik silóba, ott meg mire lefújtuk az egészet, pergett a fejemre a cucc xD 😄
www.szobi.picturepush.com
Bezony a Magnumot akkor méginkább ne kiványjátok xDDD 1.5 hónap alatt 5 olajfolyás😄DD
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
#56097: persze, de ezek nagyon szarok mind1ik, 4et hozott egyszerra a cég, és már mind a 4nek hozzá kellett nyúlni a motorjához...
bár azt több helyrõl hallottam már, hogy vanna ugye az Adblue nélküli Scaniak, és azokat 5-500 ezernél lehet dobni a kukába...de ezt is csak hallottam, õszintén nem ismerem annyira a Scaniat... 😊
de unokatesóm régen járt mercivel (MP2 actros)
mindíg szídta, hogy gyenge is, szar a fülkéje is
na mosmtár a fülkét viszasírja 😄DDD
Korhatár van e? Ok,elméletileg nincs de a cégek gondolom nem szívesen látják a 20éves sofõröket.:S
Én se szívesen adnék egy több milliós 40 tonnás cuccot egy 0 km-es paprikajancsi kezébe.😊
és van olyan is, akinek jó a cég( bár õk kevesen vannak)
de arra biztos hogy jó, hogy tapasztalatot szerezzél.
nekem báttyám március környékén akar elkezdeni majd sofõrködni, és valószínûleg itt fog õ is kezdeni...
Egszer megbuktam forgalmin +13 ezer
Volt Bü vizsga azis asszem 13 körül volt órákkal együtt...
Lehet C+E kategóiát is csinálni egyszerre de az asszem picit olcsóbb mint külön külön
PÁV ról énsem tudok sokmindent de a GKI Pályakezdõként vagy hogyan az is minimum 180 ezer... Vannak árak..
múlt hétfõn is pont ott voltunk, akkor én is ott voltam vele 😄
ennél a cégnél pedig a kormány állítót csináltatta, de az már szar volt mikor átvette és hát, egyáltalán nem biztos, hogy az véletlenül ment szét, mert kitudja milyen ember ült rajta elõtte.
és a jobb eleje össze volt törve, mikor vette át, de azt meg csináltatta, és azóta semmi gond nicsen vele 😊
jön megy, a motorja erõs...a fogyasztása se rossz, szóval nincs vele gondja...
unokatesóm viszont "taknyos varjú"val jár, és már volt vele több gondja is...
60.000 km van benne, és a motorja gyenge, ha odalép neki füstöl(de mint egy Rába kb)
és ha megvan rakva 24 tonnával nem akar menni
automata váltós, a váltója olyan szinten lomha, hogy az már idegesítõ...
a tetõspoiler nem volt meghúzva gyárilag, õ húzta meg, mert remegett, kopogott
üresen sétál az úton, de rakottan nem
egyébként egy G420-as Scaniaról van szó...
és akkor most várom, a Scania fanokat, hogy elkezdjék majd dícsérni, mert úgyis fogják 😊
másik dolog, holnap megy fater Mosonmagyaróvárról Jászberénybe leadni,
útvonal: 5ös, 4es 31es
legalábbis azt hiszem 😄
ha valaki netán erre lakik, akkor lekaphatná 😄DD
olyan 9 körül fog indulni óvárról
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
daf xf(#56067): sejtettem hogy itt fogunk kilyukadni a márkák harcánál, Én a "taknyos varjút" se istenítem! Inkább a MAN, azzal a 3év alatt nem volt annyi gondja tesómnak vele mint a daf-al 3hét alatt! Igaz hogy cége válogatja, hogy milyet rendel, fapados e vagy sem stb... de itt speciel az állóklíma híg trágyát sem ér, az ülései olyan kényelmetlenek hogy csak na. A másik hsz-edre válaszolva: mondtam, hogy nem biztos, de immár több Gartneres mondta!
Hivatás az Életért!
Ha majd én is ott tartok,akkor majd utána járok pontosan😄
Nem rossz😄
к.ιηтнуα.
Még átgondolok egy pár dolgot aztán lehet szeptemberben már kezdem a jogsit.
Jövõre,ha végzek a sulival és nem sikerül elhelyezkednem a szakmámban,én is úgy akarom majd lerakni.
к.ιηтнуα.
250böl meg kell h legyen a C+E jogsi (b mar 2.5 eve megvan)
aztán páv plusz gki és ennyi?