Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerypapa 95
ezzel a billencses szkániával csõröge jár 😄D nagyon nagy állat a kölyök 😄

tviktor91
Leírná nekem valaki hogy mit kell szerezni ahhoz h nemzetközi utakra menjek?Link is jo lesz..
C jogsi az fix ugye,hozza E (ezt lehet egyben csinalni? ) ez igy kb mindennel együtt vagy 200-250ezer ha jól számoltam.PÁV vizsgáról is olvastam csak nemtom h melyik kell es mennyibe kerül😊 Aztán GKI vizsga is tudtommal kötelezö..szoval eleg kemeny szazezrek es meg mindig nincs benne valami(?).

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Tinka123
Saját videóm 😊 csehország, Znolymó, és Juhlava között 😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

daf xf
Ez egy hülyeség. Gondolj már bele. Minek vinné vissza magyarbol a kocsikat? Azért hogy ott osztrákba a magyar soföröknek is ugyan annyit adjon mint a labancoknak?
Elméletileg azért hozták be magyarba a gartnert mivel a magyar paraszt fele annyi pénzért dolgozik a labancnak.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf
Na mer a scania az isten gép. Tudnék írni egy litániát a taknyos varjúrol hogy milyen..

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

luspaydavid
Az igen ! <#wow2><#eljen>

The Truck Is My Life

Kistódi
Na megvannak a képek:

Inkább nem teszem fel mindet 😄

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Kistódi
Nekem van még jó pár képem a sárgaságról😄
Mindjárt fel is teszem.. remélem nembaj ha 21db

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Törölt felhasználó
Jók <#eljen>
9. képen a csávó :'DDD
Sárga Scania nemszar!!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

imihaver
<#wave>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Perszehogy, ITT bár ez is PS es kép,remélem nem gond de a méret az nagy. Ha érdekel van még pár képem róla.

leho94
utolsó elõtti révészes képet elkérhetném nagyba?😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Értem, Amúgy mi is érdeklõdni mentünk be, de nem mondta senki hogy meg fog szûnni a magyar, amúgy inkább bõvítik, mert épül mellette még egy épület, és gartner sárga van benne...xD
Amúgy apum nem is ide a magyar gartnerhoz jönne h jön, hanem a Bécsi-hez.😄
És köszi az információt.😊

matyi0323
Az a lényeg menjen, erõ legyen benne 😄 Én is úgy hallottam, hogy erõ terén a Sprinter a "legjobb" versenytársaival szemben.. 😊 Mondjuk ez a zörgõ utastér + lötyögõ váltó.. hmm..érdekes😄 na mindegy, kíváncsi leszek, remélem azért épp egy jót fogok ki, aminek lehet nyomni. 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

imihaver
Estét!<#wave>

Hála istennek sikerült lementeni a képeket amiket készítettem mikor elmentem faterral (1-2 kép és 1 videó kivételével)
Lassan majd rakosgatom fel minden napra egy kevés 😊

Jóéjt! <#worship>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Törölt felhasználó
Estét! 😊 Faterom mostani gépe 😊
""
""
+1 😄
""
atika223
Beszéltünk Olasz billencs sofõrrel minden este otthon van 1700-1900 között keres.

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

atika223

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

Willl
Nekem volt alkalmam elég sok fajta kis áruszállítót kipróbálni, és nekem a sprinter tetszett a legjobban erõs,megbízható,szerethetõ kis autó.Ha jól bánsz vele meghálálja rendesen.Sok versenytársával ellentétben a sprinter rakottan is jól teljesít és a fogyasztása sincs az egekben.És most jön a feketeleves.A kocsinál gyakran elõjön az elektronika hiba,zörgõ belsõtér,lötyögõs váltó ez minden modellnél elõjön elõbb vagy utóbb.Nagy melegben sokat csinálta azt, hogy letiltott és nem indult be.Ilyenkor saru le vársz 5 percet vissza és már megy is😄 A 2000-ig gyártott modelleknél a fûtés kiváló az újabbaknál már nem.Viszont az újabbaknál a klíma ami eléggé jó.Szóval minden hibája ellenére, szerintem ez egy nagyon jó kis kocsi.Nagy vonalakba ennyi a sprinter az én tapasztalataim szerint😊

Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D

Törölt felhasználó
Az nem lehet rossz 😉
Sok sikert hozzá 😊
matyi0323
Látom voltak itt nagy viták a fizetésrõl.. ismerõsömnek 3 éve ( azóta nem beszéltem vele :/ ) magyar-osztrák cégnél 17 ezer Forint / nap volt a fizuja, ha dolgozott, ha nem. ( ez alatt rakodásidõt értem persze ) Aztán másfél év után a góré megunta, mert volt olyan aki majdnem dupla annyi km-t ment 1-2 emberkétõl.. 😄DD és így lett 15 ezer Forint / nap + 20Ft/km

Egy kicsit más téma.. Augusztus végétõl ( ha minden igaz.. remélem nem vernek át 😄 ) egy Merci Sprinterrel fogok dolgozni, magyarból németbe, onnan meg olaszba kell árút vinni, olyasmi, mint nálunk a GLS, DHL, csak egy helyre.. nem terítõs motyó 😄 Elvileg 16Ft /km a fizu, ahogy kérdezgettem ott dolgozóktól, olyan 12-15-16 ezer km-t mennek havonta. Hétfõn indulás itthonról aztán péntek este/délután érkezés haza.. 😄 Remélem jó lesz, igaz mondták, hogy nem egy leányálom, mert menni kell ha keresni akarsz.. de jobb, mint a segíííly. 😊
Esetleg vélemények/tapasztalatok a Sprinterrõl?😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Törölt felhasználó
Értem, köszi az infót!
Hát én nekem tetszik, de nem rajongok érte, de szerintem sokkal jobb mint a Merci 😄
De ez szvsz 😊
hungaro
hát ez is vagy pletyka vagy nem, hogy az új TGX-eket kerámia váltóval szerelik és nem ragad a mágnes, a daf-ra igen. de lehet teljesen más oka is, de ez maradt meg bennem mikor beszéltünk 1 gartneressel errõl. meg hát olcsó, eddig szerettem a DAF-okat de mióta tesóm daf-al jár azóta csak a gond van vele, 3héten leforgása alatt 3x volt vele szervízben (üresen forralja a vizet, légcsõ el durrant és megtekerte a súly az alvázat meg ilyesmi(pedig nincs 1 éves)) akik ezzel dolgoznak már mint a DAF-al meg kérdeztem, hogy milyen meg minden erre ezt a választ kaptam: "Ha még 1x valaki isteníti a DAF-ot lapáttal verem agyon." (ezt nem lázításnak írtam a DAF rajongóknak!!) csak egy rövid vélemény a DAF-ról.<#finom><#vigyor2>

Hivatás az Életért!

Törölt felhasználó
Láttam a Gartnernak vannak új dafjai ...
Ezekrõl mit tudsz? 😄
hungaro
szép képek, gartnerrõl egy kis információ, így fél füllel halottam, ahogy tesóm beszél kollégájával: Jan. 1-tõl állítólag megfog szûnni a MAGYARORSZÁGI Gartner, már el kezdte vissza rend-számozni a kamionokat osztrákra, akik eddig a cégnél dolgoztak azokat átcsoportosítja, és ugyan azt a fizetést fogják kapni, mint az osztrák kollégáik, az-az amibõl a Magyar 3sofõrt fizetett ki... Lehet hogy csak pletyka de több embertõl hallottam már!

Hivatás az Életért!

<#idiota>

MANos Viktor
<#idiota><#action>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Te nem is szereted a TGX-et...xD

MANos Viktor
Mérnem hoztál egy TGX-et nekem? <#nevetes1>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

94mike
Vettem észre....😄DD

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Biztos, nem figyeltem.xD

Az elsõ 2 haverom.😄
-Villám, Depi.😊
Bocs a dupla postért.😊

94mike
kedd reggel 6és 7 között velünk szembe jöttetek..😄D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Helóó.😊
Tegnapi képek.😊

Amúgy köszi mindenkinek a múltkori dicséreteket.😄
Mike: Hol nem vettelek észre a múltkor?xD
Luspy: Ha kopasz volt akkor a Balu ment vele.😄
Nyisztor P.: Ja, egyenlõre...xD

Még tegnapról😊

Gerypapa 95
de azért õ 80 ezer forintért eléldegél szlovákba , nem olyanok a körülmények !

Törölt felhasználó
Ennyi...
Amúgy meg ne mondja nekem , hogy nincs más kamionos cég , ahol jobban fizet.
Pl:Cs cargo, azt hiszem cseh cég, de tuti biztos, hogy van szlovákba is cég. És gondolom ott azért nem 80-ért dolgozik. 😊
tviktor91
Mindig van más választás ha õ is akarja.

leho94
de nem tud mit csinálni.. szerinted ha lenne jobb választása ezt csinálná?

Törölt felhasználó
Erre csak azt mondom, hogy megérdemli...
Ha neem veszi észre , hogy havi 80-ért melózik, akkor magára vessen. Szvsz . 😄
leho94
azért nézd meg a szlovákokat.. minden 5. ember szinte kamionos, románok fele is jogsi nélkül vezet... multkor beszéltünk párral, szlovák srác 80.000ft-ért átváltva dolgozik ugy hogy 3 hónapot kint van... jó mondjuk az már a legalja, de van ilyen is...

Tinka123
Leho Túlméret 😄D Napi 125 € minden második hétvége van itthon 😄

Mert Német nyelvizsga is kell a legtöbb helyre, kivéve ahova beszerveznek...
Hirdet az a cég Jim Johansen vagy mi nagyfülkés Dafok az sem echte Dán egy vagy két Dán van a cégen belül a többiek Magyarok Szerbek és ilyen nációk, még a fuvarszervezõk is, viszont ugye 6 vagy akár ennél több hét kint...Ami kibaszott sok..
Talán az hogy mégis ittkéne hagyni sokmindenkit nem? Szülõk, Barátok, Barátnõ(k)(?!)
😊 Apu azért nem ment mert ittvagyunk mi, sok lenne az a 6 hét, ha egymaga lenne akkor meg azért mert kevesebb lóvéból is meg lehet élni ha nem akar nagyobbra vágyni .. kicsit keszekusza lett bocsi 😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

tviktor91
De akkor mért nem megy ki mindenki? Mi tart vissza?😊 OK ..akinek családja van azt megértem.

Törölt felhasználó
Az echte osztrák az tuti nem 😄
Mondjuk, én nem pont Osztrákra gondoltam, hanem tõlünk sokan mentek finnbe 😄D
Volt régebben a naplóba, hogy Magyarország dolgozik szinte a legtöbbet, de nekünk a legkevesebb a keresetünk majdnem 😊 :S
tviktor91
Jaja szerintem is,brummie forumon se írnak ennyit..2200 még hihetõ annyit én is olvastam..2.5felett már nagyon mázlistának kell lenni.

leho94
az kicsit sok lesz😄 meg az a 3200 is 😄