Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C jogsi az fix ugye,hozza E (ezt lehet egyben csinalni? ) ez igy kb mindennel együtt vagy 200-250ezer ha jól számoltam.PÁV vizsgáról is olvastam csak nemtom h melyik kell es mennyibe kerül😊 Aztán GKI vizsga is tudtommal kötelezö..szoval eleg kemeny szazezrek es meg mindig nincs benne valami(?).
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Elméletileg azért hozták be magyarba a gartnert mivel a magyar paraszt fele annyi pénzért dolgozik a labancnak.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Inkább nem teszem fel mindet 😄
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Mindjárt fel is teszem.. remélem nembaj ha 21db
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
9. képen a csávó :'DDD
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Amúgy apum nem is ide a magyar gartnerhoz jönne h jön, hanem a Bécsi-hez.😄
És köszi az információt.😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
+1 😄
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
Sok sikert hozzá 😊
Egy kicsit más téma.. Augusztus végétõl ( ha minden igaz.. remélem nem vernek át 😄 ) egy Merci Sprinterrel fogok dolgozni, magyarból németbe, onnan meg olaszba kell árút vinni, olyasmi, mint nálunk a GLS, DHL, csak egy helyre.. nem terítõs motyó 😄 Elvileg 16Ft /km a fizu, ahogy kérdezgettem ott dolgozóktól, olyan 12-15-16 ezer km-t mennek havonta. Hétfõn indulás itthonról aztán péntek este/délután érkezés haza.. 😄 Remélem jó lesz, igaz mondták, hogy nem egy leányálom, mert menni kell ha keresni akarsz.. de jobb, mint a segíííly. 😊
Esetleg vélemények/tapasztalatok a Sprinterrõl?😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Hát én nekem tetszik, de nem rajongok érte, de szerintem sokkal jobb mint a Merci 😄
De ez szvsz 😊
Hivatás az Életért!
Ezekrõl mit tudsz? 😄
Hivatás az Életért!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
-Villám, Depi.😊
Bocs a dupla postért.😊
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Tegnapi képek.😊
Amúgy köszi mindenkinek a múltkori dicséreteket.😄
Mike: Hol nem vettelek észre a múltkor?xD
Luspy: Ha kopasz volt akkor a Balu ment vele.😄
Nyisztor P.: Ja, egyenlõre...xD
Amúgy meg ne mondja nekem , hogy nincs más kamionos cég , ahol jobban fizet.
Pl:Cs cargo, azt hiszem cseh cég, de tuti biztos, hogy van szlovákba is cég. És gondolom ott azért nem 80-ért dolgozik. 😊
Ha neem veszi észre , hogy havi 80-ért melózik, akkor magára vessen. Szvsz . 😄
Mert Német nyelvizsga is kell a legtöbb helyre, kivéve ahova beszerveznek...
Hirdet az a cég Jim Johansen vagy mi nagyfülkés Dafok az sem echte Dán egy vagy két Dán van a cégen belül a többiek Magyarok Szerbek és ilyen nációk, még a fuvarszervezõk is, viszont ugye 6 vagy akár ennél több hét kint...Ami kibaszott sok..
Talán az hogy mégis ittkéne hagyni sokmindenkit nem? Szülõk, Barátok, Barátnõ(k)(?!)
😊 Apu azért nem ment mert ittvagyunk mi, sok lenne az a 6 hét, ha egymaga lenne akkor meg azért mert kevesebb lóvéból is meg lehet élni ha nem akar nagyobbra vágyni .. kicsit keszekusza lett bocsi 😊
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Mondjuk, én nem pont Osztrákra gondoltam, hanem tõlünk sokan mentek finnbe 😄D
Volt régebben a naplóba, hogy Magyarország dolgozik szinte a legtöbbet, de nekünk a legkevesebb a keresetünk majdnem 😊 :S