59456
-
SzabyV8 #56746
-
#56745 HEHE az a Dac sárga kamion a telepónkön van . -
SzabyV8 #56744
-
SzabyV8 #56743
-
SzabyV8 #56742
-
SzabyV8 #56741 Jó reggelt! Hoztam pár képet a hétről
-
A 98 Fotóból pár ;) -
#56739 Hát hallod fogalmam sincs mi ez még mindig :D
De érdekes. -
#56738 Itthon járt tesóm, elég rossz minőségű képek lettek meg döglött a digitális fényképezőnk ezért maradt a teló, íme 3kép:
Ez meg azért mert tetszik:
-
#56737 Na meg mi az a 15-20centis rés a csőrnél és a fülkénél?
Már ebből is az következtethető ki hogy nem csőr..:D
Na de mind1 az a lényeg hogy elég érdekes gép:D -
#56736 Ilyen szempontból nem az viszont van csőre, ha nem is gyári. :D -
#56735 Az hol lenen csőrös ne legyél már hülye..
Ott van a motor a csőrbe?nem..szóval nem az -
#56734 +orsúly lenne akkor elég kevés súly van az elején mert valahogy megoldották hogy levegő is mennyen a hűtőbe.. Ám legyen orrsúly! :D
Egyébként ezek úgy vannak megcsinálva hogy azok a böszme fogak bele álnak a földbe akkor elvileg nem emeli meg a gépet mert a drótkötél is amit hút a fogak feletti orsón futnak végig, ergó +nyomást gyakorolnak a fogakra amik mégjobban fognak a földben..
Ez szimpla játék a hirdaulika munkahengerekkel egyébként :D
Ez kérlek szépen a jövő! Már nem árkot ásnak bele dobják a cuccost és földet rá..
Simán mélyhúzással elvezetgetik a cuccost árkon bokron kissebb folyókon is! :D
#56733 Erix Neked mit kell okoskodni mindíg? Miért akkor mi ez ha nem csőrös kutya?
Inkább maradnál csöndbe.. -
#56733 Persze hogy orrsúly látszódik hogy külön elem nem csőrös MAN ez..:) -
#56732 Érdekes, de szerintem csak orrsúly az az elején, mert nagyon fogdossa a földet. De ez amúgy mit csinál ?? -
#56731 Egy ilyet énis láttam nyáron! :D
Először énse tudtam miez De aztán rájöttem hogy egy csőrös MAN kutya :D
Képek szarok, mert melóközbe csináltam :D -
Sóschips #56730 Ez persze,ez egyértelmű.De régen is megtudta oldani:)...régen volt kerékcserés videó,most semmi,meg egyéb ilyen kisebb dolgok.
Na mindegy.Egyébként Chievo,azt hiszem így írják a nevét..ő sem csinált mostanában sok videót:S -
danyr #56729 Linis-ék ketten vannak, míg Andy egyedül és úgy lényegesebben nehezebb a videó készítés, de való igaz, hogy az utóbbi időben unalmasak. -
#56728 Szerintem is már nekem se jönnek be Andy videói linispowernak jobb videói vannak:) -
Sóschips #56727 Meglehet,viszont régen Ő volt a "kedvenc",sokkal jobb videókat csinált az elején,most meg olyan....unalmas,vagy nem is tudom...az új is arról szól,hogy találkozott egy haverjával,aztán az autópályán egymást előzgették...Lehet,hogy ez csak nekem unalmas,de "Lini"-ék videói,sokkal élménydúsabb(?),nem olyan tré.
De mondom,ez az én saját véleményem,s Andyt sem fikázni akartam ezzel.:) -
#56726 Mert nemismered Andy-t jobban :D -
#56725 bocs a duplaért, pont sulim előtt halad majd el, megpróbálok figyelni :DD -
#56724 pont akkor buszozgatok majd arra -
#56723 Ha valaki netalántán reggel Kecskemét fele fotózik és lát egy fehér Iveco Stralist Gergely Transos felirattal és 1 fehér schmitz hűtős pótot megint csak Gergely Transos felirattal az integessen már tesómnak meg csináljon képet :D de ha valaki nagyon ráér és ott lakik a közelben az itt meg találja: Bács Zöldért Zrt, Kiskőrösi út 5. de csak reggel 8-10-ig kb. -
#56722 Pár MAN
-
#56721 "csillogott" bocsi a hibáért! -
#56720 Úgy néz ki mert eléggé "cillogott" -
tomi0113 #56719 Mivel 3 gazdája van.... -
#56718 "multkor beszélgetett 3 gazdája" xDDDDDDDDDDDD -
tomi0113 #56717 Jéééé LSW-781-et l mosták?:OxDDD
Mondjuk múltkor beszélgetett a 3 gazdája, hogy le kéne mosatniuk...xDDD -
Sóschips #56716 Még egy videó^^
Néztem Andy is csinált most újat,de szvsz,nekem már annyira nem jönnek be a videói,Linispoweré szerintem sokkalta jobb. -
(telós képek)
Köszi szépen az infót ?;) -
#56714 Prologisnál melyik cégnél voltál?. -
#56713 Kedden láttam egy volvóját, mellettünk állt a rampán Gyálon a Prologisnál, Meg hazafele az egyik scania-ját. -
-
#56711 Úgy tudom még működik és vannak Volvo-k is a flottában, meg Scania-k is. -
#56710 Sziasztok!
Nem tudtok valamit a Németh eurótans.ról mert má hallottam olyat hogy becsukta kapuit azt is hogy nemréh megint kinyitott meg hogy az összes scaniát lecserélte volvokra igaz e ebből valami? -
#56709 Biciklimen több van -
#56708 Csupán 332db kerék -
tomi0113 #56707 RS, Thomson: Köszii!:):)