59456
-
#56826 Ez meg aztán volt valami
fotó: Bertrand Rabaute -
#56825 Jaa értem, akkor nem szóltam. :) -
Sóschips #56824 Köszönöm! -
nenus #56823 18-55-ös obi csak ennyit bír :S /
#56821: 4272x2848
4272x2848 -
#56822 Jók de a Zoom-ot többet használni ! :D -
Sóschips #56821 Nagyon faszák!!
A Volvo-sat el lehet kérni nagyba meg a Silogosat?:$ -
#56820 Nagyon jó képek! -
nenus #56819 [center] + 2 ráadás :D
-
nenus #56818 [center] Sziasztok! Megint egy kis kihagyás után, elmentem újra fotózni.
Ám ezúttal 1 új fényképezőgéppel :)
Canon EOS 1100D
Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve :D Semmi Photoshop
-
#56817 Jól látod, az a motor hengerűrtartalmát jelenti. Az hogy egy kicsit nagyobb, vagy kisebb a szám, avval ne foglalkozz :D Pl Olyan nincs hogy S550. S500, S600 van. Ezek a "szabvány" számok. -
istisajt #56816 Nem ismerem a Merci szem.autókat, ebben nem tudok segíteni, de valahol fent van biztos a neten, csak meg kell találni -
atesz11 #56815 Na ennyi, köszönöm -
#56814 És személyautónál hogy van ez a számozás a mercinél?
pl: Ez vagy Ez
Nagyon nem értem ezt, ahogy nézem van ahol a henger űrtartalomnak megfelelnek a számok, de van ahol meg nem :D
-
istisajt #56813 Márka válogatja melyik szám mit jelent.
BMW 316= 3-as széria 1,6 literes motor
Régebbi Scanianál pl 124= 12 literes 4-es széria
Asszem a Merci Sprinter volt a téma vmi 5.16 5 tonna meg 160 Le, ebbe mi a lehetetlen, vissza van minősítva azt' ámen és lehet B-vel vezetni, ilyen pofon egyszerű
-
atesz11 #56812 Az a jó amikor te jobban tudod miből keresem a kenyerem, imádlak :D Részemről lezárva. -
#56811 Ha te sprinterrel járnál, akkor nem mondanál ekkora butaságokat am én is jártam sprinterrel...és kit érdekel?Am meg German Truck Simulator;) És sztem ez nem harc vagy vita csupán vélemény nyilvánítás,de itt fejezzük is be, mert mind a ketten más-más véleményen vagyunk. -
atesz11 #56810 Mondod te, én sprinterrel járok, talán otthonosabban érzem magam benne, mint Te aki az euro truck simulator - ban éli ezeket át. De ok legyen neked igazad :D -
#56809 Spanyoltól nemkell félni. Arra vigyázzon, hogy sötét, kihalt parkolóban tehát ahol rajta kívül nincs más, ott ne álljon meg. Ha olyan helyen áll meg , ami ki van világítva és többen vannak ott akkor nemfogják bántani szerintem. Ja és még valami !! A llaccer-navarro cég kamionjait messziről kerülje el a parkolókban, szóval se mellé, se pár kamionnyira ne álljon tőlük, ha tud, mert tele van románokkal, meg bevándorlókal, és azok nagyon az üzemanyagra mennek. :/ De mondom minket nem bántottak eddig, és apát se, egyetlen egyszer akarták a tankot feltörni a szivattyúnál, de majdnem üres volt a tank szóval semmit nem értek vele :D
Ui.: RS Boldog születésnapot !! -
#56808 Ez oké :)
De sprinterről volt szó, aztán arról vitáztak, hogy a súly pl 313, az 3 tonna összsúly vagy igazából nem értem ki milyen súlyokat írt már.. :DDD ( na jó de.. vagyis felfogtam a nagyját :DDD ) -
#56807 Merciről van szó? pl 1846 18 tonna 460 lóerő. vagy 2546 25 tonna 460 lóerő vagy 2543 25 tonna 430 paci. -
#56806 Mekkora "harc" lett a kérdésemből.. :DDD
Az tuti, hogy az utolsó 2 szám a LE-t jelenti ( már mondták mások is ), az első számra mindenki mást mondott.. :)
De szerintem is valamilyen tömeg van megadva.. :) -
#56805 Szkániás barátom küldött 2képet Németországból,most ott van:)
A 2kép ugyan arról a Szkániáról készült:)
-
#56804 Csak azt ne mond,hogy összeadtad a számokat,mert felkötöm magam...:DAm meg te nem érted a dolgokat, olvass kicsit utána a dolgoknak sztem;) -
atesz11 #56803 és ahhoz még számold hozzá a jóval lentebb lévő adatokat. -
atesz11 #56802 Te vagy nagyon buta vagy, vagy csak szórakozol :D olvassad már az alváz adatokat pajti :) -
#56801 Meg ez :D
-
Sóschips #56800 Ők:D
Hát most már vágom:D...Apámnak a piros Volvoját is úgy hozta a főnök,hogy rajta volt az alufelni,de levették mert hogy "keresi" az vályút,vagy valami ilyesmi hülyeséget magyarázott.
Aztán megvette a fehéret,amit Roller is lefotózott párszor,az is full aluflnis volt,arról is levették,a húzókerékről levették az alufelniket,aztán kettő a fehérre,kettő apáméra:\
Sokkal szebb volt alufelnivel..dehát azóta már a pirosat is hazavágták rendesen,mióta apám leszállt róla,s otthagyta a céget.
Lupsy: ezez:D -
#56799 -
#56798 Klamikáék!
De azon nem potkocsi kerék volt szerintem,nah meg érted ki milyet rak rá ízlések és pofonok:)
Ez most ugyan olyan hogy van akinek a kamionján elől széles kerék van de van akinek szimpla kerék:) -
#56797 Hmmm...ez valahogy nem 5 tonna,vagy csak én nem értek a számokhoz? -
Sóschips #56796 ÉRtem:D..de láttam olyat is,hogy pótkocsi kerék volt hátul:D..egy Scanian,meg azt hiszem Te csináltál videót a srácról,egy kék premiummal jár a faterja.Annak is olyan kerék volt hátul. -
#56795 Mike, Falkon, Sztics: Köszi nektek is! :)
-
atesz11 #56794 Ugyanez van felfele is. A témát lezárva az első szám a súlyát a második kettő a lóerőt jelzi, utánaérdeklődtem és ez valóban így van. :) -
atesz11 #56793 513-as --> mint láthatod 130 lóerő, és 5t - ás súllyal. -
#56792 Szívesen:) -
#56791 Az lehetetlen ho 3,5 tonnánál nagyobb legyen az össztömege,mert ezeket B-s jogsival lehet vezetni.Am abban igazad lehet,hogy a 18 a 180LE de az 5 semmiféleképpen nem a súlyra utal;) -
#56790 Nekünk elől hátul szimpla kerék volt de lehet azért volt úgy annak a kamionak amit láttál hogy a bogis kereke vastagabb mert fordult a bogis kereke is na meg azok kopnak a legjobban. -
#56789 Sziasztok!
RS boldog szülinapot :)
-
#56788 Isten éltessen! :) -
#56787 HBD !!!!!!! : ))))))))))))))))))))