Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anyát is megbüntették,de ez egyértelmûen a másik fél volt a hibás.Mi csak ennyit kaptunk.A biztosító meg baszik fizetni,eddig adott100ezret,a ruha,telefon,stb.re ami tönkre ment a balesetben,a kocsit még nem tudom..hozzáteszem,pont abban a hónapban lett kifizetve a kocsi,vagyis a baleset után kaptuk a csekket,hogy fizessük ki..szval fasza volt..na mindegy,aztán azóta semmi,a rendõrség kb fél évre sikerült kiküldenie a papírt,hogy nem anya volt a hibás.
Pénzt még nem láttunk,nagy valónszínûséggel nem is fogunk.Csak ebben az a ciki,hogy azóta anya olyan munkát nem vállalhat,mivel a lába nem bírja,szóval faszaság van.

к.ιηтнуα.

imihaver

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Tinka123
Ott már mind1 hogy túléled e vagy sem, a másik 2-3 ember meghal, az a te lelkeden szárad egy életen keresztül, legalábbis sztem én utána nyirnám ki magam, amilyen lelkiismeretes vagyok...

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

tviktor91
Erre azt mondom h akkor nem kell rámenni a sínekre.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Falkon
Egyik ismerõs ment a kocsijával. 3 ültek benne. Egy beláthatatlan útszakasznál ráment a sínekre, jött a vonat. Õ nem volt bekötve, kirepült, túlélte, a többiek be voltak kötve, õk sajnos nem. Mondjuk leülte a büntetést. Hiába csatolod be, vagy túléled, vagy nem.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

tviktor91
Hat ez gyönyörü akkor..magyar igazsagszolgaltas.<#eljen>

Tomika001
Szép! <#szeret><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

matyi0323
Kifejeltem az ablaküveget, beszakadt a fejem plusz az üveg össze-vissza vágott ( nekem még 3 hónap múlva is jött ki üvegszilánk a fejembõl, sõt egy "beágyazódott" ). Amúgy agyrázkódást kaptam, kómában voltam vagy 2-3 hónapig, utána nem ismertem meg senkit. Eltört a bokám, amit azóta jó párszor mûtöttek, de még most is recseg-ropog 😄 Nagyjából ennyi. Szóval azóta tényleg bekötöm magam.

Akkor nem voltam bekötve és a rendõrség megmagyarázta, hogy emiatt nem nyílt a légzsák, viszont van egy "szakértõ" ( vagy nem tudom mi a neve.. ) ismerõsöm, aki szerint ha be lettem volna kötve akkor se nyílik a légzsák, mert nem olyan volt a becsapódási szög, hogy érzékelte volna.

Ja, és a legszebb, hogy megbüntettek 30 ezere Ft-ra, mert nem volt ugye övem és az egész balhét szinte én vittem el, miközben én kanyarodtam, kb. 10km/h-val sem mentem, míg aki nekem jött több mint 60-al jött, 30-as táblánál. Ez egy terepjáró volt az elején gallytörõ csõvel, amit ha jól tudom akkor tilos volt Magyarországon használni. Jaaa.. és az emberke rendesen piás is volt. ( nem az elsõ esete volt az ilyen )

De éljen a magyar rendõrség, rám verték az egészet. 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

R420
Én GKI kártyaként ismerem Kecskeméten apám 80ból megúszta és egy sima kék kártya,mint a jogosítványod csak más dolgok kerülnek rá javítsatok ki ha tévednék.<#wink>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

tviktor91
GKI vizsgát 4 nap alatt lehet megcsinálni és 80ezer forint? Aranybevonatú a papír vagy mi a franc?

imihaver
Jóreggelt! <#wave>

Tinka123
Én csak felvetettem, egy szóval nem mnondtam olyat, hogy én nem kötöm magam, faterom megis fujtott volna, ha nem kötöm be magam😄D

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Ki,hála isten.A bal lábán egy nyílt és egy sima töréssel megúszta,meg pár borda törés,meg ugye az üveg szilánkok még egy hét után is estek ki a hajából.
Neked lett valami maradandó sérülésed?..mert azért az sem lehetett egy szép látvány:S

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

matyi0323
Szerencséje volt, ahogy látom kinyílt a légzsák.

Nekem 5 éve volt egy balesetem, nem voltam bekötve, nem is nyílt a légzsák :S. Oldalról 60-al belém jött egy terepjáró, gallytörõvel az elején. Ebbe az volt a csúnya, hogy én álltam szinte az autóval. Pár hónap kóma, kórház.. ilyesmi..
Azóta az az elsõ, hogy kötöm az övet, bárhol ülök.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Nem minden esetben,anyunak egy éve,szeptember 11-én volt balesete,nem volt bekötve és azt mondták a rendõrök,meg a mentõk,hogy pont az mentette meg,mert ha be lett volna kötve,akkor megfojtotta volna:S..szval neki isteni szerencséje volt.A másik autós,aki a hibás volt az meg is halt.
Ebbõl "szállt" ki édesanyám.A suzuki kicsit veszélyesebben néz ki(teló miatt ilyen vágott a kép/..Azt nem is mutatom.

leho94
de illik a témához vszeg azért tette be

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

tuzfal3
1. "vótmá"
2. videóként volt linkelve...

Opel Movano 2.8DTi

tviktor91

tviktor91
Igen , 100esetbõl 1...elég merész játékos vagy akkor ha abba az 1-be akarsz tartozni..😊

94mike
+1 osztálytársam 4 évvel ezelött azér haltmeg,mer nemvolt bekötve..különben kutyabaja sem lett volna..azóta mindig kötöm magam,miánts beszállok.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

R420
Egy ismerõsünket pont ez mentette meg ,hogy nem volt bekötve😊

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Tinka123
Néha viszont jobb ha nicns bekötve (:

RS
Én is így vagyok vele, nekem a kocsiba beüléssel együtt jön a bekötés is. 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

matyi0323
" Im glad you like our country. I wish I could say this too. As this video shows too, roads are in very bad condition. Full of holes. " <#vigyor><#eplus2><#hehe>

Cindas
pedig az öv néha életet ment

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Szobi30
teljesen elfelejtettem :/
egyébként nem nagyon szoktam magam kötni...de ha meglátom a rendõrt akkor áthúzom magamon 😄

www.szobi.picturepush.com

tviktor91
Úristen..hogy lehet az övet nem bekötni egy VIZSGÁN?😄D
Egyébként én mindig bekötöm magam..már csak reflexbõl is..van olyan h kiállok a garázsból és akkor is ..😄

Szobi30
ugyanez volt nekem is...
kivolt írva, hogy 50% kedvezmény az elméleti oktatás árából, és utána a többin visszahozták ugyanazt :S 😄
bár egyszer buktam is forgalmi vizsgán xD
kb 5 métert mentem, és meg is köszönte a vizsgabiztos a részvételt, mert nem kötöttem be az övet...(utálom az övet, engem fojt)
de másodszorra átmentem azon is, de 11.000 et behúztak a pótvizsgadíjra :S

www.szobi.picturepush.com

tviktor91
Ígyis-úgyis náluk akartam,aztán ha kisorsolnak akkor örülünk ..már ha egyáltalán kisorsolnak bárkit is.

hungaro
gondolom ilyen b*zi sorsolásos átba*zós... mikor a B-t csináltam nagy betûkkel, hogy 50% kedvezmény az elméleti oktatás árából, hát úgy jött ki, hogy 126.000Ft és mennyi az eredeti költség?! 126.000Ft, csak paraszt vakítás...

Hivatás az Életért!

tviktor91
Holnap bemegyek megkérdezem.😊..de sok jóra azért nem számítok.

matyi0323
Nem tudom, de ha tényleg így van szólj! 😄
Bárhova elutazok az országban 😄DDD

tviktor91
A helyi újságban találtam egy ilyen hirdetést pont annál az iskolánál ahol az M/B-t találtam.
,, Ingyen C tanfolyam ha van B-s jogsid és még nem vagy 23 éves"..mi ebben a trükk?Ingyen semmit sem adnak.

leho94
<#szeret>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Gerypapa 95

sovatalevi

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Mintha koszos lenne a lencse..vagy valami:S..nem lennének rosszak,de nekem a minõségük annyira nem jön be:s

Rikcsoo

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

imihaver
Szép reggelt! <#wave>

Hát akkor az esélytelen dolog😄..köszönöm a hasznosat^^

hungaro
hogy a viharba ne tehetnél, csak állampolgárnak kell lenned, ami azt jelenti, hogy hasonlóan kell beszélned azt a nyelvet mint saját anyanyelved.

Hivatás az Életért!

Jó,ott simán meglenne😄...mondta,hogy átszámolva 3ezres órabérben dolgoznak.Ami,ha az itteni fizukat nézem egész jó😄D...félrerakni meg tudnák.😊
Csak azért,mert most ha ott megcsinálnám,akkor ha esetleg haza tévednék,akkor itt nem lenne a rendõreinek vele baja?😄...meg akkor ha ott tenném le,akkor a B-t is beleraknák a német jogsiba?😄

tviktor91
"Momentan kostet der Führerschein C+CE ca. EUR 2500-3000,00.." ez 2009-ben volt szóval számolhatsz 3k-val

luspaydavid
Jó kérdés.... Viszont az egyik tanárom még tavasszal mutatta a jogosítványát Német jogsija volt. Néztem is hogy van neki ilyene 😄

The Truck Is My Life

tviktor91
Mért ne lehetne? Csak egy picikét drága...

Külföldön le lehet rakni a jogsit?😄..mert most az is benne van a pakliba,hogy suli után megyek ki németbe dolgozni,aztán ott meglehet szerezni?Vagy csak Mo.-n?
Nagyvalószínûséggel hülye kérdés,de ezt nem tudom:$😄

tviktor91
Hát végül is csak pár hónap a különbség..😊 de így legalább mindent nyugodtan meg lehet csinálni..amúgy is úgy terveztem h októberben kezdem a C-t.

hungaro
bocs a sok hsz-ért! ha 20.5 éves vagy, és most neki állsz akkor pont betöltöd a 21-et mire meg lesz, érdemes várni addig, mert nagyon ritka az a cég ahova tapasztalatlant felvesznek, ajánlom neked kezdésnek a Huncargót, Wabi-t igaz, hogy nem a korrektségükrõl híres egyik se, de legalább szerzel tapasztalatot és nem mondják másik cégnél, hogy nincs tapasztalatod nem kellesz...

Hivatás az Életért!

tviktor91
Hat akkor jovo nyarig varni kell..

hungaro
hát 95%-ban igen. ha jól emlékezem akkor kérdezted, hogy van e korhatár egyes cégeknél, van a Gartnernél, Huncargónál, Waberer's-nél és minden komolyabb cégnél ami a !!21!! életév, addig állítólag nem mehetsz vagy Németo.-ba vagy Lengyelo.-ba talán?!

Hivatás az Életért!