Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pénzt még nem láttunk,nagy valónszínûséggel nem is fogunk.Csak ebben az a ciki,hogy azóta anya olyan munkát nem vállalhat,mivel a lába nem bírja,szóval faszaság van.
к.ιηтнуα.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Akkor nem voltam bekötve és a rendõrség megmagyarázta, hogy emiatt nem nyílt a légzsák, viszont van egy "szakértõ" ( vagy nem tudom mi a neve.. ) ismerõsöm, aki szerint ha be lettem volna kötve akkor se nyílik a légzsák, mert nem olyan volt a becsapódási szög, hogy érzékelte volna.
Ja, és a legszebb, hogy megbüntettek 30 ezere Ft-ra, mert nem volt ugye övem és az egész balhét szinte én vittem el, miközben én kanyarodtam, kb. 10km/h-val sem mentem, míg aki nekem jött több mint 60-al jött, 30-as táblánál. Ez egy terepjáró volt az elején gallytörõ csõvel, amit ha jól tudom akkor tilos volt Magyarországon használni. Jaaa.. és az emberke rendesen piás is volt. ( nem az elsõ esete volt az ilyen )
De éljen a magyar rendõrség, rám verték az egészet. 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Neked lett valami maradandó sérülésed?..mert azért az sem lehetett egy szép látvány:S
к.ιηтнуα.
Nekem 5 éve volt egy balesetem, nem voltam bekötve, nem is nyílt a légzsák :S. Oldalról 60-al belém jött egy terepjáró, gallytörõvel az elején. Ebbe az volt a csúnya, hogy én álltam szinte az autóval. Pár hónap kóma, kórház.. ilyesmi..
Azóta az az elsõ, hogy kötöm az övet, bárhol ülök.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ebbõl "szállt" ki édesanyám.A suzuki kicsit veszélyesebben néz ki(teló miatt ilyen vágott a kép/..Azt nem is mutatom.
к.ιηтнуα.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
egyébként nem nagyon szoktam magam kötni...de ha meglátom a rendõrt akkor áthúzom magamon 😄
www.szobi.picturepush.com
Egyébként én mindig bekötöm magam..már csak reflexbõl is..van olyan h kiállok a garázsból és akkor is ..😄
kivolt írva, hogy 50% kedvezmény az elméleti oktatás árából, és utána a többin visszahozták ugyanazt :S 😄
bár egyszer buktam is forgalmi vizsgán xD
kb 5 métert mentem, és meg is köszönte a vizsgabiztos a részvételt, mert nem kötöttem be az övet...(utálom az övet, engem fojt)
de másodszorra átmentem azon is, de 11.000 et behúztak a pótvizsgadíjra :S
www.szobi.picturepush.com
Hivatás az Életért!
Bárhova elutazok az országban 😄DDD
,, Ingyen C tanfolyam ha van B-s jogsid és még nem vagy 23 éves"..mi ebben a trükk?Ingyen semmit sem adnak.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
Hivatás az Életért!
Csak azért,mert most ha ott megcsinálnám,akkor ha esetleg haza tévednék,akkor itt nem lenne a rendõreinek vele baja?😄...meg akkor ha ott tenném le,akkor a B-t is beleraknák a német jogsiba?😄
к.ιηтнуα.
The Truck Is My Life
Nagyvalószínûséggel hülye kérdés,de ezt nem tudom:$😄
к.ιηтнуα.
Hivatás az Életért!