59456
banner
  • Quiksilver
    Ez meg aztán volt valami

fotó: Bertrand Rabaute
  • luspaydavid
    Jaa értem, akkor nem szóltam. :)
  • Sóschips
    Köszönöm!
  • nenus
    18-55-ös obi csak ennyit bír :S /

#56821: 4272x2848

4272x2848
  • luspaydavid
    Jók de a Zoom-ot többet használni ! :D
  • Sóschips
    Nagyon faszák!!
    A Volvo-sat el lehet kérni nagyba meg a Silogosat?:$
  • RS
    Nagyon jó képek!
  • nenus
    [center] + 2 ráadás :D

• nenus
    [center] Sziasztok! Megint egy kis kihagyás után, elmentem újra fotózni.
    Ám ezúttal 1 új fényképezőgéppel :)
    Canon EOS 1100D
    Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve :D Semmi Photoshop

• Falkon
    Jól látod, az a motor hengerűrtartalmát jelenti. Az hogy egy kicsit nagyobb, vagy kisebb a szám, avval ne foglalkozz :D Pl Olyan nincs hogy S550. S500, S600 van. Ezek a "szabvány" számok.
  • istisajt
    Nem ismerem a Merci szem.autókat, ebben nem tudok segíteni, de valahol fent van biztos a neten, csak meg kell találni
  • atesz11
    Na ennyi, köszönöm
  • killer1203
    És személyautónál hogy van ez a számozás a mercinél?

pl: Ez vagy Ez

Nagyon nem értem ezt, ahogy nézem van ahol a henger űrtartalomnak megfelelnek a számok, de van ahol meg nem :D
  • istisajt
    Márka válogatja melyik szám mit jelent.
    BMW 316= 3-as széria 1,6 literes motor
    Régebbi Scanianál pl 124= 12 literes 4-es széria
    Asszem a Merci Sprinter volt a téma vmi 5.16 5 tonna meg 160 Le, ebbe mi a lehetetlen, vissza van minősítva azt' ámen és lehet B-vel vezetni, ilyen pofon egyszerű
  • atesz11
    Az a jó amikor te jobban tudod miből keresem a kenyerem, imádlak :D Részemről lezárva.
  • Willl
    Ha te sprinterrel járnál, akkor nem mondanál ekkora butaságokat am én is jártam sprinterrel...és kit érdekel?Am meg German Truck Simulator;) És sztem ez nem harc vagy vita csupán vélemény nyilvánítás,de itt fejezzük is be, mert mind a ketten más-más véleményen vagyunk.
  • atesz11
    Mondod te, én sprinterrel járok, talán otthonosabban érzem magam benne, mint Te aki az euro truck simulator - ban éli ezeket át. De ok legyen neked igazad :D
  • CzUKi
    Spanyoltól nemkell félni. Arra vigyázzon, hogy sötét, kihalt parkolóban tehát ahol rajta kívül nincs más, ott ne álljon meg. Ha olyan helyen áll meg , ami ki van világítva és többen vannak ott akkor nemfogják bántani szerintem. Ja és még valami !! A llaccer-navarro cég kamionjait messziről kerülje el a parkolókban, szóval se mellé, se pár kamionnyira ne álljon tőlük, ha tud, mert tele van románokkal, meg bevándorlókal, és azok nagyon az üzemanyagra mennek. :/ De mondom minket nem bántottak eddig, és apát se, egyetlen egyszer akarták a tankot feltörni a szivattyúnál, de majdnem üres volt a tank szóval semmit nem értek vele :D

Ui.: RS Boldog születésnapot !!
  • matyi0323
    Ez oké :)
    De sprinterről volt szó, aztán arról vitáztak, hogy a súly pl 313, az 3 tonna összsúly vagy igazából nem értem ki milyen súlyokat írt már.. :DDD ( na jó de.. vagyis felfogtam a nagyját :DDD )
  • atika223
    Merciről van szó? pl 1846 18 tonna 460 lóerő. vagy 2546 25 tonna 460 lóerő vagy 2543 25 tonna 430 paci.
  • matyi0323
    Mekkora "harc" lett a kérdésemből.. :DDD

Az tuti, hogy az utolsó 2 szám a LE-t jelenti ( már mondták mások is ), az első számra mindenki mást mondott.. :)
    De szerintem is valamilyen tömeg van megadva.. :)
  • Rikcsoo
    Szkániás barátom küldött 2képet Németországból,most ott van:)
    A 2kép ugyan arról a Szkániáról készült:)

• Willl
    Csak azt ne mond,hogy összeadtad a számokat,mert felkötöm magam...:DAm meg te nem érted a dolgokat, olvass kicsit utána a dolgoknak sztem;)
  • atesz11
    és ahhoz még számold hozzá a jóval lentebb lévő adatokat.
  • atesz11
    Te vagy nagyon buta vagy, vagy csak szórakozol :D olvassad már az alváz adatokat pajti :)
  • Rikcsoo
    Meg ez :D

• Sóschips
    Ők:D
    Hát most már vágom:D...Apámnak a piros Volvoját is úgy hozta a főnök,hogy rajta volt az alufelni,de levették mert hogy "keresi" az vályút,vagy valami ilyesmi hülyeséget magyarázott.
    Aztán megvette a fehéret,amit Roller is lefotózott párszor,az is full aluflnis volt,arról is levették,a húzókerékről levették az alufelniket,aztán kettő a fehérre,kettő apáméra:\
    Sokkal szebb volt alufelnivel..dehát azóta már a pirosat is hazavágták rendesen,mióta apám leszállt róla,s otthagyta a céget.
    Lupsy: ezez:D
  • luspaydavid
  • Rikcsoo
    Klamikáék!
    De azon nem potkocsi kerék volt szerintem,nah meg érted ki milyet rak rá ízlések és pofonok:)
    Ez most ugyan olyan hogy van akinek a kamionján elől széles kerék van de van akinek szimpla kerék:)
  • Willl
    Hmmm...ez valahogy nem 5 tonna,vagy csak én nem értek a számokhoz?
  • Sóschips
    ÉRtem:D..de láttam olyat is,hogy pótkocsi kerék volt hátul:D..egy Scanian,meg azt hiszem Te csináltál videót a srácról,egy kék premiummal jár a faterja.Annak is olyan kerék volt hátul.
  • RS
    Mike, Falkon, Sztics: Köszi nektek is! :)

• atesz11
    Ugyanez van felfele is. A témát lezárva az első szám a súlyát a második kettő a lóerőt jelzi, utánaérdeklődtem és ez valóban így van. :)
  • atesz11
    513-as --> mint láthatod 130 lóerő, és 5t - ás súllyal.
  • Rikcsoo
    Szívesen:)
  • Willl
    Az lehetetlen ho 3,5 tonnánál nagyobb legyen az össztömege,mert ezeket B-s jogsival lehet vezetni.Am abban igazad lehet,hogy a 18 a 180LE de az 5 semmiféleképpen nem a súlyra utal;)
  • Rikcsoo
    Nekünk elől hátul szimpla kerék volt de lehet azért volt úgy annak a kamionak amit láttál hogy a bogis kereke vastagabb mert fordult a bogis kereke is na meg azok kopnak a legjobban.
  • sztics
    Sziasztok!

RS boldog szülinapot :)
  • Falkon
    Isten éltessen! :)
  • 94mike
    HBD !!!!!!! : ))))))))))))))))))))