59456
-
tomi0113 #57630 Te meg nem tudnál magyarul írni?
Am meg nem veszed észre, hogy befejeztük, csinálod itt a feszültséget... -
tomi0113 #57628 Aha.xD -
#57627 elkapott a gépszíj ? :DDD wááááá :DDD -
#57626 Nem hiszem el hogy minden fórumon ez megy már GTS, ETS, ETS2 és már itt is kezdődik... -
#57625 Ezaz fojtsd meg :DDDDDDDDDDD
Bocsi, de tök vicces amit itt szenvedtek :DD :) -
#57624 Erősen támogatom az ötletet! -
#57623 Srácok nyugi! Fejezzétek be! -
tomi0113 #57622 Ide figyelj gyerek, jó lesz ha befejezed, + jó h nem 1-2 hónapos hsz-re válaszolsz... -
#57621 Nem neked ment :)
Itt az az ominózus hsz #57551 -
tomi0113 #57620 Képzeld nem mind1... -
#57619 Neked nem mind1? Ha nem tetszik ne olvass...
-----------------------------------------------------------------------------
-
#57618 Engem nem érdekel,hogy más mit írt... én azt tudom,hogy én mit írtam.!
"Hátha nem műanyagból lenne (már ha abból van) hanem valami fémből,alumíniumból akkor faszántos lenne, de így ? :SS Öngyújtóval megolvasztom aztán szia.. viszem amit akarok."
Ezt írtam és még záró jelbe is tettem,hogy MÁR HA MŰANYAGBÓL VAN akkor mit tudnék vele kezdeni. Én nem ócsároltam,szidtam csak mondtam egy lehetőséget mi van akkor HA műanyagból lenne... de mint kiderült nem abból van, örüljön mindenki. ;) -
#57617 Eljött attól a cégtől mert egy k*csög volt a főnök.. -
tomi0113 #57616 Minek szólsz már bele mindenbe? -
#57615 De az is egy orbitális nagy baromság volt hogy azt írták hogy műanyag -
#57614 faterodnak le kell szállnia erröl vagy választhatott ? -
#57613 Részemről csak annyit, hogy ha már 1x reklámozol akkor írj le róla pontosan mindent és ne hagyj okot az olvasók számára,hogy kételkedjenek a te általad ajánlott remekműben.
Mert az ,hogy odaírtál egy megnevezést meg egy címet meg tettél 3 képet, hát szerintem sok nem derült ki és ezek után még te vagy felháborodva,hogy itt 1-2 ember kételkedik abban,hogy ez bár mit is érne??
Ne haragudj, de ne csodálkozz...... és akkor neked kéne elgondolkoznod.!
Minden jót. -
#57612 Ne veszekedjetek már!
Leho94: itt a kép ezzel mentünk akkor:
-
bondarfeco #57611 Igen! :-) Az egy univerzális megoldás!
Egyébként ha valaki régebb óta a Waberersnél van és ismerte Tolnait akkor tudja, hogy mit árulok.....
Na de nem szólok többet mert még a a végén kivágnak :-)) -
#57610 Megfelelő fülke zár: spanifer. -
tomi0113 #57609 Jó témát hozott fel? Akkor miért velem foglalkozol ember?
Jó mondjuk a Wabis témával igazat adok neked...xDDD -
#57608 Reklámozás?Szardmár le egy jó témát hozott fel..
Akkor az is reklámozás hogy lefényképezel egy Wabis kamiont és felrakod azzal meg a Wabit reklámozod nemde?..Vagy nincs igazam? -
tomi0113 #57607 xDDD -
#57606 Belőled tuti jó rendőr lenne... -
tomi0113 #57605 Mond már meg légyszíves, hogy mi abba a hülyeség, hogy reklámozásrét ban jár?! -
#57604 Nyugodj már le légy szíves!(Hülyeség amit mondtál) -
tomi0113 #57603 Te hallod, tudjad ám, hogy kivel beszélsz, nem anyád picsájából rángattál ki...
Nagyon sokat képzelsz magadról az utóbbi időben... -
#57602 Van róla valami igazolás hogy telephelyen tankolsz és valami kútszám vagy valami ilyen mert itt van egy tartályos cég ők csak a telepen tankolnak és erről hordanak magukkal valami papírt.
Kérdeztem kihez szóltál? Nem. És ez egy értelmes téma végre amit bondarfeco berakott. -
tomi0113 #57601 Most vegyél vissza barátom, nem neked szóltam, szóval csak okosan játszál... -
danyr #57600 Az nem érdekli, hogy telephelyen. Bizonyítsd be! ;D -
#57599 mégis milyen papírt viszel onnan hol van egy 4000 literes tartály tele és rávan dobva egy pisztoly ? -
#57598 De a telephelyi tankolásról is kell papírt hordania magával. -
#57597 ezt a tankolásos dolgot kúrvára de nem tudják visszakeresni :) megmondod hogy az általad hajtott gép cégének van külföldi telephelye ahol tankoltál és baszhatják .. csak egy pl : egósok bárhol vannak debrecenbe kapásból tudok nekik 2 telepet és ha egy német belevág 700 litert a kutya nem szól hozzá , majd a cég visszaigényli a lóvét rá és csáó . -
#57596 Faterom mellet elkaptak egy lengyelt (olaszban) fényes nappal ellenőrzésen (vámos, rendőr, kpm-es) fater azt mondta hogy ott verték a RENDŐRÖK gumibottal a parkolóban miután vérzett a feje meg kék-zöld volt bevitték. Neki is 2000-es tank volt a raklaptartóba + szivattyú + csővek. -
#57595 Te csak ne magyarázzál ez teljes mértékben valós és fontos téma és ez a legjobban ide tartozik. A DAF ajtózárral kapcsolatban lehet faterom kollégái megfognak keresni mert már a 3 DAFból kettőt feltörtek és megkérdezem érdekli-e őket a dolog. -
tomi0113 #57594 Reklámozásért BAN jár!!! -
bondarfeco #57593 Sziasztok!
Olvasgattam, hogy egy páran fikázzák a tanksapkazárat amit gyártunk, hogy szar műanyag!
......ha valamihez gyenge az illető agyilag akkor nem ócsároljon úgy, hogy fogalma nincs az egészhez!
Csak közlöm.....Az egész fémből készült!!! Nekiülhetsz basszus és melegítheted az öngyújtóddal!
Addig üljél mellette amíg le nem melegszik! Csak ennyit kívánok Neked a hátralévőben!
Azzal viszont egyet értek, hogy ellophatatlan dolog nincs! Mindössze egyszer érkezett visszajelzés, hogy feltörték.....drasztikus módszerrel a beöntőnyílás nyakával együtt valamivel letépték az egészet!
Ha megveszed hozzá a megfelelő lakatot és nem azon az 1000 ft-os akarsz már spórolni akkor megnézem mikor veszed le "normális" módszerrel!
Egyébként gyártunk DAF kamionokra külső ajtózárat is.
Na ha azt kinyitja valaki akkor megcsókolom neki!!!! A teljes kilincs szerkezet kívülről el van takarva és nem lehet hozzáférni. Olyan mint ha nem is lenne rajta kilincs. Csak belülről lehet kinyitni, tehát ezt a változatot éjszakára ajánlom amikor a söfőr alszik. Persze létezik lakattal zárható változat is. Ha ehhez is megveszed a megfelelő lakatot tuti nem rámolják ki a fülkédet amíg elmész vásárolni!
Akit érdekel az keressen nyugodtan!
A kételkedőknek és fikázóknak meg csak annyit kívánok, hogy vegyék le egy este vagy 400 liter gázolajjal és utánna gondolkozzanak el.....
Tel: 70/940-9736
tanksapkazar.fw.hu
-
#57592 Azt hiszem tavaly Ashfordba is megbukott egy ilyen leleményes lengyel. -
#57591 Spanyolok is azt csinálják... Olajemelő végére egy üreges cső ráheggesztve, azt megélezik , egy elosztó rá. Benyomják tank alá megemelik és már folyik is ki a cucc:/ Gusztustalanok... és ráádásul ilyenkor a tank is mehet a levesbe.... Amúgy spanyol környékén a Llaccer-Navarro cég (hűtős) kocsijaival kell vigyázni mert televan románokkal meg bevándorlókkal és azok lopkodják.. Kint tőlük külön számlát kérnek a tankolásokról ... -
#57590 Valaki belinkelné a Truckstar fesztivál aldolját?:D
Köszönöm!