59456
-
#57589 Lengyeleket meg ne említsd nekem :D Párizsba nem is olyan régen fogtak el egy csávót raklaptartóba 2000L es tartály(halálkomoly;) )és a szivatjú+20 m es cső 4 kamionból huzott le gázolajat+ még a sajátját fullra tette, jah meg a másik, még tavaly volt németbe megállitották a lolkabolkát, és fél évre visszamenőleg nem volt tankolás számlája...és La Jounqhera ban is volt nem rég egy hasonló eset, arról nem tudok semmi, hogy mivolt.. -
#57588 Az a Scania de attól apa már eljött arról is tettem már:D Délután majd teszek róla neked. -
#57587 a képen nem valami pirosba ültök?:D -
#57586 De már tettem: Volvo 460 -
#57585 Lengyelek új technikája az hogy 15 tonnás emelővel kibassza a tankot aztán szivattyúval áthúzza mikor fater klíma takarításon volt bent nyáron a deltánál akkor 3 lyukas tankot cseréltek. -
#57584 K@cs@g sajnos mindenhol van. -
#57583 Gondolom ez csak a minta, hogy-hogy néz ki...
Amúgy meg igazad van, annyit ér kb., hogy 1 percel tovább matatja a zárat, és kész :)
Ezért kell olyan helyen megállni, bár sose tudhatja az ember :/ -
#57582 igen, ez is egy szempont...egyértelmű, hogy az sokkal fontosabb :)
másik dolog:
valakinek netalántán nem kell királycsapszeg?
nagyon keveset használt, semmi kopás nincs rajta...felfogató csavarokkal együtt...
nem hinném, hogy itt akárkit is érdekelne, de azért gondoltam megkérdezem :D -
#57581 Fater leszarja...csak a fülkét hagyják békén:) -
#57580 bár faternak is van ilyen lopásgátlója, tök ugyanez van neki is, ő 10 €-ért vette lakattal együtt, de ő attól még nem alszik nyugodtan, mert ha valami hangot hall, kinéz...mert ha annyira akarják, kifordítják a búvár csőnek a könyökjét, vagy ahogy már írtam, benyomják a tankot és cső...szóval ezzel tisztában kell lenni, akármit csinálsz, csak az nem nyúl bele, aki nem akar...
sajnos :/ -
#57579 Ennyi;)) -
#57578 vagy ha annyira le akarják venni az anyagot, belebasznak az aljába valamit, és már folyik is le... -
#57577 Akkora marhasághe-.- tank alu szétkötöd a csövet,má folyik is a gázolaj....... -
tomi0113 #57576 Tulajdonképpen le se szarom..;)xD -
#57575 A Biharis csőrös Scania haverom volt kollégája :D
Haverom egy FH12-es Volvoval járt. -
#57574 Ne is mond a legnagyobb porfelhőt nem tudtam videózni csak a végét xD A kamiont 5 méterről nem láttam xD -
#57573 Kukorica pór -
#57572 Az agyad műanyag xD Ott van a tankon és acél kb 1 kg a cucc.
-
-
#57570 Így-így fateréknak is van az összes tankon és azóta nem is mentek a közelébe 4-5 autó volt a héten Cesena alatt a parkolóba nekünk meg egy Szlovén csávónak volt tanksapka zár az összes többit feltörték.
Nem sokára jönnek a képek a heti útról. -
#57569 ti gépetekről nincs kép? -
#57568 Hozok pár képet a tegnapi útról :
-
#57567 Köszi az infót! Már szóltam is apának de hál istennek ritkán jár arra. -
#57566 Urak.!
Nem tudom ki hallott a mai ítélet időről ami Olaszországban Genova környékén uralkodik.
Ma délután 3-4 óra fele hívott apum amit csodáltam is, hiszen kinn volt Olaszországban és úgy volt,hogy ma este jön haza de pont azért hívott mert mégsem. Elmesélte mi van most Genovában, hát senkinek nem kívánom azt ami ott van most. A személyautókat a víz viszi össze vissza, eddig 6-7 ember halt meg az áradásban, és azt mondta apum MINDEN autót leterelnek az A12-es autópályáról mert minden elmosott a víz. Az is sokat ront a helyzeten,hogy tenger parti város szóval szörnyű amit ott folyik most. :(( ://
Találtam egy linket amin van 1-2 videó a mai napról, azt írták hogy estére még egy nagyobb hullámot várnak a meteorológusok illetve még holnapra is. ://
http://kulfold.ma.hu/tart/cikk/b/0/112983/1/kulfold/Videokkal__Iteletido_Genovaban_hompolyog_szedi_aldozatait_a_viz
Képeket majd teszek, ha apum megjött ... holnap megyünk érte Mariborba. -
#57565 Sziasztok! Ezeket a képeket még mikor apa új R-essel járt akkor csináltam..
A kis 580-as :D
-
#57564 -
#57563 #57557: Gerypapa , lehet igazad van. :DD
A fehér DAF-ot én is lekaptam tavaly nyáron Olaszországban.
-
#57562 Mai képek: -
#57561 TGA-k de szépek! :DD -
#57560 Szép estét!
Rs: jó
Mai képek:
-
#57559 persze ha van idejük úgyis kinyitják, de ha van a parkolóba 5-6 autó éakkor s biztos nem azzal fognak próbálkozni amelyiken ez van ,hanem a sima gyári sapkákkal mert azokat egy csavarhúzóval szétpattintja.szóval nem egy óriási befektetés szerintem,annyit megér. -
#57558 nem műanyag. -
#57557 én azért a tanknál nem öngyújtóznék :D -
#57556 Hát sajnos, teljesen igazad van... :/
Ezek ellen úgy sem lehet tenni semmit... fülkét is feltörik ha akarják, akkor nehogy már egy kis "sapka" okozzon nekik gondot. :( -
#57555 Hátja,de ha nagyon akarják ígyis-úgyis feltörik...: ) csak párhónapig jók az ilyen új vacok,amíg a tolvajok nem találkoznak 1-2 darabbal,utánna már rájönnek a dolognyitjára: ) -
#57554 Hátha nem műanyagból lenne (már ha abból van) hanem valami fémből,alumíniumból akkor faszántos lenne, de így ? :SS Öngyújtóval megolvasztom aztán szia.. viszem amit akarok. -
tomi0113 #57553 Naja.:D -
#57552 Ha ki akarom nyitni,úgyis kinyitomxDDDDDD :DD -
tomi0113 #57551 Hát szar műanyag, szal ja, semmire se jó...xD -
#57550 semmitnemér: D