59456
banner
  • Rikcsoo
    Jó is lenne ha ekkora hó lenne már..de az van hogy ezek tavalyi képek:)
    Már ott hagyta ezt a céget mert állandóan 40-45tonnákkal járkáltak és már akkora nyolcasok voltak a kerékbe hogy üresen alig lehetett vele egyenesen menni..
  • Sóschips
    Fhuu nálatok már ekkora hó van?:O...ne már,akkor ez mindjárt hozzánk is elér:S
    Nem rossz gép,csak az a sok matrica nem kellene az elejére:D
  • Rikcsoo
    Haverom Sanyi mondta hogy rakjam fel 2hét múlva jön haza és akkor lesz még több kép :)

• CzUKi
    Amúgy kb 3-4 hónapig most evvel jár fater :D Szóval őt tessék figyelgetni, a Zetort

Imi, Nenus, Roli: Jó képek mind
  • imihaver
    Még egy adag máról :)

• CzUKi
    Az lehet, mivel tatai a cég is és mi is :D De már nem avval jár fater

Amúgy minek voltál te errefele ??:D
  • Rikcsoo
    [URL=http://www.220volt.hu/Hama+Star+61+F-V.+allvany+taskaval]Esetleg ez megfelel?Vagy túl "amatőr" állvány neked?:D[/URL]
  • atika223

Kikelt a búza xD

• roller460
    Kicsitt Off...

Nenus, mennyiért vetted az állványt, és mekkora ??

Gondoltam rá,hogy veszek egyet én is az esti képek miatt is , meg azért én is könnyebben lennék egy állvánnyal az út mellett fotózás közben.
  • RS
    Aha, értem. A kép természetesen megy a bannerba! :)
  • imihaver
    Szép napot!

Mai képek meló közben:

• nenus
    Köszönöm :D

Az éjszakait azt állványról, a nappalit meg nélküle. Nappal nem szeretek állványt használni, mert nem lehet vele úgy követni az "alanyt" :)

Tessék a kép: 2256x1504
  • RS
    Profi fotók!
    Állvánnyal tolod egyébként?

Ezt a képet elkérném szépen eredetiben! :)
  • roller460
    Köszi Nenus.

Az éjszakai képeid nagyon ott vannak.
  • leho94
  • Rikcsoo
    Értem én azt hittem hogy csak pár darab arra voltam kíváncsi hogy több száz vagy csak pár tíz darab...:D
    Köszi az infót!
    Még annyit ha nem bánod hogy a Magyar részlegre van-e felvétel?:)
  • nenus
    Köszönöm mindenkinek :D

Rikcsoo: Ne haragudj, nem tudok pontos számot :/ Szerintem ha a Holland-Lengyel-Német-Magyar gépparkot össze vonjuk, akkor kb 200-250 db van. De ez csak tipp. :/
  • Rikcsoo
    Nagyon szuper képek elismerésem!
    Azt megkérdezhetném hogy ennek a cégnek hány kamionja van?
  • imihaver
  • luspaydavid
    Jöhet ám még ha van :) Az az éjszakai amin az egyik áll a másik meg megy az nagyon jó lett !
  • nenus
    [center] Sziasztok! :)
    Nem árt néha hozni 1-2 képet :) Lehet unjátok már a Nijhoffot, de most csak ezekkel tudok szolgálni :) Itt van egy pár új :)

És máról 3 éjszakai :)
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem tetszenek :D

Szép képeket tesz fel mindenki :) Roller Kostmannos képe nagyon tetszik :) Gratulálok mindenkinek :D
  • Kistódi
    Azért mert így is mind gyönyörű! :D
  • vajo
    Czuki, láttam ma a sárga volvótokat tatán a vasútállomásnál. :D csak jelzem.
  • tomi0113
  • RS
  • Rikcsoo
    Ma utolsó 2óránk el maradt aztán osztálytársamnak a busza csak másfél óra múlva ment volna aztán megláttam 2 kamiont az út szélén kereket cseréltek mondtam osztálytársamnak menjünk oda kérdezzük meg hogy átviszik-e Mezőtúrra át is vitték:D Kicserélték a kereket ittak egy kávét és mentek is:) (Ellőtte a kollégája állt egy FH12 420-asl volvoval)

• imihaver
    Szép!
  • roller460
    Hát az.. :/

Pontosan.. :DD Amúgy nagy hülye volt az olasz mert a Viadukt miatt leterelt mindenkit a pályáról a nagy eső miatt mert semmit nem lehetett látni, és le is zárta teljesen azt a pálya részt és gondolta majd a városon átmennek a kamionok,sz.autók... de hát nem jól gondolta. (: Az egész városban az élet megállt.. csak azok a kocsik mentek amiket a víz vitt. :/
  • luspaydavid
    Hát komoly ami ott van. Ahogy látom apud az árral szembement :D
  • V43 1105
    Nem tudom mért kell a színekkel variálni, mért nem jó az egységes ?
  • Kistódi
    Igen nagyon szép és kár hogy apa otthagyta a céget:S Am a cégnem van 2 420-as fekete r-es régebbi ez a piros 440-es meg egy másik 440 full fehér :D
  • roller460
    Köszi. ;)

Sajnos nincsenek, majd ha lesz akkor teszek. (:
    Kupi is volt, meg pakolásztunk össze vissza ... majd legközelebb. (:
  • tomi0113
    Szép szekér, jó képek!:)
  • Szobi30
    belsejéről nincsenek képek?
    kibaszott szép szerelvény... :)
  • leho94
    ah de szép :D
  • roller460
    Na a sok veszekedés után hozok 1-2 képet...

A nappali képeket apum csinálta, én csak az utómunkákat végeztem rajta....illetve az éjszakai képeket én csináltam, tegnap este ki kellett mennünk érte Mariborba, mert az árvíz miatt csak odáig ért le... :/

Apum a héten ezzel volt...mikor tegnap este megláttam az autót, mindjárt beleszerettem. Gyönyörű autó kívül/belül.. (:

• tomi0113
    +1
  • Falkon
    Na te inkább ne akarjál senkit lenyugtatni. Általában miattad van balhé...
  • roller460
    Urak,

Nem tudom ki hallott, illetve ki olvasott mára Péntek óta tartó Genovai áradásról... apum is ott volt pénteken , a fél napját ott töltötte mert az A12-es autópálya le volt zárva és mindenkit a városba tereltek amíg nem csillapodott az idő.

Apum csinált 1-2 képet illetve videót, ezekből összedobtam egy rövid kis videót.
    Akit érdekel annak itt a videó.

• Rikcsoo
    Nem :)