59456
-
#57670 Jó is lenne ha ekkora hó lenne már..de az van hogy ezek tavalyi képek:)
Már ott hagyta ezt a céget mert állandóan 40-45tonnákkal járkáltak és már akkora nyolcasok voltak a kerékbe hogy üresen alig lehetett vele egyenesen menni.. -
Sóschips #57669 Fhuu nálatok már ekkora hó van?:O...ne már,akkor ez mindjárt hozzánk is elér:S
Nem rossz gép,csak az a sok matrica nem kellene az elejére:D -
#57668 Haverom Sanyi mondta hogy rakjam fel 2hét múlva jön haza és akkor lesz még több kép :)
-
#57667 Amúgy kb 3-4 hónapig most evvel jár fater :D Szóval őt tessék figyelgetni, a Zetort
Imi, Nenus, Roli: Jó képek mind -
#57666 Még egy adag máról :)
-
#57665 Az lehet, mivel tatai a cég is és mi is :D De már nem avval jár fater
Amúgy minek voltál te errefele ??:D -
#57664 [URL=http://www.220volt.hu/Hama+Star+61+F-V.+allvany+taskaval]Esetleg ez megfelel?Vagy túl "amatőr" állvány neked?:D[/URL] -
Kikelt a búza xD
-
#57662 Kicsitt Off...
Nenus, mennyiért vetted az állványt, és mekkora ??
Gondoltam rá,hogy veszek egyet én is az esti képek miatt is , meg azért én is könnyebben lennék egy állvánnyal az út mellett fotózás közben. -
#57661 Aha, értem. A kép természetesen megy a bannerba! :) -
#57660 Szép napot!
Mai képek meló közben:
-
nenus #57659 Köszönöm :D
Az éjszakait azt állványról, a nappalit meg nélküle. Nappal nem szeretek állványt használni, mert nem lehet vele úgy követni az "alanyt" :)
Tessék a kép: 2256x1504 -
#57658 Profi fotók!
Állvánnyal tolod egyébként?
Ezt a képet elkérném szépen eredetiben! :) -
#57657 Köszi Nenus.
Az éjszakai képeid nagyon ott vannak. -
#57656 -
#57655 Értem én azt hittem hogy csak pár darab arra voltam kíváncsi hogy több száz vagy csak pár tíz darab...:D
Köszi az infót!
Még annyit ha nem bánod hogy a Magyar részlegre van-e felvétel?:) -
nenus #57654 Köszönöm mindenkinek :D
Rikcsoo: Ne haragudj, nem tudok pontos számot :/ Szerintem ha a Holland-Lengyel-Német-Magyar gépparkot össze vonjuk, akkor kb 200-250 db van. De ez csak tipp. :/ -
#57653 Nagyon szuper képek elismerésem!
Azt megkérdezhetném hogy ennek a cégnek hány kamionja van? -
#57652 -
#57651 Jöhet ám még ha van :) Az az éjszakai amin az egyik áll a másik meg megy az nagyon jó lett ! -
nenus #57650 [center] Sziasztok! :)
Nem árt néha hozni 1-2 képet :) Lehet unjátok már a Nijhoffot, de most csak ezekkel tudok szolgálni :) Itt van egy pár új :)
És máról 3 éjszakai :)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem tetszenek :D
Szép képeket tesz fel mindenki :) Roller Kostmannos képe nagyon tetszik :) Gratulálok mindenkinek :D -
#57649 Azért mert így is mind gyönyörű! :D -
vajo #57648 Czuki, láttam ma a sárga volvótokat tatán a vasútállomásnál. :D csak jelzem. -
tomi0113 #57647 -
#57646 -
#57645 Ma utolsó 2óránk el maradt aztán osztálytársamnak a busza csak másfél óra múlva ment volna aztán megláttam 2 kamiont az út szélén kereket cseréltek mondtam osztálytársamnak menjünk oda kérdezzük meg hogy átviszik-e Mezőtúrra át is vitték:D Kicserélték a kereket ittak egy kávét és mentek is:) (Ellőtte a kollégája állt egy FH12 420-asl volvoval)
-
#57644 Szép! -
#57643 Hát az.. :/
Pontosan.. :DD Amúgy nagy hülye volt az olasz mert a Viadukt miatt leterelt mindenkit a pályáról a nagy eső miatt mert semmit nem lehetett látni, és le is zárta teljesen azt a pálya részt és gondolta majd a városon átmennek a kamionok,sz.autók... de hát nem jól gondolta. (: Az egész városban az élet megállt.. csak azok a kocsik mentek amiket a víz vitt. :/ -
#57642 Hát komoly ami ott van. Ahogy látom apud az árral szembement :D -
#57641 Nem tudom mért kell a színekkel variálni, mért nem jó az egységes ? -
#57640 Igen nagyon szép és kár hogy apa otthagyta a céget:S Am a cégnem van 2 420-as fekete r-es régebbi ez a piros 440-es meg egy másik 440 full fehér :D -
#57639 Köszi. ;)
Sajnos nincsenek, majd ha lesz akkor teszek. (:
Kupi is volt, meg pakolásztunk össze vissza ... majd legközelebb. (: -
tomi0113 #57638 Szép szekér, jó képek!:) -
#57637 belsejéről nincsenek képek?
kibaszott szép szerelvény... :) -
#57636 ah de szép :D -
#57635 Na a sok veszekedés után hozok 1-2 képet...
A nappali képeket apum csinálta, én csak az utómunkákat végeztem rajta....illetve az éjszakai képeket én csináltam, tegnap este ki kellett mennünk érte Mariborba, mert az árvíz miatt csak odáig ért le... :/
Apum a héten ezzel volt...mikor tegnap este megláttam az autót, mindjárt beleszerettem. Gyönyörű autó kívül/belül.. (:
-
tomi0113 #57634 +1 -
#57633 Na te inkább ne akarjál senkit lenyugtatni. Általában miattad van balhé... -
#57632 Urak,
Nem tudom ki hallott, illetve ki olvasott mára Péntek óta tartó Genovai áradásról... apum is ott volt pénteken , a fél napját ott töltötte mert az A12-es autópálya le volt zárva és mindenkit a városba tereltek amíg nem csillapodott az idő.
Apum csinált 1-2 képet illetve videót, ezekből összedobtam egy rövid kis videót.
Akit érdekel annak itt a videó.
-
#57631 Nem :)