59456
-
#57710 Egyik kedvencem. :) -
#57709 -
#57708 Nagyon vagány videó nagyon tetszik nekem .... -
danyr #57707 -
#57706 Neeem a Budai Zolit ismerem:DDD huuhh most nem is tudom kivolt az a srác őszülő srác volt...Névtábla is volt vele, de nem a kaszkadőr józsi bácsi, úgy tudom őis most Mercizik, meg ugy tudom a Jakónál van ő is:) -
#57705 Igen kb ilyen sorrendbe XDD Hát már 10 éve van ő is kb a jakaticsnál és most ment oda fater is :D Piros mercivel nem Budai Zoli volt ??:D Apa is most, hogy odament a főnökkel eddig is jóba volt meg a fele társaságot ismerte már régebbről :D
Piros merci -
#57704 Vazze köpés cigibe szívás:DD Birom az embert, még zöld ex HC-s Volvoval járt mikor megismertem, fater meg már...hát sztem megvan a 15 év azóta már biztos ismeri:D Tudom, két Jakóssal voltunk a Frattai kúton még a nyáron jöttek Spanyolból valami gyűjtővel Barca mellől:) azegyik facelift volgával volt, a másik meg egy piros Mercivel:) CB-t szereltünk velük :DDD ááhh Déli pálya imádtam, nagyon sok arcot megismertem arra:)
Amúgy a felirat nélkül nem indul el :DDD -
#57703 Horvátban a hajótúrán jött oda, hogy magyarokat hall. Aztán elbeszélgettünk, meg ilyenek. Nem, és biatorbágyi vagyok! :) Remélem minél előbb felépül! -
#57702 Hát kicsi a világ :DD Na most őt váltja apa addig, amig fel nem épül :DD Motorozással kapcsolatban ismerted meg ? Amúgy te is környékbeli vagy ?? :D
Tinka: Hogyne ismerném :D Ő volt az előző gazdája, most egy új öffhás fehér volvóval jár :D Mindig köpköd XDDD Nem gondoltam volna, hogy ennyien ismerik ezt a volvót :D Híresség :DD
Multkor amúgy vele rakodtunk Günternél ... (csak sötétbe tudtam már képeket csinálni :/ )
kép1
kép2
kép3
-
#57701 Nemtudom, lehet két Volvo van ebből, de egy jó ismerős is ezzel járt Öregpityu nem tom ismered e:DDD nagy arc a serác:D
-
#57700 Én annyiban tudok segíteni, hogy ajánlok egy oldalt: Totálvám - itt konkrétan megkérdezhetsz egy szakértőt is az ügyben -
#57699 Szép jónapot!
Tegnapiakból még 10 :)
-
#57698 DE! Pont ő az! Farkas Norbert. Együtt nyaraltunk Horvátországban! :DDDDD -
#57697 Üdv!
Elnézést az offért, de remélem itt lesz hozzáértő aki tud nekem segíteni:)
Lengyelországból hoznék be egy Ivecot, amin francia rendszám van. Hogyan tudom áthozni határon? Kell erre venni valami ideiglenes rendszámot a határon, vagy simán belehet jönni vele? -
#57696 Szép estét!
Mai képekből egy adag:
-
vajo #57695 Mentem haza a suliból ilyen fél 5 körül komáromból. :D -
#57694 Mind a két képet Kaposfőn csináltam.... -
#57693 Ő lesz az apa aztmondta, hogy nagy motoros :D Norbinak hívják azthiszem :D Eltörte a lábát és most 3-4 hónapig apa helyettesíti :D Tata, vagy környékbeli nem ?? -
#57692 Mai képek: -
#57691 Üdv. kollégák. rég jártam erre. Visszatérésem jeléül egy kép a mostani gépünkről.
-
-
#57689 VAEX :D Hol találkoztál vele ? Meg persze a Trigósokkal is ? -
#57688 -
#57687 1, 2, 5 képek faszák lettek!(Persze a többi is :) -
#57686 -
#57685 Szombaton kimentünk faterért Mariborba, csináltam is sok képet... 1-2-t felteszek..
Ami a szombati képeimet illeti, nagyon nem vagyok megelégedve magammal mert nekem nagyon nem tetszenek... + még rátett egy lapáttal az is,hogy naplemente volt,kezdett sötétedni.... :S
De ezektől a dolgoktól függetlenül remélem azért meglehet nézni a képeket.! (:
-
#57684 Azt hittem először hogy ez az Úttrans kft. :D -
#57683 bocsessz,késővan: D -
#57682 Mivel ahogy írtam már nem ott dolgozik most egy kis hűtős 7.5T-on van..(Biatorbágyi cégnél van)
Luspy:Egy "kicsit" ez a Volvo le van amortizálva
leho:Igen 19évesen kezdet!
Roller:Szerintem jó az az állvány is amit én mutattam..:) -
#57681 Az elég jó, köszi a linket. (:
Meg ahogy elnézem a többihez képest tiszta olcsó... :D
Néztem egyet 60-ért de KICSIT sokallom érte azt a pénzt.. :/ :D -
#57680 Őt ismerem látásbol! :D
tavaly hordtunk együtt répát: )) idén még nem láttam. -
#57679 láttam ma apudat :D -
#57678 19?:D miafasz:D -
#57677 Csak úgy :D
-
#57676 19évesen kezdet azzal a Volvóval most 21éves de már máshol van :) -
#57675 Ennek az alap magassága 60cm és 153cm-ig lehet kihúzni:) -
#57674 Vagy ismerősöm akit Zetronak hívnak. Nagy motoros, de kamionozik is. :) -
#57673 Ismét frissítésre került a fotóalbumom. :)
Roller460 Fotóalbuma. -
Sóschips #57672 Áhh még ne legyen ekkora:D..vagy legyen,de ne legyen hozzá hideg
AzszépAmúgy hány éves a srác? -
#57671 Mi az, hogy ez már nekem "túl amatőr" ? :DD
Örülnék ha ilyenem lenne.... :DD
A mostani állványom az van vagy 25cm magas, szal egy ilyen bőven elég lenne... (: