Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hesston
Talán.. De nem hiszem hogy egy utcabeli rendõr csak ezért meg baszna..

Új nick :D Jéé de laza :D

Kistódi
Azt a kutat kéne felrobbantani mikor ott az összes Waberer's-es buzi.<#gun><#gun><#violent><#violent>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

TóNyóóóóóóó
akkor sok itt a Torgyán Jóska

DJKonya
Eddig szerencséd volt, majd ha egyszer pórul jársz akkor mélytorkosan cumizhatod õket.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Hesston
a faszt.. Jött már velem szembe meg elõzöt is meg már rendõr fõ úton 2 marha 8 tonnás pótkocsival a seggem alatt és semmit sem csináltak.. De ha télleg el kapnak akkor cumi..

DJKonya
Ja és kimész az útra a rendõr egybõl elkap, akkor meg cumi van.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Gerypapa 95
mert ? ki a fasz szól hozzád a szántóföldön ?😄D kúrvára senki .. amúgy sem jogsival megy .

*E-t lehagytam! xD
Amúgy nem a mienk hanem céges autó, de nagyon jó kényelmes könnyû a váltója... 😄
Egy baj van vele, hogy a bal hátsó rugó valamiért nem rugózik és dobálja az egész bal oldalát! xD

Hesston
Miért ne? Ha paraszt akkor miértne? Énis szoktam trakit vezetni elég gyakran..

TóNyóóóóóóó
15 évesen??? ne kamuzzál már:S

wwwwwwwwwwwww

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

szomszédnak 100 e után wége lett a wáltónak...

No music, no life....

Gerypapa 95
* peugeot ! és partner 😊 gecijó nekünk is volt .. csak 200 e km után meghal benne a váltó

Tudom, hogy nem ide tartozik de tegnap ezt az Pugetot vezetgettem föl alá, nagy élmény volt! <#vigyor>

Bocsi az Off-rt! 😊

az a jódolog...😄

No music, no life....

Fagyas Trans
Tegnap délelõtt sokkal nagyobb volt😄 Állítólag már az OMW kútra álltak be mert olyan sokan jöttek.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Gerypapa 95
wtf ? már mindenki camos képeket nyom be ?

nincs nagy torlódás

No music, no life....

rapi9
Banner Webkamera.

SCANIA THE BEST

Hesston
Hol nézitek ti ezeket? Amúgy ez a Mosonmagyaróvári.. Volt VPOP telephely asszem 😄

Ja megvan, bocsi!<#idiota>

Bocsi a hülye kérdésért de ti ezt hol nézitek?

vadkamionos
Igen ez a óvári😄

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

Prémium driver
Elvileg de

Jamaica a Jamaicaiaké.

atika223
a MANba nem alap a hûtõ?

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

Fagyas Trans
Batki-Trans-osoknak van benne. 😄 Mondjuk azok nyergesek, de abba se mindbe de amin apu kezdte abba volt.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Tinka123
Én ebben nem értek egyet. Faternak 750.000km ig nem volt gond, lehet hogy csak jó szériát fogott ki(mp1) Nemtudom de hogy jobb mint a magnuim az biztos ... most van bent 1.100.000 km a mai napig Spanyol pályázik.

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

rapi9
Igazad van.Nem tudom igaz-e de azt hallottam hogy a MAN TGLbe lehet tetetni gyárilag hûtött.Ez igaz?

SCANIA THE BEST

luspaydavid
Ez embertõl is függ hogy neki mennyire kényelmes, tágas stb.... szerintem. 😊

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Reggelt. Ez a Mosonmagyaróvári kamera?

leho94
euro3..:S

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

tibi842
rapi9
Hát a "kiskocsik" közül talán a legjobb igaz azt mondják MAN-ek is jók a kategóriába.
Kényelembe nagyon ott van az Atego ahoz képes hogy nem nyerges én megvagyok vele elégedve.De egy biztos az Iveco Eurocarcgonál jobb.
Nenus:Én nem akarok vitába menni de szerintem egy XXL-es TGA fülkéje sokkal nagyobb.Legalábbis én így állapítottam meg mikor fater megkapta a cégnél 3 hétre.

SCANIA THE BEST

tibi842
Nem fos az, ha apád fõnöke veszi/vette õket .
Én meg itt a környékünkben, olyat halottam, hogy egy kamion sofõr ×××× cégnél egy MERCEDES-t vezetett és ütközött, utána elment egy másik céghez ott SCANIA-t kapott és azt mondta, hogy ha akkor egy SCANIA-ban ült volna, akkor most nem élne.

Amúgy nekünk is van egy jópár mercedesünk.

Nem minden az erõ. A merciben amekkora hej van, olyan nem találsz még 1 kamionban

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Gerypapa 95
hoztam számomra pár fasza gépet 😉 photos by autolines

Szobi30
igen, arra...és tom h nagyon sokan szídják...
én viszont az ategoval meg ezekkel nem vok tisztában...mercik közül csak az actros-t "ismerem" de azt se nagyon...csak egy kicsit 😄

www.szobi.picturepush.com

rapi9
Hát Actrossal nem vagyok valami hu de képbe, de annyit elmondhatok hogy egy Atego (lehet 7,5 tonnás vagy 12 tonnás hálófülkés nem kutyaólas ) sokkal kényelmesebb mint az Actros.De ez csak az én véleményem. Ha az félautonata váltóra gondolsz nem csak a nagybátyád meg unokatasód szidják hanem majdnem mindenki.Fater cégénél is eléggé ocsárolják.

SCANIA THE BEST

Szobi30
<#eljen><#eljen><#eljen>
nagybáttyám régen, most unokatesóm jár mercivel, mind a 2en megaspace-val, és azzal a hokizós váltóval(nem tom h mi a neve most hirtelen)...mind2en szídják mint a bokrot...a váltója annak az nagyon szar.
a fülkérõl pedig annyit, hogy van nála rosszabb fülke is, de sokkal kényelmesebb is...
a motorjáról pedig: alföldön minden kocsi jólmegy(90 körül)
ha meg jön a domb akkor nem kell fékezni...mert azt szerintem tudjuk mindannyian, hogy van sokkal erõsebb kamion a mercinél (van belõle választék bõven...de most ne egy 440-es mercire meg egy 730as Scania-ra gondoljatok, hanem közel azonos lóerõket nézzünk, azok is verik általában a mercit 😄)
úgy összességében ennyi...én azért ha lenne feleslegesen pár millám, biztos nem egy mercibe fektetném be 😄

www.szobi.picturepush.com

atika223
alap hogy ilyennel 😊
de egyébként egy 8220-as John Deerel

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

rapi9
A hozzászólás második szakaszát "Tessék Szabi" lehetne törölni.Képet akartam beszúrni de nem jött össze.

SCANIA THE BEST

kazai21
I-Shift váltósra nem lehet panasz senkinek max ha nem megy 90et mert apu amiket ült úgy ment 24 tonnával,hogy apu pozitívan csalódott a Mercikbe...

Mi equipo favorito: Real Madrid

rapi9
Talán a Freightliner-re gondolt.
Tessék Szabi

SCANIA THE BEST

Gerypapa 95
õ már a pedálossal tolja ..

94mike
Mercedes egy rakás fos..apunak összesen már 3 volt..😄 mind a hármat marhára utálltuk<#levele>..persze vannak akik szeretik,szóse rolla,nem vitát akarok indítani,de a többség akikkel beszéltünk,nemigazán rajong érte..fõleg az autómataváltosér😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

<#nevetes1><#idiota>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

TóNyóóóóóóó
Felighetlern ez mi ez?:S

Szabi84
az a baj a típusokat annyira nem ismerem, megnézem

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

djano
akkor nem jól írtad be pedig van fenn egy csomó!
pl Kenworth Felighetlern Mack .
De az elsõ kettõ az a legsezbb

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Szabi84
Hello!
Hol találok HD háttérképeket lehetõleg amerikai kamionokról? Gugliban alig találtam pár képet.Köszi

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C