Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

luspaydavid
üres <#idiota>

The Truck Is My Life

Szobi30
hát a merci az biztos, hogy nem fogja elnyomni a DAF-ot sztem...
kényelmiség szempontjából a Scania se, csak a motorja.

#40945:xDDDD

www.szobi.picturepush.com

VERESS 96
xD

TóNyóóóóóóó
milyen trakotral dolgozol te?

Tinka123
Most volt a hiradóban, abban az ütközésben, !7! en haltak meg nem 5 en A (Román) kamionos, is meghalt, elalvás, rosszullét, de lehet hogy mûszai hiba okozta a balesetet a Moldáv kisbuszból azt hiszem csak a két könnyebben sérült menekült meg :| A korházba szállitás után a délelõtti órákban mindegyikük meghat, ahogy kivettem a szavaiból a hiradósnak :S😞

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

luspaydavid
Kalocsa

The Truck Is My Life

atika223
Luspy te hova valósi vagy

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

luspaydavid
😄

The Truck Is My Life

Oda volt munkánk a multkor! 😄

luspaydavid
Családi okok amibe most nem mennék bele. De inkább hozok képet <#vigyor>

The Truck Is My Life

mer mér nem voltál és leszel? azon kivûl hogy suli lesz

luspaydavid
Van fuvar van ha nincs akkor találnak bár én mostanában nem is voltam és nem is leszek kamionozni 😞

The Truck Is My Life

luspaydavid
Nem ez Kalocsán volt :S

The Truck Is My Life

szijartomark
Közben nézitek a másik webkamerát is? 😊
http://fuvarozoiosszefogas.org/

#40931 Jókép! <#integet2>

VERESS 96
nem hiszem.... ez hülyeség

atika223
Most mondta a Petõfi rádió hogy 2 milliárd tonnával kevesebb gabona termett idén szóval most a gabonások beszívnak :S A cég ahol fater van most írt alá egy 1000 tonnás szerzõdést szóval az idei évre van még nekünk gabona.

Luspy ti hogy álltok a gabonával?

Fagyas Trans

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Tomika001
Én ezt a videót imádom. :]

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

RS
<#hawaii><#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

tibi842
Hát lehet, hogy kényelmes, de ennek nem nagyon lessz ára, mert ez nem egy SCANIA vagy MERCEDES.....

zuhanni fog az ára.... értéktelen lessz

és ezt nem csak én mondom

Tinka123
Egyszerûen csak, IMÁDOM 😊

😄😄😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

RS
Bocsi, de szerintem is törölhetõ.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

atika223
Szóval te jártál így!!
vita lezárva...

atika223
attól függ mien kombájn de a legtöbb 5-6,5 tonna közt van

Tinka123
Hát igy járál..
Nemtom elfelejteni hogy minket és még az utszában 4 kamionost bedobott a rendõröknek, mert 7.5 tonna felet van a húzó súlya, azért nem büntették meg az utsza kamionosait mert annó megcsináltatták az engedélyt, holott nem is lehet ilyen engedélyt kiadni, jah és ami a pláne nem lehetett volna kiadni ilyen engedélyt, de akkor kérdem én, hogy egy kombájn nak amivel õ vasárnap reggel 6 órakor felkelti a jónépet hány tonna is?...

atika223
Akk engem is gyûlölsz mert én is traktorral dolgozok

Tinka123
Sztem meg nem... Sztem törölhetõ, gyûlölöm a traktorosokat szomszédom révén, nem mondom el mit furdált ki 3-4 éve...

Blueblood
Császtok!

Nem ide tartozik, szóval bocs az offért, de nem láttam megfelelõ topikot. Szóval az a kérdésem, hogy valaki be tudná linkelni nekem, hogy mûszaki vizsgához mit kell tanulni?

Köszönöm szépen elõre is!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Krapo
Az komoly ilyenkor lazán dugóvan a zöldel jelölt nagyobb keresztezõdésben ... 😄

A deltás premium -->

Fagyas Trans
Reggelt. Gyülekeznek. 😄

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

ennek a darus scaniajat láttam vmeik nap...

No music, no life....

még friss

Krapo
Nem man volt hanem Deltasped -es premium II .

Krapo
Jókis tömegvan a kúton 😊 hát ugye hétfõvan , ha jól látom hátul egy (TGA) áll a fehér a 3. a sorban 😊!

Legolas86
Ajisten!
Mostanában nem tudok képet beszúrni, másnak van ilyen gondja? Csak ha lementem...
Volt gy kis csúcsforgalom féleség :-p és 1 nem is látszik mert már vissza fordult :-D

Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?

és ha megáll a pályán a sor akk mi a fasazt csinálnak????????????

http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~

Tomika001
Széép! <#wink><#eljen>
#40904: Ezek se 100-asok. <#levele>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

luspaydavid
<#mf1>

The Truck Is My Life

RS
<#levele><#levele>

Legolas86
Felelõtlen marhák!!!

Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?

atika223
a hülye állatok

tuzfal3

Az ilyet úgy megbüntetném egy 600-800ojróra -.- és a jogsit darabokra vagdalni...

Opel Movano 2.8DTi

atika223
Látom nektek is van myto az ablakba mi fél órát vártunk rá hogy hogy egy 20-asal meg kellet dobni a kutast

tuzfal3
ja értem? és mi ütközött mivel?

Opel Movano 2.8DTi

luspaydavid
Mégolyan dél, egy óra körül.

The Truck Is My Life

tuzfal3
ez most volt?😮 fél7kor jöttem erre akkor semmi sem volt...

Opel Movano 2.8DTi

a Kilométer átlaga miatt ilyen drága!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

luspaydavid
Volt nálunk egy baleset <#szomoru1> sajnos helikopter is volt...
Kép 1
Kép2

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Értem. Jó képek!. 😉