Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kényelmiség szempontjából a Scania se, csak a motorja.
#40945:xDDDD
www.szobi.picturepush.com
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

The Truck Is My Life
The Truck Is My Life
http://fuvarozoiosszefogas.org/
#40931 Jókép! <#integet2>#integet2>
Luspy ti hogy álltok a gabonával?
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
zuhanni fog az ára.... értéktelen lessz
és ezt nem csak én mondom
😄😄😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nemtom elfelejteni hogy minket és még az utszában 4 kamionost bedobott a rendõröknek, mert 7.5 tonna felet van a húzó súlya, azért nem büntették meg az utsza kamionosait mert annó megcsináltatták az engedélyt, holott nem is lehet ilyen engedélyt kiadni, jah és ami a pláne nem lehetett volna kiadni ilyen engedélyt, de akkor kérdem én, hogy egy kombájn nak amivel õ vasárnap reggel 6 órakor felkelti a jónépet hány tonna is?...
Nem ide tartozik, szóval bocs az offért, de nem láttam megfelelõ topikot. Szóval az a kérdésem, hogy valaki be tudná linkelni nekem, hogy mûszaki vizsgához mit kell tanulni?
Köszönöm szépen elõre is!
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
A deltás premium -->

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
No music, no life....
Mostanában nem tudok képet beszúrni, másnak van ilyen gondja? Csak ha lementem...
Volt gy kis csúcsforgalom féleség :-p és 1 nem is látszik mert már vissza fordult :-D
Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?
http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~
#40904: Ezek se 100-asok. <#levele>#levele>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?
Az ilyet úgy megbüntetném egy 600-800ojróra -.- és a jogsit darabokra vagdalni...
Opel Movano 2.8DTi
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*