Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mindenkinek. Kivéve a Farkas. xD
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
ide kamiont kell tenni!
<#banplz>#banplz>
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
#41034: A Scaniák nagyon jól néznek ki! <#szeret>#szeret>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Hát ja, azért az Olaszoknak is vannak nagyon szép autóik!<#vigyor>#vigyor>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Delegalábbvkifigyel : D
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Scania elõször 530 at néztem ki belõle : ) :S
Éder E.V. (Azthiszem már Éder S.T.T a neve)
Ravaszul berántotta a kormányt :L <#hehe>#hehe>
Dodo ^^ Nagyot mosolygott a bácsi 😊
És a végére egy lolkabolka, kikanyarodásnál 😊
Hát ennyi lenne ezek az érdemesebb képeim 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Nem hiszem, hogy egy lerakón vagy felrakón az irodás kiscsaj igy igyekezne, hogy a papirt kihozza a sofõrnek, de a gépet imádom 😄
The Truck Is My Life
De egyébként át lehet fáradni a Mezõgazdasági topicba parasztkodni.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
de már meg van rá a jogsim csak még nem töltöttem a 16-ot + a dupla pótkocsis vizsgát kellene letenni jövõre
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
kurva nehéz elvezetni egy automata traktort földúton ...
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
к.ιηтнуα.