Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi56
Naigen, az valami embertelenül füstölt össze sem lehet ezzel hasonlítan, milyenk is így indult egy hétig állt a -20ban és pöccre😊 <#worship>

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Értem!
Am meglehet, hogy Ricös volt szerintem!

rapi9
Elhiszem.Nekem is megtetszett.Nem is igen akartam beletörõdni hogy a gazdája visszakapta,mert õ elment szabira 3 hétre és fater kapta meg.Nagyon jó volt vele menni.
Nem tudjátok a RiCönek csak megásai voltak.Mer ami fateréknál van MA} az megás volt(most már normál kerekes mer csak normál kerekes pótok vannak a cégnél a fõnöknek meg nem volt kedve megás pótot venni) és még látszik rajta egy R és Németországból került Magyarországra.Tehát azt akarom kérdezni lehetséges-e hogy RiCö-s volt valamikor.

SCANIA THE BEST

CzUKi
Jógép 😄
Kár hogy nevelõapum mégse megy hozzájuk .XD Nem tom mi van ....XD

#41088 Már neki is kezdek .😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Atikah
tegnapi

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Hát igen, nekünk is TGA-nk van 460-as és nagyon szeretjük apummal!<#vigyor>

rapi9
Pedig a TGAba igen nagy a hely.Legalábbis ahogy én láttam.Meg abba legalább az "anyós ülés" is kényelmes.Legalábbis ami fateréknál van.Igaz nem levegõs de lehet emelni és sülyeszteni.De gondolom aki ült egy TGAba annak nem kell magyarázni.Bár igaz tároló helyeknek hijján van de hát amik vannak azok elég tágassak.Ugy hogy engem nagyon mgfogott.Meg a erõben sincs hiány pedig fateréknál csak 430as van, de kegyetlen gyorsulása van.

SCANIA THE BEST

Rob02
Szívesen! Már nagyon vártam én is!<#vigyor0>

5w0rdf15h
Igen én.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

luspaydavid
Köszi máma már kerestem délelõtt 😄

The Truck Is My Life

sovatalevi
Vegre,mar nagyon vartam 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Rob02
Tinka123
Bazz Renault hideginditás ehhezképest holvan xD?😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Tinka123
Második odavág : ) Máuríííció 😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Tomika001
<#vigyor3>

Luspy: Jó képek! <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

luspaydavid
Na még pár kép tegnapról <#vigyor>

The Truck Is My Life

matyi0323
Most nézem csak a bannert😄DD Arcese-s ivecok..😄 tavaly nyáron angolba ennél a cégnél voltunk rakodni, azt hiszem Tilbury-ben, olasz és angol rendszámos kocsik😄D de valami kegyetlen nagy telephely arra emlékszem😄D ameddig elláttam elõre, végig 500 lovas vadiúj iveco-k 😄D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

tuzfal3
Újabb fotók KisCsikLó-tól 😛

Opel Movano 2.8DTi

TóNyóóóóóóó
1:06-nál Hollótrans-os Volvo😄

Falkon
Enyém is jó képeket csinál. Itt van Az elsõ 2 kivételével. Sikerültek már szebb képek is.
Sony Ericsson w995

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

bocsi h megkérdezem,de nem te vagy az aki a lildnél dolgozol egy fehér actrossal?:$vagy lehet h keverlek mással aki feltette ide egyszer a gépét:S

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

tuzfal3
miért ritka? N95 / 8gb , 5800.Omnia, ezek eléggé jó képeket lehet csinálni...

Opel Movano 2.8DTi

5w0rdf15h
Hát ma én is megjártam, jobb elsõ defekt :\ szerencsére lassú defekt volt, így kis fújás után elmentem vele a szervízig 😊

5w0rdf15h
Nincs semmi gond azzal a váltóval, én is egy 1841-es Actrossal járok, csak meg kell tanulni dinamikusan használni, aztán lehet süvíteni vele 😄 ami meg a fülkét illeti én dolgoztam 105-ös XF Daffal és az valóban férõsebb volt mind ez, viszont a TGX-et mindkettõ erõsen felülmúlta még úgy is hogy ez a középfülkés Actros.

azért azé azt megnézném,amit a fickó mondott az elején😄Egy 4tengelyes billencsel vagy egy mixerrel moziba,vagy színházba menni<#nevetes1>Beállsz,kiszállsz az autóból és megmondod a fickónak h"olyan helyre parkolj kisapám h egy liter gázolaj ne hiányozzon belölle😄"<#idiota><#idiota>
Bocsi a poénkodásért:$😄

PttM Fa
+1... Haverjaim is ezt mondják...
Mondom hiszed te azt...

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

MANos Viktor
Ajha még a betonpumpák is ott állnak 😄

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

RS
Már nem olyan ritka az. 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Szobi30
jah,,,jó is lenne 😄
bár azt aláírom, hogy van olyan aki németbe ha délben indul el is 3-4 kor már megáll mert utána nincs parkoló...mikor kint voltam faterral este 9kor jobboldali tükörbõl tolatott be...miután beálltunk a mellettünk lévõ lengyel odajött és kezet fogott faterral 😄
szóval aki akar az talál parkolót 😄

www.szobi.picturepush.com

luspaydavid
Part2

The Truck Is My Life

luspaydavid
Több ilyet <#eljen><#eljen>

The Truck Is My Life

leho94
sok ismerõsünk csak azt hiszi hogy pl. faterom is , vezet napi 3-4 órát, aztán sörözget meg sétálgat külföldön.. és ezt teljesen komolyan gondolják, nem értem az ilyet..😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

luspaydavid
Ezen én is annyiszor elgondolkozok mikor halom vagy látom mikor a kamionosokat szidják...

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Örüljünk, hogy csak annyi baja lett. :S

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Szobi30
németben már elismerték, ha tilalom van, sokkal több a közlekedési baleset, mert a kamionok lassítják a forgalmat...

#41062: egy öszefogás kellene, minden 3,5 tonnát meghaladó össztömegû jármû leáll 1 hétre...meglenne halva az ország, persze ezért is a kamionosok lennéek a hibások, de talán rájönnének ha nem lennének a kamionok akkor milyen lenne az ország...
de az a baj, hogy ebben az országban nem lehet megcsinálni ilyet...amíg vannak olyan emberek, akik ilyenkor nyaliznának, és vinnék ugyanúgy a fuvart, hogy bevágódjanak xy cégnél...:/

egyébként ma faternak volt egy durrdefektje az új 0áson...szétvitte neki a sárvédõt+ a csõtartót is :S

Fagyas Trans
Ilyenkor keseredek el, hogy szép helyen lakok ahova nem jönnek be a kamionok csak a falubeliek azok is mindig éjjel jönnek-mennek. :S

Jó kép lett. 😉

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Nekem ilyen van😄..ezt elég nehéz zsebrevágni<#idiota><#idiota>

djano
azok tudják akik kamionoznak!
azok nem akik nem és a kamionosokra fogják hogy õk a hibások!
csak az a baj hogy már minden a kamionos hibája:S
Ha nicns ott az árú akkor az övé, ha túlvezet akkor is az övé,meg még sorolhatnám de ezt is biztos valamelyik bolond találta már ki:S
csak az a baj ha nem lenének kamionok akkor minden embert kocsijával hordhatná a téglát meg akármit a házához:S

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

leho94
most mondják itt rádióba, hogy a sok baleset miatt a kamionosok a hibásak, mert túlvezetnek.. de azt gondolom senki se tudja hogy mi az oka a túlvezetéseknek..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

djano
Én telóval szoktam és photo scape-val meg alakítok rajta.
Nekünk fujfilm van az a 12 megapixeles de azt nem hordom magammal mert általába bicajozás közbe kapom le a kamionokat.😄

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

"Nagy -ban tehetség de kicsi -ban ár – that’s a új BenQ C1220 -ból -uk legutolsó vonal -ból -a valaha népszerû C BETÛ sor digitális fényképezõgép. Ez 12 megapixel BenQ C1220 digitális fényképezõgép jön -val egy házigazda -ból megdöbbentõ technológia jellegét meghatározza mint Szúró Táj Nyomozás, Pislogás Kiderítõ, Szúró Összpontosít, Piros Szemek Csökkentés, Mosolyog Fog és Extra- Megráz- Szabad mód."

Wait buddy. Wut? <#fejvakaras>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

luspaydavid
Így van én is így vagyok vele, eddig kétszer nem volt nálam és mind kétszer jól jött volna. Am nekem ilyenem van hát... annyit mondok á hogy jobb mint a telefon. 😊
Pontosabban ilyenem.

The Truck Is My Life

Tinka123
Bocsi a dupláért, de nekem a 7.2 mp-es változat van 😊 És RS igazán bocsi ezért az offért 😄

Tinka123
Pontosan igy szoktam énis xD

Am nekem ilyenem van ha vkit érdekel, sztem nem csinál rossz képet sõt
katt
És persze mindig ott van a zsebembe hátha vmi érdekes van 😊

luspaydavid
na már mint fényképezõvel csináltam.

The Truck Is My Life

luspaydavid
Aham nem nagy így berakom a zsebembe és aztán ki tudja mit látok. <#smile>

The Truck Is My Life

Szobi30
ritka az olyan telefon ami ilyen jó minõségû képet csinál 😄
bár nem kizárt h neki pont olyan van 😄

djano
vagy a telefont😄

Szobi30
te még a boltba is hordod magaddal a fényképezõt? 😄

am fasza kép 😉

luspaydavid
Megérte le menni boltba. <#wink>

The Truck Is My Life