Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Truck Is My Life
[/url][/img]
[/url][/img]
Ez az utolsó Volvo tavaly nyáron Németben lett fotózva.
Konvojban vagy 5en mentek.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
De amikor a Daf-al ment akkor nem volt rá emberük, mert akkor töltötte a szabadságát....vagy valami ilyen történet volt<#vigyor3>#vigyor3>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Hol fotóztad?
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Tomi gondoltam, de gondoltam beszólok xDDDD
Nagyon szép gép!<#eljen>#eljen>
Nem mentünk be mert siettünk haza! xD
Viszont kibaszott drága egy ország 3€ egy csomag cukor! xD<#idiota>#idiota>
к.ιηтнуα.
Amúgy mi Salzburg mellet voltunk nem sokkal! 😄
Ha valakit érdekelnek még kéepk, akkor hozhatok még a gépezetrõl.
Még új vagyok itt a fórumon...
De jónak tûnik. : )
Csak azért kérdeztem mert a múlthéten én is voltam Osztrákba apummal és gondoltam megkérdezem merre voltatok! 😄
És itt éjszakáztunk. Valahol Villach elõtt kempingeztünk. : )
Osztrákba merre voltatok?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)