Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
The Truck Is My Life
Köszi. 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Csak hogy peregjen a topic <#hehe>#hehe> 😛
The Truck Is My Life
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Este biztos mennek kifosztani a teszkót xDDDDD
#41165: Sanya am Köszi 😄
The Truck Is My Life
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Ugyan ez a márka!<#idiota>#idiota>
Amúgy tök jó csendes a gépetek! xD
#41154: huu de szép Iveco <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
The Truck Is My Life
A lámpatartó-t saját maga csinálta, egyedül a krómozást csináltatta ott, ahová sokat jártunk lerakodni. Egyébként pedig, az egész a sját keze munkája.
[/url][/img]