Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg ahogy elnézem a többihez képest tiszta olcsó... :D
Néztem egyet 60-ért de KICSIT sokallom érte azt a pénzt.. :/ :D
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
tavaly hordtunk együtt répát: )) idén még nem láttam.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Azszép<#wow1>#wow1>Amúgy hány éves a srác?
к.ιηтнуα.
Örülnék ha ilyenem lenne.... :DD
A mostani állványom az van vagy 25cm magas, szal egy ilyen bõven elég lenne... (:
Már ott hagyta ezt a céget mert állandóan 40-45tonnákkal járkáltak és már akkora nyolcasok voltak a kerékbe hogy üresen alig lehetett vele egyenesen menni..
Nem rossz gép,csak az a sok matrica nem kellene az elejére:D
к.ιηтнуα.

Imi, Nenus, Roli: Jó képek mind <#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Amúgy minek voltál te errefele ??:D
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Nenus, mennyiért vetted az állványt, és mekkora ?? <#wow1>#wow1>
Gondoltam rá,hogy veszek egyet én is az esti képek miatt is , meg azért én is könnyebben lennék egy állvánnyal az út mellett fotózás közben. <#rolleyes>#rolleyes>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Az éjszakait azt állványról, a nappalit meg nélküle. Nappal nem szeretek állványt használni, mert nem lehet vele úgy követni az "alanyt" :)
Tessék a kép: 2256x1504
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Az éjszakai képeid nagyon ott vannak. <#wink>#wink><#hawaii>#hawaii>
Köszi az infót!
Még annyit ha nem bánod hogy a Magyar részlegre van-e felvétel?:)
Rikcsoo: Ne haragudj, nem tudok pontos számot :/ Szerintem ha a Holland-Lengyel-Német-Magyar gépparkot össze vonjuk, akkor kb 200-250 db van. De ez csak tipp. :/
Azt megkérdezhetném hogy ennek a cégnek hány kamionja van?
The Truck Is My Life
Nem árt néha hozni 1-2 képet :) Lehet unjátok már a Nijhoffot, de most csak ezekkel tudok szolgálni :) Itt van egy pár új :)
És máról 3 éjszakai :)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem tetszenek :D
Szép képeket tesz fel mindenki :) Roller Kostmannos képe nagyon tetszik :) Gratulálok mindenkinek :D
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Pontosan.. :DD Amúgy nagy hülye volt az olasz mert a Viadukt miatt leterelt mindenkit a pályáról a nagy esõ miatt mert semmit nem lehetett látni, és le is zárta teljesen azt a pálya részt és gondolta majd a városon átmennek a kamionok,sz.autók... de hát nem jól gondolta. (: Az egész városban az élet megállt.. csak azok a kocsik mentek amiket a víz vitt. :/
The Truck Is My Life
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
Sajnos nincsenek, majd ha lesz akkor teszek. (:
Kupi is volt, meg pakolásztunk össze vissza ... majd legközelebb. (:
A nappali képeket apum csinálta, én csak az utómunkákat végeztem rajta....illetve az éjszakai képeket én csináltam, tegnap este ki kellett mennünk érte Mariborba, mert az árvíz miatt csak odáig ért le... :/
Apum a héten ezzel volt...mikor tegnap este megláttam az autót, mindjárt beleszerettem. Gyönyörû autó kívül/belül.. (:
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nem tudom ki hallott, illetve ki olvasott mára Péntek óta tartó Genovai áradásról... apum is ott volt pénteken , a fél napját ott töltötte mert az A12-es autópálya le volt zárva és mindenkit a városba tereltek amíg nem csillapodott az idõ.
Apum csinált 1-2 képet illetve videót, ezekbõl összedobtam egy rövid kis videót.
Akit érdekel annak itt a videó.