59456
banner
  • Csabika0721
    Sziasztok!Nem tudnátok esetleg segíteni olyanban hogy Iveco Stralist szeretnénk venni olyan 2003as évjáratút és aki esetleg ilyennel jár írna egy pár tapasztalatot ezzel kapcsolatban, gondolok itt ilyenre hogy fogyasztás, kényelem, hibák esetleg!Köszönöm előre is!Szép Napot!Jó utat!Csabi
  • AudiQuattro
    Baja?Délhús?
  • CB Ricsi
    NIncs meg valakinek véletlenül a Qualitrans autó szállítós kép nagyban?
    Ahol a Ivecot, Magirust, és ha jol láttam akkor egy Daf van rajt
  • Kistódi
    Jaja meg azt a pár esztétikai hibát kijavítani amit a váltósofőrök okoztak :S
  • atika223
  • SzabyV8

• SzabyV8
    Sziasztok! Hát már nagyon rég adtam hírt magamról,de már fotózni sajnos nincs időm,és jelenleg fényképező nélkül vagyok,ugyanis elromlott. De teszek pár képet,amiben szerintem van olyan is amit már feltettem,de az archívumból van ugyhogy sorry

• Tomika boy
    Üdv!

Luigi barátom szerelvénye:))

• Sóschips
    Ha így folytatjuk 1-2 év,s lesz Magyarországon is...Durva egy cucc

Tódi: Már csak egy alufelni hiányzik róla
  • roller460
    Hát igen... "minek írjak, majd a sok hozzáértő megbeszéli..." :DD

De komolyra fordítva a szót, mást nem hiszem el,hogy nem idegesít vagy nem unja ,hogy akárhányszor valami kérdés van , egyből vita lesz belőle.... -.-" :/

Egymást oltjátok itt... aztán közbe lehet ,hogy egyikőtöknek sincs igaza... ;)
  • RS
    Ez igen!
  • Gerypapa 95
    nagy durva ez a Mählers Rossö 2000-es hótoló rendszer
  • hosma
  • Tinka123
    Ezért nem szól hozzá az akinek van egy kis fogalma a dolgokról...lásd akik már élesben kamionoznak:)...
  • tuzfal3
    Legyetek szívesek, a vitákat privátban elintézni! Köszönöm!
  • Rikcsoo
    Tudtam hogy egyből ezzel fox jönni mert mást se tudsz felhozni láma :D látom csak 1ig tudsz elszámolni mert 1x voltam..xD
  • tomi0113
    Hátjó, én azt nem tudom hogy ők nem gabonáznak!:)
  • roller460
    Tök mind egy,hogy itt miről van szó mert itt folyamatosan csak a vita megy, szóval Hesston nem tudom mit vagy ezen meglepődve... komolyan, itt alig van 1-2 KOMOLYABBAN hozzáértő emberke, de mindenki ölni tudná a másikat,csak hogy igaza legyen... :/ :D
  • Hesston
    Szépecske :D
  • Hesston
    Halkan megsúgom hogy, ők nem gabonáznak.. srác akiről szó van személyesen ismerem :D hisz évfojam társam volt..
    De ti tudjátok most egy csöves pótkocsin veszekedtek mert csak ezt tudjátok.. :D szánalmas xd
    #58014 te meg pofádat befogod, töbször voltál innen kibannolva mint akárki más sg működése óta.. láma
  • Kistódi
    Sziasztok! Tegnap este hazaért apa a kamionnal :D Hazajött Műszakiztatni:)

• Rikcsoo
    Kicsit pofára estél :D
    Amúgy meg logikus..biztos nem csak kavicsot hordanak..
  • tomi0113
    Szerintem meg de, meg nemigazán szoktak 'kimondottan' kavicsot szállítani, mert télen nem nagyon van olyan munka, akik ilyen kicsi 24 köbös póttal melóznak valamikor még azok is elmennek gabonázni télen 'tapasztalat'.
  • Hesston
    Azt énis tudom hogy van.. De akik kimondottan csak kavicsot hordanak billencspóttan nemigen szaladgálnak magas oldalfalú pótkocsival..
  • MANos Viktor
    Pedig van :)
  • Hesston
    Nemtudom lehet.. :D Én úgytudom hogy azzal a Kék FH12 es Volvóval jár.. LMK ... al..
  • Gerypapa 95
    én meg úgy tudom , hogy a fia az az utána álló scaniával jár
  • Hesston
    Ez csak szerintem próba volt! :D Fia autója után szokott ez a pótkocsi futni csak az a Volvó asszem szervízbe volt vagy mi :D
  • Gerypapa 95
    tökéletes szerelvény
  • luspaydavid
    Pótkocsit is olyanra féne fujatni mint a kocsi nagyon jó lenne és azon is rajta lenne hogy Bendes Attila
  • Hesston
    Kavicsos billencs pótkocsit nemigazán láttam ennél magasabban.. de tetudod..
  • Rikcsoo
    Nagyon csúnya így egy magasabb billencs póttal lehet jó is lenne..de így nem.
  • Hesston
    jaja szerintem is faszán néz ki! :D
  • MANos Viktor
    Így billencsnek nagyon fasza :D
  • Hesston
    Emlékezzetek vissza hogy, montam hogy kavicsos billencs is lessz belőle nem csak beton elem szállító.. :DD

forrás facebbok :)
  • MANos Viktor
    Az a TGS de kurva szép! :))
    De a többi is rohadt jó, profi képek! :D
  • öregember
    köszönöm :)

#57992 ... hát talán ezért nem mennék le Pestről Szegedre %-)
  • roller460
    Miért is örülne ??
    Majd nyáron fog mikor én csinálom már a képeket.

@Leho, kinek mi jön be... :)
    Sztics,Erik köszi.!
  • sztics
    Örül a beled mi?:D
    am szép képek!
  • Rikcsoo
    Azta kúrva ezek a képek úgy gyönyörűek ahogy vannak művészi képek!!!