Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fater addig jutott vele, hogy benézett a bal oldali ládába, és bennevannak a kocsi cuccai, és több nem is fér bele...
volt aki azt mondta, hogy mire az ülésrõl felmászol az ágyra, kimegy az álom a szemedbõl...
minden esetre, pár hét, hónap alatt el fog válni, hogy milyen lesz... :)
amelyikre rá van rakva a kompresszor, 150 kg-al könnyebb, mint az XF-es egyébként :D
az viszont tagadhatatlan, hogy egy új kocsi, csak egy új kocsi :)
www.szobi.picturepush.com
Való igaz,hogy az SSC a legnagyobb fülkés DAF viszont, én már ültem az új CF-be, sõt apuméknál is van jó pár darab és szerintem nincs velük semmi gond... Pakolási lehetõségek a felsõ szekrények terén nem sokkal kevesebb, az ágy alá ugyan úgy lehet pakolni, a fülke magassága,szélessége ami kisebb meg a hûtõ, de az sem vészes mert olyan van benne mint a Magnumba szóval, el lehet benne férni..
Nyilván mindenkinek más a véleménye a CF-rõl, de szerintem azért annyira nem kell már most így "elásni".... meg az sem egy utolsó szempont,hogy ÚJ. <#whatever>#whatever>
De ha jól belegondolunk nem is a sofõrök miatt vett akkor sem SSC autót, meg most SC-s CF-et hanem a súly,fogyasztás,lóerõ,megbízhatóság miatt.... :D
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Esetleg délutáni órákba ?
Hát a héten már nem.... :DD
Holnap sem hiszem, talán kedden,szerdán,pénteken. :)
Köszönöm. (:

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nenus, Roller nagyon jó képek!!!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Piros merci
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Amúgy a felirat nélkül nem indul el :DDD
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Tinka: Hogyne ismerném :D Õ volt az elõzõ gazdája, most egy új öffhás fehér volvóval jár :D Mindig köpköd XDDD Nem gondoltam volna, hogy ennyien ismerik ezt a volvót :D Híresség :DD
Multkor amúgy vele rakodtunk Günternél ... (csak sötétbe tudtam már képeket csinálni :/ )
kép1
kép2
kép3
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Elnézést az offért, de remélem itt lesz hozzáértõ aki tud nekem segíteni:)
Lengyelországból hoznék be egy Ivecot, amin francia rendszám van. Hogyan tudom áthozni határon? Kell erre venni valami ideiglenes rendszámot a határon, vagy simán belehet jönni vele?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Ami a szombati képeimet illeti, nagyon nem vagyok megelégedve magammal mert nekem nagyon nem tetszenek... + még rátett egy lapáttal az is,hogy naplemente volt,kezdett sötétedni.... :S
De ezektõl a dolgoktól függetlenül remélem azért meglehet nézni a képeket.! (:
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Luspy:Egy "kicsit" ez a Volvo le van amortizálva
leho:Igen 19évesen kezdet!
Roller:Szerintem jó az az állvány is amit én mutattam..:)
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!