Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szobi30
én nem tudom, nem ültem még sose benne, ez való igaz, de már van a telephelyen 16 db, és akik eddig ültek benne, senkinek nem tetszett...
fater addig jutott vele, hogy benézett a bal oldali ládába, és bennevannak a kocsi cuccai, és több nem is fér bele...
volt aki azt mondta, hogy mire az ülésrõl felmászol az ágyra, kimegy az álom a szemedbõl...
minden esetre, pár hét, hónap alatt el fog válni, hogy milyen lesz... :)
amelyikre rá van rakva a kompresszor, 150 kg-al könnyebb, mint az XF-es egyébként :D

az viszont tagadhatatlan, hogy egy új kocsi, csak egy új kocsi :)

www.szobi.picturepush.com

roller460
Szobi, szerintem kicsit eltúlzod ezt a dolgot, nem ?? <#rolleyes>
Való igaz,hogy az SSC a legnagyobb fülkés DAF viszont, én már ültem az új CF-be, sõt apuméknál is van jó pár darab és szerintem nincs velük semmi gond... Pakolási lehetõségek a felsõ szekrények terén nem sokkal kevesebb, az ágy alá ugyan úgy lehet pakolni, a fülke magassága,szélessége ami kisebb meg a hûtõ, de az sem vészes mert olyan van benne mint a Magnumba szóval, el lehet benne férni..

Nyilván mindenkinek más a véleménye a CF-rõl, de szerintem azért annyira nem kell már most így "elásni".... meg az sem egy utolsó szempont,hogy ÚJ. <#whatever>

De ha jól belegondolunk nem is a sofõrök miatt vett akkor sem SSC autót, meg most SC-s CF-et hanem a súly,fogyasztás,lóerõ,megbízhatóság miatt.... :D

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

RS
VAEX <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

imihaver
Szép napot! <#wave>

Roller: jó képek! <#eljen>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Szobi30
szerintem is az...
de az új kocsikra is ezt mondd majd :D

www.szobi.picturepush.com

Tomika001
Nagyon szép a Révészes DAF! <#hawaii><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Quiksilver
Délután 3-4 között <#vigyor0>

roller460
Hát én sajnos csak délután szoktam kijárni, a suli miatt. :/

Esetleg délutáni órákba ?

Quiksilver
Le ám <#vigyor3> Kedden 9 és 10 között figyelj egy Postás kocsit <#vigyor0>

roller460
Le lettem figyelve. :D

Hát a héten már nem.... :DD

Holnap sem hiszem, talán kedden,szerdán,pénteken. :)

Köszönöm. (:

Quiksilver
Grat, jó képek lettek! <#vigyor0> Héten mész még a mezõ utcába fotózni? <#vigyor3>

roller460
Köszönöm, hát füstölt ezerrel a V8... :)

A Kisgyereket ismerem, volt már itt nálunk ezzel a csoda autóval, jó hangja van, amúgy jó képek születtek Roller.:)<#eljen>

roller460
És itt a vége.... :D

roller460
Sziasztok. Ez mind a heti termésem... nem valami sok , de több mint a semmi. <#whatever>

luspaydavid
Elvileg itt:
EuroWind

The Truck Is My Life

94mike
Helóóó,vki segítene nekem h pótkocsira hátsó szamárfogóra hol lehet faintos gumit venni? :DD azt a hosszút..elõreis köszi!

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

luspaydavid
Jók ! <#eljen>

The Truck Is My Life

imihaver
Szép estét! <#wave>

Még a legutóbbi fotózásomból:

Jó reggelt
Nenus, Roller nagyon jó képek!!!
luspaydavid
http://www.youtube.com/v/0s3i2RLHlaM&version=3

The Truck Is My Life

RS
Egyik kedvencem. :)

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Öreg Harcos
http://www.youtube.com/v/VxVqQr2z2-E&version=3

Öreg Harcos
Nagyon vagány videó nagyon tetszik nekem ....

http://www.youtube.com/v/H89k4WIfLyU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Tinka123
Neeem a Budai Zolit ismerem:DDD huuhh most nem is tudom kivolt az a srác õszülõ srác volt...Névtábla is volt vele, de nem a kaszkadõr józsi bácsi, úgy tudom õis most Mercizik, meg ugy tudom a Jakónál van õ is:)

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

CzUKi
Igen kb ilyen sorrendbe XDD Hát már 10 éve van õ is kb a jakaticsnál és most ment oda fater is :D Piros mercivel nem Budai Zoli volt ??:D Apa is most, hogy odament a fõnökkel eddig is jóba volt meg a fele társaságot ismerte már régebbrõl :D
Piros merci

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Tinka123
Vazze köpés cigibe szívás:DD Birom az embert, még zöld ex HC-s Volvoval járt mikor megismertem, fater meg már...hát sztem megvan a 15 év azóta már biztos ismeri:D Tudom, két Jakóssal voltunk a Frattai kúton még a nyáron jöttek Spanyolból valami gyûjtõvel Barca mellõl:) azegyik facelift volgával volt, a másik meg egy piros Mercivel:) CB-t szereltünk velük :DDD ááhh Déli pálya imádtam, nagyon sok arcot megismertem arra:)

Amúgy a felirat nélkül nem indul el :DDD

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Falkon
Horvátban a hajótúrán jött oda, hogy magyarokat hall. Aztán elbeszélgettünk, meg ilyenek. Nem, és biatorbágyi vagyok! :) Remélem minél elõbb felépül!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

CzUKi
Hát kicsi a világ :DD Na most õt váltja apa addig, amig fel nem épül :DD Motorozással kapcsolatban ismerted meg ? Amúgy te is környékbeli vagy ?? :D

Tinka: Hogyne ismerném :D Õ volt az elõzõ gazdája, most egy új öffhás fehér volvóval jár :D Mindig köpköd XDDD Nem gondoltam volna, hogy ennyien ismerik ezt a volvót :D Híresség :DD
Multkor amúgy vele rakodtunk Günternél ... (csak sötétbe tudtam már képeket csinálni :/ )
kép1
kép2
kép3

Tinka123
Nemtudom, lehet két Volvo van ebbõl, de egy jó ismerõs is ezzel járt Öregpityu nem tom ismered e:DDD nagy arc a serác:D

RS
Én annyiban tudok segíteni, hogy ajánlok egy oldalt: Totálvám - itt konkrétan megkérdezhetsz egy szakértõt is az ügyben

imihaver
Szép jónapot! <#wave>

Tegnapiakból még 10 :)

Falkon
DE! Pont õ az! Farkas Norbert. Együtt nyaraltunk Horvátországban! :DDDDD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

passatgt
Üdv!

Elnézést az offért, de remélem itt lesz hozzáértõ aki tud nekem segíteni:)
Lengyelországból hoznék be egy Ivecot, amin francia rendszám van. Hogyan tudom áthozni határon? Kell erre venni valami ideiglenes rendszámot a határon, vagy simán belehet jönni vele?

imihaver
Szép estét!<#wave>

Mai képekbõl egy adag:

Mentem haza a suliból ilyen fél 5 körül komáromból. :D

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

roller460
Mind a két képet Kaposfõn csináltam....

CzUKi
Õ lesz az apa aztmondta, hogy nagy motoros :D Norbinak hívják azthiszem :D Eltörte a lábát és most 3-4 hónapig apa helyettesíti :D Tata, vagy környékbeli nem ??

sox79
Mai képek:

PttM Fa
Üdv. kollégák. rég jártam erre. Visszatérésem jeléül egy kép a mostani gépünkrõl.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Tomika001
<#hawaii><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

luspaydavid
VAEX :D Hol találkoztál vele ? Meg persze a Trigósokkal is ?

The Truck Is My Life

imihaver
<#eljen>

Rikcsoo
1, 2, 5 képek faszák lettek!(Persze a többi is :)

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

leho94
<#eljen><#eljen>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

roller460
Szombaton kimentünk faterért Mariborba, csináltam is sok képet... 1-2-t felteszek..

Ami a szombati képeimet illeti, nagyon nem vagyok megelégedve magammal mert nekem nagyon nem tetszenek... + még rátett egy lapáttal az is,hogy naplemente volt,kezdett sötétedni.... :S

De ezektõl a dolgoktól függetlenül remélem azért meglehet nézni a képeket.! (:

MANos Viktor
Azt hittem elõször hogy ez az Úttrans kft. :D

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

94mike
bocsessz,késõvan: D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Rikcsoo
Mivel ahogy írtam már nem ott dolgozik most egy kis hûtõs 7.5T-on van..(Biatorbágyi cégnél van)
Luspy:Egy "kicsit" ez a Volvo le van amortizálva

leho:Igen 19évesen kezdet!

Roller:Szerintem jó az az állvány is amit én mutattam..:)

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!