59456
-
#57995 szerintem alap képek jobban adnák:D -
#57994 Hazaért apum, hozott pár friss képet... jelenleg ezzel a Volvo-val van, ha visszajön a gazdája akkor kap apum is saját autót... előreláthatólag egy ugyan ilyen Volvo-t.!
Át kellett fejteni a cementet a másik silóba, mert a 4x2-es autók ilyen időben már nem tudnak felmenni a hegyre... :/
Ezt a képet egy kicsit megvariáltam,hogy ne látszódjanak a sofőrök..épp mosták az autókat.. :)
-
#57993 Ezen nem is csodálkozok,hogy a Sió-Transnál ilyen előfordult... apám picivel többet mint félévet dolgozott náluk ideiglenesen amíg nem volt felvétel oda ahol most van , hát azt mondta hogy hatalmas nagy bunkó a társaság háromnegyed része,a szerelvényekre nem vigyáznak.... az új fél éves KÖGEL pótkocsik úgy néznek ki mint az okádék, a ponyvák szét vannak szaggatva, a vonatók az újak is össze vissza vannak karcolva,törve, a fülkék belülről úgy néznek ki mint egy szemétdomb, szóval.... ezen nem is lepődtem most meg... ://
TISZTELET A KIVÉTELNEK.! -
Tejbetöki #57992 szia! 3276Ft Szeged-Dorozsma Kamion shop KFT
-
#57991 Török fütty:)
Convoy Truck Shop és azt hiszem 4000 Ft -
öregember #57990 3. másodpercnél van az a füttyögős hang
olyat honnan hol és mennyiért lehet szerezni, venni ? -
#57989 Fater is 6 éve csak Renaultal jár neki sose volt semmi baja se velük. Ha jól tudom nektek a régi Mack motoros volt nem? Azokról nem tudok semmit. De a Volvo motorossal semmi némi probléma sem volt. Amúgy az újakról se halottam rosszat. Ámbár apám mesélte ho ma délelőtt állt bent egy Sió Transos a Deltánál de annak szarrá égették a kuplungját 350.000 km-nél, a csávó örült hogy a műhelybe be tudott állni mert szart se fogott a kuplung a sterimo teljesen le volt égve.
Jah meg elméletileg a mostani Magnum helyett nagy fülkés lesz akkor majd tudok arról nyilatkozni :) -
#57988 Egyet kell, hogy értsek :DD
1x voltam vele csak de akkor is lerohadt, nem bírtam normálisan aludni a konferenciás fosba a pólómat, úgy vettem fel, hogy szétvertem mindent...
Arra jó h reggel beleülsz és este ki.... Premiumot nem tudom abba nem ültem :))
Kombájn fülke 4ever <3 -
Sóschips #57987 Óhh hát van az magyarban is..volt olyanunk is..kecskemét és solt között,faszi előttünk míg szembe jött a kocsi 80-85 között ingázott,mikor meg megtudtuk volna előzni akkor meg elkezdte neki nyomni-.-...cb-n meg hiába szóltunk neki,vagy leszarta,s örült a fejének,vagy nem volt neki..szóval van egy két parély:/ -
#57986 Nekünk soha semmi problémánk nem volt se a Magnummal, se a Premiummal.. igaz mindegyik új-új volt, de szerintem motorilag nagyon jó autók, ezekkel a 450-460-as volvo motorokkal.. a premium igaz kicsi a fülke méretét tekintve, viszont a magnumban elég kényelmesen elvoltunk még 2-3 hétig is... :) -
#57985 Akkor elmondom neked Ati hogy a Renault egy szakadt rohadalom :D(mielőtt megszólalnál Magnumunk volt kemény 6 évig :) ) Volvot is láttam már emelkedőn felfelé lerohadva ugyanúgy mint minden márkából valamikor, ez nem attól függ majd ha sorba le lesznek rohadva a pálya szélén akkor mondhatjuk hogy szar de addig sztem ne :)
(Renault kivétel Francia szutyok...) -
#57984 Mert úgy fülke méretre lesznek!
-
#57983 Apám volt bent 400.000-es olajcserén és ott mondták hogy a kettő helyett lesz 1 valamilyen Renault. -
#57982 Miért nem lesz ? .... -
#57981 -
#57980 Szerintem felejtsük el a témát mert vita lesz :P xD -
#57979 Nem is arról beszélek ^^
Magnum az valami nagyon rossz :/
Szvsz :) -
#57978 Jó ez is felejtős, am motor hiba miatt nem láttam még félre állni újakat.
(Mielőtt valaki megszólna hogy ő is látott már pálya szélén Új R-es Scaniát leállni. Szerintem felbillentett fülkével nem hugyozni állt meg.) -
öregember #57977 002 -
#57976 Jó ez nem kicsit van lerohadva, ez onnan nem mozdul xD De én új modellekre gondoltam. -
öregember #57975 001 -
#57974 Hát nem tudom de én mindenből láttam már lerohadva pálya mellett kamiont az új Scaniától Mercin át a Ivecoig de Renault-ot és Volvot nem láttam. -
öregember #57973 mélytelep ? -
#57972 Mekkora veszteség ér minket... -
#57971 Mélytelep?
UI: Elméletileg 2012 dec-től nem lesz se Renault Magnum se Premium xD -
öregember #57970 egy kis segítség kellene
kisebb méretű légtartály kellene légkürthöz (személyautóba, csomagtartóba)
esetleg ha valakinek volna 5lete, hol vadásszak (használt is érdekelne)
köszi -
#57969 Sziasztok!
Gerypapa,Imi szép képek!
Mai képek!
-
by_EstTrucks -
Nem mostani képek...
-
#57966 Sziasztok!
Mai képek!
-
#57965 Ja értem, az jól hangzik sok baleset mentest vele ! :) -
#57964 Hát ez az "új" scania undorító... szerintem az eleje teljesen olyan mint az MP4-es Actros-é -.-" Legalább ha már próbálkozik valami újjal akkor sajátot találjon ki, ne pedig koppintson... -
#57963 Igen, a magyarok között is van sajnos, sok paraszt.
Tisztelet a kivételnek.
Bár szerintem azok nem kamionsofőrök hanem ők vagy kombájnt vagy zetort vezethettek előtte... -
#57962 Nem csak a Németek, a magyarok is. -
#57961 Egyébként, eggyet értek az előzést végrehajtó, kamionnal.
Tapasztalat, hogy a német gyökér kamionosok, ha elkezded előzni még nyomja neki, te ott mész mellette 90el ő meg jön melletted 89-el. Mielőtt nem előztem akkor meg érthetetlen okból elég volt neki a 85 is. Kimész előzni elkezdi nyomni neki, nehogy megelőzze már őt a saját országában egy külföldi...
Utálom ezeket a német retkeket, azt hiszik hogy ők az istenek mert ők kamiont vezetnek. Inkább meg kéne tanulni vezetni....
Volt már ilyen nekem is az A3-on hazafele, ráhúztam én is a gecibe....
Engem ha előz valaki, és már a kocsi fele elment mellettem akkor én visszább veszek, had menjen. Vesztek vele vagy 20 mp, nagy dolog... -
#57960 Nyugalom, ez csak ilyen concept terv vagy hogy mondják az ilyet. Ez nem fog szaladgálni az utakon, hála istennek. Én még ezzel az új actrossal sem vagyok kibékülve, úgy néz ki mint valami űrhajó. -
Sóschips #57959 Hát mit ne mondjak elég ótvarul néz ki:S -
#57958 Ebbe , hogy kell be ülni ? nincs rajta 1 kilincs se ..... -
#57957 hát ez nem akar sikerülni, de legalább a linkbeszúrás megy.
SCANIA R800 -
#57955 Nah facom.