Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rikcsoo
Nem 😊

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Te meg nem tudnál magyarul írni?
Am meg nem veszed észre, hogy befejeztük, csinálod itt a feszültséget...

Aha.xD<#idiota>

Gerypapa 95
elkapott a gépszíj ? 😄DD wááááá 😄DD

Kistódi
Nem hiszem el hogy minden fórumon ez megy már GTS, ETS, ETS2 és már itt is kezdõdik...

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Törölt felhasználó
Ezaz fojtsd meg 😄DDDDDDDDDD
Bocsi, de tök vicces amit itt szenvedtek 😄D 😊
RS
Erõsen támogatom az ötletet!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Kistódi
Srácok nyugi! Fejezzétek be!

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Ide figyelj gyerek, jó lesz ha befejezed, + jó h nem 1-2 hónapos hsz-re válaszolsz...

atika223
Nem neked ment 😊
Itt az az ominózus hsz #57551

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

Képzeld nem mind1...

atika223
Neked nem mind1? Ha nem tetszik ne olvass...

-----------------------------------------------------------------------------

roller460
Engem nem érdekel,hogy más mit írt... én azt tudom,hogy én mit írtam.!

"Hátha nem mûanyagból lenne (már ha abból van) hanem valami fémbõl,alumíniumból akkor faszántos lenne, de így ? :SS Öngyújtóval megolvasztom aztán szia.. viszem amit akarok."

Ezt írtam és még záró jelbe is tettem,hogy MÁR HA MÛANYAGBÓL VAN akkor mit tudnék vele kezdeni. Én nem ócsároltam,szidtam csak mondtam egy lehetõséget mi van akkor HA mûanyagból lenne... de mint kiderült nem abból van, örüljön mindenki. 😉

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

Kistódi
Eljött attól a cégtõl mert egy k*csög volt a fõnök..

Minek szólsz már bele mindenbe?

atika223
De az is egy orbitális nagy baromság volt hogy azt írták hogy mûanyag <#wow3>

Gerypapa 95
faterodnak le kell szállnia erröl vagy választhatott ?

roller460
Részemrõl csak annyit, hogy ha már 1x reklámozol akkor írj le róla pontosan mindent és ne hagyj okot az olvasók számára,hogy kételkedjenek a te általad ajánlott remekmûben.

Mert az ,hogy odaírtál egy megnevezést meg egy címet meg tettél 3 képet, hát szerintem sok nem derült ki és ezek után még te vagy felháborodva,hogy itt 1-2 ember kételkedik abban,hogy ez bár mit is érne??

Ne haragudj, de ne csodálkozz...... és akkor neked kéne elgondolkoznod.!

Minden jót.

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

Kistódi
Ne veszekedjetek már!
Leho94: itt a kép ezzel mentünk akkor:

Igen! :-) Az egy univerzális megoldás!

Egyébként ha valaki régebb óta a Waberersnél van és ismerte Tolnait akkor tudja, hogy mit árulok.....
Na de nem szólok többet mert még a a végén kivágnak :-))
94mike
Megfelelõ fülke zár: spanifer.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Jó témát hozott fel? Akkor miért velem foglalkozol ember?
Jó mondjuk a Wabis témával igazat adok neked...xDDD<#idiota>

Rikcsoo
Reklámozás?Szardmár le egy jó témát hozott fel..
Akkor az is reklámozás hogy lefényképezel egy Wabis kamiont és felrakod azzal meg a Wabit reklámozod nemde?..Vagy nincs igazam?<#idiota>

xDDD<#idiota>

Törölt felhasználó
Belõled tuti jó rendõr lenne...
Mond már meg légyszíves, hogy mi abba a hülyeség, hogy reklámozásrét ban jár?!

Rikcsoo
Nyugodj már le légy szíves!(Hülyeség amit mondtál)<#idiota>

Te hallod, tudjad ám, hogy kivel beszélsz, nem anyád picsájából rángattál ki...
Nagyon sokat képzelsz magadról az utóbbi idõben...

atika223
Van róla valami igazolás hogy telephelyen tankolsz és valami kútszám vagy valami ilyen mert itt van egy tartályos cég õk csak a telepen tankolnak és errõl hordanak magukkal valami papírt.

Kérdeztem kihez szóltál? Nem. És ez egy értelmes téma végre amit bondarfeco berakott.

Most vegyél vissza barátom, nem neked szóltam, szóval csak okosan játszál...

Az nem érdekli, hogy telephelyen. Bizonyítsd be! ;D

Gerypapa 95
mégis milyen papírt viszel onnan hol van egy 4000 literes tartály tele és rávan dobva egy pisztoly ?

atika223
De a telephelyi tankolásról is kell papírt hordania magával.

Gerypapa 95
ezt a tankolásos dolgot kúrvára de nem tudják visszakeresni 😊 megmondod hogy az általad hajtott gép cégének van külföldi telephelye ahol tankoltál és baszhatják .. csak egy pl : egósok bárhol vannak debrecenbe kapásból tudok nekik 2 telepet és ha egy német belevág 700 litert a kutya nem szól hozzá , majd a cég visszaigényli a lóvét rá és csáó .

atika223
Faterom mellet elkaptak egy lengyelt (olaszban) fényes nappal ellenõrzésen (vámos, rendõr, kpm-es) fater azt mondta hogy ott verték a RENDÕRÖK gumibottal a parkolóban miután vérzett a feje meg kék-zöld volt bevitték. Neki is 2000-es tank volt a raklaptartóba + szivattyú + csõvek.

atika223
Te csak ne magyarázzál ez teljes mértékben valós és fontos téma és ez a legjobban ide tartozik. A DAF ajtózárral kapcsolatban lehet faterom kollégái megfognak keresni mert már a 3 DAFból kettõt feltörtek és megkérdezem érdekli-e õket a dolog.

Reklámozásért BAN jár!!!

Sziasztok!

Olvasgattam, hogy egy páran fikázzák a tanksapkazárat amit gyártunk, hogy szar mûanyag!
......ha valamihez gyenge az illetõ agyilag akkor nem ócsároljon úgy, hogy fogalma nincs az egészhez!

Csak közlöm.....Az egész fémbõl készült!!! Nekiülhetsz basszus és melegítheted az öngyújtóddal!
Addig üljél mellette amíg le nem melegszik! Csak ennyit kívánok Neked a hátralévõben!

Azzal viszont egyet értek, hogy ellophatatlan dolog nincs! Mindössze egyszer érkezett visszajelzés, hogy feltörték.....drasztikus módszerrel a beöntõnyílás nyakával együtt valamivel letépték az egészet!
Ha megveszed hozzá a megfelelõ lakatot és nem azon az 1000 ft-os akarsz már spórolni akkor megnézem mikor veszed le "normális" módszerrel!

Egyébként gyártunk DAF kamionokra külsõ ajtózárat is.
Na ha azt kinyitja valaki akkor megcsókolom neki!!!! A teljes kilincs szerkezet kívülrõl el van takarva és nem lehet hozzáférni. Olyan mint ha nem is lenne rajta kilincs. Csak belülrõl lehet kinyitni, tehát ezt a változatot éjszakára ajánlom amikor a söfõr alszik. Persze létezik lakattal zárható változat is. Ha ehhez is megveszed a megfelelõ lakatot tuti nem rámolják ki a fülkédet amíg elmész vásárolni!

Akit érdekel az keressen nyugodtan!
A kételkedõknek és fikázóknak meg csak annyit kívánok, hogy vegyék le egy este vagy 400 liter gázolajjal és utánna gondolkozzanak el.....

Tel: 70/940-9736

tanksapkazar.fw.hu
scania
Azt hiszem tavaly Ashfordba is megbukott egy ilyen leleményes lengyel.

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

CzUKi
Spanyolok is azt csinálják... Olajemelõ végére egy üreges csõ ráheggesztve, azt megélezik , egy elosztó rá. Benyomják tank alá megemelik és már folyik is ki a cucc:/ Gusztustalanok... és ráádásul ilyenkor a tank is mehet a levesbe.... Amúgy spanyol környékén a Llaccer-Navarro cég (hûtõs) kocsijaival kell vigyázni mert televan románokkal meg bevándorlókkal és azok lopkodják.. Kint tõlük külön számlát kérnek a tankolásokról ...

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Rikcsoo
Valaki belinkelné a Truckstar fesztivál aldolját?😄
Köszönöm!

Tinka123
Lengyeleket meg ne említsd nekem 😄 Párizsba nem is olyan régen fogtak el egy csávót raklaptartóba 2000L es tartály(halálkomoly😉 )és a szivatjú+20 m es csõ 4 kamionból huzott le gázolajat+ még a sajátját fullra tette, jah meg a másik, még tavaly volt németbe megállitották a lolkabolkát, és fél évre visszamenõleg nem volt tankolás számlája...és La Jounqhera ban is volt nem rég egy hasonló eset, arról nem tudok semmi, hogy mivolt..

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Kistódi
Az a Scania de attól apa már eljött arról is tettem már😄 Délután majd teszek róla neked.

leho94
a képen nem valami pirosba ültök?😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Kistódi
De már tettem: Volvo 460

atika223
Lengyelek új technikája az hogy 15 tonnás emelõvel kibassza a tankot aztán szivattyúval áthúzza mikor fater klíma takarításon volt bent nyáron a deltánál akkor 3 lyukas tankot cseréltek.

TruckerDave
K@cs@g sajnos mindenhol van.

Törölt felhasználó
Gondolom ez csak a minta, hogy-hogy néz ki...
Amúgy meg igazad van, annyit ér kb., hogy 1 percel tovább matatja a zárat, és kész 😊

Ezért kell olyan helyen megállni, bár sose tudhatja az ember :/
Szobi30
igen, ez is egy szempont...egyértelmû, hogy az sokkal fontosabb 😊

másik dolog:
valakinek netalántán nem kell királycsapszeg?
nagyon keveset használt, semmi kopás nincs rajta...felfogató csavarokkal együtt...
nem hinném, hogy itt akárkit is érdekelne, de azért gondoltam megkérdezem 😄

www.szobi.picturepush.com

94mike
Fater leszarja...csak a fülkét hagyják békén😊

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]