Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerypapa 95
kinem szarja le mennyivel mész fel ? 😄DD

roller460
Igen tudom, én elõbb láttam a Premiumokat minta a CG fõnöke... 😄
Mikor hozták be õket a Zalaegerszegi Renaulthoz , akkor mentünk pont szervizelni a Magnummal, le is fotóztam õket...
Amúgy nem 430-asok, hanem 460EEV. 😊 Hát igen, sokan azt hiszik hogy a premiumnak nagyon kevés a fogyasztása meg jól ki lehet jönni vele, aztán apum is anno 30-35 körül járkált... bár az még egész jónak mondható... 😄 :S

* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

atika223
Ennyi 😊 Hát kicsit fura ez a kicsike CF, Prémiumra visszatérve a Camiongroup 2000 nagy nehezen lecserélte a 1000 éves Volvokat 450-es vagy 430-as Prémiumokra azt mondták 25 tonna gabonával megjárják olaszt 27,5-28 literrel. És akkor faterom visszakérdezett hogy a Gorizia púpra mennyivel mennek fel? És a bibi hogy 35-50 között... Amíg fater a 460-as Magnummal 25 tonna gabonával 50-65-öt megy fel.

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

TOPLINE
Ma láttam egy ilyet Aszód környékén olyan délután 2-3 közt ment felfelé Pestnek a rendszámát sajna nem néztem csak úgy furcsállva látom hogy ez meg CF-es daf mondom biztos rosszul láttam egy másik 105-ös XF-essel mentek párba de akkor jól láttam 😊

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

roller460
Tomi, ebben igazad is van.

Vegyen CF-et meg Premiumot, de ahogy te is le írtad... ne 2-3 hétre küldjön el. :/

GioVaNNi ToMi
Ez mind igaz így Roli. De egy a bökkenõ nem tudnál olyan német,holland vagy osztrák céget, ahol a sofõr 2-3 hetet tölt egy ilyen CF-ben, vagy bármilyen kis fülkés kamionban. Ezek az autók tökkéletesen megfelelnek arra, hogy vasárnap este bepakolsz elindulsz pénteken pedig hazaérsz és kipakolod a hûtõt és a ruhákat. Arra viszont szerintem abszolút nem felel meg, hogy Te több hetet töltsél el benne. 😉

Tinka123
Magnum kettõ egy nagy rakat szart nem ér, pakolási lehetõséget elbaszták egy ilyen konstrukcióval...undormány... külselye is és a kabin:'( azt meg gyászolom a jó kis régi nagy fülkés...😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

roller460
Apámnak is tetszett mert zsír újonnan kapta meg ... 0km-rel , semmi baja nem volt az egy év alatt amíg azzal járt, DE már nem tudott benne meglenni mert a lábát nem tudta kinyújtani és tényleg annyira fájtak már a lábai fél év után,hogy csak na... akkor ezen kívül az ágy valami förtelmes volt, ki kellett nyitnia este a felsõ ágyat,hogy elférjen alatta mert összecsukva majdnem lelógott az alsó ágyig, és még vezetni is kényelmetlen volt benne.....

Ami még jó volt,hogy 450es Dxi motor volt benne + még a váltója jó volt + a hûtõje viszonylag nagy volt ( ugyan olyan mint a magnumé ) ... kb ez a 3-4 dolog ami pozitívumként elmondható a Premiumról... :/

Szobi30
300 kilóval ment bele több mint a nagyba, és fater be se pakolt még 😄
nem olyan csúnya egyébként, csak sokkal csúnyább mint az XF-es szerintem...
a legnagyobb baja, hogy középen az asztal kifelé lejt, de nem enyhén...és akármit teszel rá, egy kis rázkódás, és már a szélvédõnél van...

abban 100%-ig egyet értünk, hogy a Premiumnál jobb, 3x ültem premiumban...inkább nem is alkotok róla véleményt, mert valakinek az tetszik...

www.szobi.picturepush.com

roller460
A nagy fülke után nyilván furcsa, meg szar de ha megnézzük szinte az összes holland,osztrák,német silós cégeknél ilyenek vannak, meg "kis" fülkés autók... apum múlthéten egy ugyan ilyen CF-el volt, azt mondta nagyobb mint a Premium valamivel, pakolási lehetõség 2x annyi van mint a Premiumban van, a fülke is magasabb hiába a CF-be is a motorpúp... szerintem nem ronda autó, se kívülrõl,se belülrõl, de hát ez egyéni vélemény. 😊

Szobi30
kívülrõl is csúnyácska...de belülrõl, nagyon kész...
fele az ágy mint az XF-esben, olyan magas a púp középen, mint az ülés...
jó, tudom...a régiekhez képest nagyon jó, de fogalmazzunk úgy, hogy ez egy DAF utánzat...
eddig nem tudom, hogy mennyit hoztak, de aki már ilyet kapott, mindenki szídta...fõleg ugye a nagy után...

leho94
szerintem elég csúnyácskák ezek a CF-ek

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Húú de furcsa😮😄..de nem rossz,legalább új<#eljen>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Szobi30
fater új gépe...

imihaver
<#wave>

Roller: patent képek! <#eljen>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

roller460
És utolsóknak a nap legjobb képei.... <#hawaii>

És utolsóként Ákos barátomék gépe.<#whatever>

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

roller460
Szép jó reggelt mindenkinek. 😉

Hétvége alkalmából hoztam pár képet még szerdáról.... <#wink>

Hát nem egyszerû ez a módszer... :S

Tomika001
De szép pirosba! <#hawaii><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

luspaydavid
<#vigyor> Hát ja volt egy idõnk az biztos.

The Truck Is My Life

íí😄..most nézem a TGX rendszámát😄..egyel elõbb van mint a mi Volvonk volt😄 (LLT-061)..Fasza,viszont látom felétek is olyan fasza idõ volt:S

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

luspaydavid
Utolsó képrõl meg amelyiken az ajtó van a Scania 4-es széria jut eszembe 😊

The Truck Is My Life

94mike
Látom már,köszi: )

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Törölt felhasználó
😄DD
Ott van az ucsó képen, ahol fel van hajtva az asztal és az mögött...
Ilyen szürke,fémcsík díszíti 😄D Fel van hajtva az ágy ^^
94mike
+1, Viszont egy dolgot nemértek : D HOL AZ ÁGY???

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Törölt felhasználó
Már nem azért de kvára nem érdekel, hogy odafordulhassak az asztalhoz, mert a többi actrosba is simán el lehetett férni -_-".
Izgalmas lesz az út az ott ülõnek, nézhet elõre,meg balra és csók... Amúgy mintha kicsit nagyobb hely lett volna benne...
94mike
asszem ezt nevezik " konferencia" fülkének. Iveco legalábbis igyvan,ameikbe ilyen buzi üllés van,az konferencia fülkés,más néven full extrás: ) sztem egy rakás szart nemér: D( az üllés)

Törölt felhasználó
Minden esetre érdekes...
Csak azt nem értem, az utas ülést minek kellett annyira hátratolni??<#levele><#conf>
94mike
Hát,nem élveztem eltõle:/ nekem nagyon nem tetszik az új atcros://

Rikcsoo

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

luspaydavid

The Truck Is My Life

roller460
RS, ment a PM.! 😊

sox79
L.K. Trans

RS
Az én szívemhez még mindig nem áll túl közel ez az Actros. <#rolleyes>

Roller: Ezt elkérném eredetiben a banner számára! 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Rikcsoo
Hát Anikó..

Hesston
Ki az az anikó? xD
Nemtom csúnya ez az actros szeritnem.. xD

Új nick :D Jéé de laza :D

roller460
Keddi képek.! <#wink>

Rikcsoo
Anikó képei!(Holnap ki is próbálja az egyiket lesz belsõ kép és videó is!)

imihaver

Sziasztok.😊
Apum haza tért 4 hét után és csinált pár képet, gondoltam dobok fel belõlük 1-et 2-öt.😄

Rikcsoo

Rikcsoo
(Telos képek)

imihaver
<#wave>

Még a multkori fotózásból:

Rikcsoo
Az nem jó :/

TruckerDave
ÓÓ, az pár hete nincs nálunk :S

Rikcsoo
History channel 😊

luspaydavid
Talán History-n.

The Truck Is My Life

TruckerDave
Hol ??

atika223
Apámék már kiosztották a fõnököt hogy ha DAFot akar venni csak SSC-set vehet xD Magnumból is csak az újat.

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

Rikcsoo
(Ice Road Truckers)
Magyarországon 1hete kezdték el adni az 5. évadot.
A mûsort minden hétfõn 20-órátol adják, az ismétléseket (elvileg) szintén hétfõn 19 órakor lehet megnézni.