Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor hozták be õket a Zalaegerszegi Renaulthoz , akkor mentünk pont szervizelni a Magnummal, le is fotóztam õket...
Amúgy nem 430-asok, hanem 460EEV. 😊 Hát igen, sokan azt hiszik hogy a premiumnak nagyon kevés a fogyasztása meg jól ki lehet jönni vele, aztán apum is anno 30-35 körül járkált... bár az még egész jónak mondható... 😄 :S
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
Vegyen CF-et meg Premiumot, de ahogy te is le írtad... ne 2-3 hétre küldjön el. :/
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Ami még jó volt,hogy 450es Dxi motor volt benne + még a váltója jó volt + a hûtõje viszonylag nagy volt ( ugyan olyan mint a magnumé ) ... kb ez a 3-4 dolog ami pozitívumként elmondható a Premiumról... :/
nem olyan csúnya egyébként, csak sokkal csúnyább mint az XF-es szerintem...
a legnagyobb baja, hogy középen az asztal kifelé lejt, de nem enyhén...és akármit teszel rá, egy kis rázkódás, és már a szélvédõnél van...
abban 100%-ig egyet értünk, hogy a Premiumnál jobb, 3x ültem premiumban...inkább nem is alkotok róla véleményt, mert valakinek az tetszik...
www.szobi.picturepush.com
fele az ágy mint az XF-esben, olyan magas a púp középen, mint az ülés...
jó, tudom...a régiekhez képest nagyon jó, de fogalmazzunk úgy, hogy ez egy DAF utánzat...
eddig nem tudom, hogy mennyit hoztak, de aki már ilyet kapott, mindenki szídta...fõleg ugye a nagy után...
www.szobi.picturepush.com
к.ιηтнуα.
És utolsóként Ákos barátomék gépe.<#whatever>#whatever>
Hétvége alkalmából hoztam pár képet még szerdáról.... <#wink>#wink>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
к.ιηтнуα.
The Truck Is My Life
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Ott van az ucsó képen, ahol fel van hajtva az asztal és az mögött...
Ilyen szürke,fémcsík díszíti 😄D Fel van hajtva az ágy ^^
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Izgalmas lesz az út az ott ülõnek, nézhet elõre,meg balra és csók... Amúgy mintha kicsit nagyobb hely lett volna benne...
Csak azt nem értem, az utas ülést minek kellett annyira hátratolni??<#levele>#levele><#conf>#conf>
Roller: Ezt elkérném eredetiben a banner számára! 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Apum haza tért 4 hét után és csinált pár képet, gondoltam dobok fel belõlük 1-et 2-öt.😄

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa