Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkészítettem az egyedi nyeregtartómat😊
Még nincs kész teljesen!
Vélemény jöhet😊
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
Nagy méretben esetleg megvan? (háttérgyanús)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
szóval ezt így képrõl lehetetlen megmondani...
www.szobi.picturepush.com
Új nick :D Jéé de laza :D
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Révész Bálinté mind a 2, a Lerton a ponyvás rész, a Révész a siló/vegyi
ha megnézed a fülke sarkán ottvan ugye a matrica, amin az adószám, meg ilyenek vannak, és címnek is ugyanaz van feltüntetve (szorgalmatos, klapka út 18, azthiszem)
tankolni is a Lertonosok Tiszaújba járnak a Révész telephelyre, meg szokták otthagyni a kocsikat is, bár van külön telephelyük is...
www.szobi.picturepush.com
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Opel Movano 2.8DTi
Nekem bejön😄..eléggé megtetszett a gép😊

к.ιηтнуα.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

viszont -> " Vicces azonban, hogy kézjeleket szabad használni, de csak akkor, ha a közlekedésben résztvevõket nem zavarja " akkor hol itt a probléma ? 😊)
Opel Movano 2.8DTi
Azért ez nem semmi:
...már a fényjelzést is bírsággal sújtják, 10 eurót kell annak leperkálnia akit azon kapnak, hogy jelzi a szembejövõknek, nem messze éppen mérnek.
Szép képek mindenkitõl!
Nicsak nicsak mit találtam a régi telefonomon 😄

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
#57783: Hát sztem nagyon szuper.. kellemeset csalódtam ebbe a 420-as motorba.. annyi a szar benne, hogy G-szériás, és így magas bubos van benne.. amúgy gutos! 😊
#57788: 44ezer van benne..😊 38 ezerrel vettem át..!!
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
The Truck Is My Life