Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a lényegen nem változtat...
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
The Truck Is My Life
Új nick :D Jéé de laza :D
Attól el tekintve,hogy Volvo párti vagyok, a Scania valóban nem mutatott sok újat az elmúlt 1-2 évben... mert ez a Facelift sem egy nagy szám szerintem, bár még nem ültem benne , de sokan mindták h nem sokkal változott a belsõ mint a sima R....külsõleg sincs sok változás, de valamit azért csak csak változott....
Az Actros meg hát .... teljesen megújult. :)
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Hogyan tolatsz rá a rampára, ki találnak egy új rampát is, mert ezeknek a lámpáknak egy rampa és annyi...?!'-.-
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
"Nagyképû" ? - nem változtál. :D
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
The Truck Is My Life
hát osztrák részen 2 magyaron 20 környékén több nemigen van Románon meg nem tudom még csak hozzávetõlegesen sem...
Jah hát elég jólmegy a dolog, most Angolba vanPénteken ment ki Grazba, onnan olaszba onnan meg délbe indult a hajója Angolba...
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Egyébként mennyi autója van a cégnek?
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Mennyi kilómétert tett bele faterod?
Mostanában ezek vannak aMagnum után kész megváltás, sajnos még nincs saját de talán majd a közeljövõben, nem szeretek elkiabálni semmit, és amit elkiabálok az nem szokott bejönni általában...:|
M1 remélem nem nagy gond a képekért..

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
Imi: Azért köszi!