59456
-
danyr #46865 Hát talán ezen a képen valamennyire:
-
#46864 nem tom lehet ha van akkor azt még nem láttam -
#46863 Melyik cégnél van faterod ?
Amúgy szép a volvo és jók a képek ! ;) -
danyr #46862 + egy 105-ös Daf nem? -
#46861 R Singer:D amúgy ennek van egy zöld új R szériása is -
#46860 Amúgy ez a gép még megvan rendben? -
#46859 Szakitott a sanyival oszt otthagyta"akisszöszi" xD -
#46858 már csak járt -
#46857 Ezt vesszük át majd a némettől, A gyerek Scaniája azért oda vág:D
-
#46856 -
#46855 -
#46854 Fater volvoval (_glxl_) dolgozik, két embernek valóban nem a legkényelmesebb....
-
ScaniaBoy #46853 Az igen a kis szöszi milyen Scaniaval jár
-
#46852 Ezzel a részével én sem értek egyet! -
#46851 általában ez így szokott lenni...:D -
#46850 az a poén hogy én régen tudtam de most mikor az embernek kéne... ilyenkor topa vagyok;DD -
ScaniaBoy #46849 Vagy valószínű hogy senki sem tudja!!! -
#46848 Nem tudom de gyere csak fel msn re:D -
#46847 na senki? vagy csak szimplán leszarjátok srácok?:D -
#46846 Januártól előzni tilos szabály, februártól pedig jön az, hogy nem szabad a benzinkút ki és behajtóján megállni, csak kérdem én, hol álljon meg a kamion, ha nincs elég hely a parkolóba? Ennek a szabálynak ez lesz a következménye. -
#46845 Verdák havasan :P
-
#46844 Ez azt jelenti,hogy majd áttudok menni a zebrán? zsííír:D -
#46843 A kormány javaslata szerint a jövőben tilos lesz 4 m2 felületet meghaladó reklámtáblákat elhelyezni az utak mentén, sőt, az ilyen reklámtábláknak helyt adó ingatlanok tulajdonosait akár félmillió forintra is megbírságolhatják. A szabályozás szerint semmilyen reklámot nem lehet elhelyezni a közút területén, a közút felett, illetve az út műtárgyán, tartozékán, közvilágítási-, villany-, telefon és egyéb oszlopon, valamint a közút lakott területen kívüli szakasza mellett. A közút mellett száz méteres sávban nem helyezhető el semmilyen olyan jelzés, amely összetéveszthető a kresztáblákkal, vagy amely alkalmas arra, hogy a közlekedők figyelmét elterelje. A szabályozást megszegve kihelyezett táblákat a közút kezelője a tábla tulajdonosának költségére eltávolíthatja.
Jogsi távoktatásban
A tervezet szabályozza a gépjármű-vezetői oktatást is, amit a jövőben alap- és középfokú állami oktatási intézményekben és tanfolyamokon folytathatnak, akár zárt rendszerű elektronikus képzési formában, azaz távoktatással is. Az oktatói engedélyt a jövőben felsőfokú képesítéshez és a közlekedési hatóság engedélyéhez kötik.
Apám másodállása ugrott... -
#46842 Ezzel szerintem semmi gond... -
#46841 Mik jönnek még... -
#46840 -
#46839 Elmennek ezek a jó........:@
http://www.168ora.hu/itthon/szogritas-a-kresz-en-ujra-lesz-helyszini-birsag-66909.html -
#46838 Jaja:D horváthban répagyárba szokták ők is vinni a cuccot,és highline az újis:D legalábbis én azt láttam:D -
#46837 -
#46836 Előtte meg egy új Scania jött :(
na majd holnap :) -
#46835 én még csak ültem volvo-ban, lakni nem laktam benne...nyáron régebbiben is újban is, a super space-s DAF után egy egérlyuk...
bár nemcsak azután, hanem a legtöbb kamion után, ha beülsz egy egérlyuknak tűnik... -
#46834 Főleg a középfülkés, nem uniózásra való az tény. -
#46833 Nekem más a véleményem de hát nem vagyunk egyformák... -
vajo #46832 Volt tapasztalatom a Volvo-val. Lakhatóság: csillagos EGYES! Szörnyű, hogy ilyen hokira csinálták meg az egészet! -
vajo #46831 Na inkább írok egy értelmes hozzászólást, mert majd jöttök, hogy miért bántom szegény öreg apót, öreg anyót. Azért, mert amikor azért pattog, hogy miért megy az ő kis falucskáján keresztül a kamion, eszébe juthatna, hisz ezért van az ő kis boltjába kaja, tej meg a többi cucc.
Öreg apó azért sipákol, mert éjjel nem tud aludni! Nem azért nem tud, mert megy a kamion, hanem beteg baszki, és alvászavara van. A kamion mindenre egy jó indok. Mennyen nappal ne éjjel! Télen ez jó. Ha nappal megy, a sok hülye autós miatt nem tud vezetni és baleset baleset hátán. Éjszaka amikor tudna haladni, még ha nem is takarítják szeretett hazánkban az aszfaltot, nem fogják úgy feltartani.
De hát ilyen ez a magyar. Ahol lehet kötekedünk, ha van kalap az a gond, ha nincsen, akkor pedig az. Miért van az, hogy szlovéniába elkezd szálingózni a hó, már rohannak a hókotrók, meg a szórókocsik, mint az eszeveszettek, és takarítják. Nálunk meg 10-en meghalnak, és akkor talán ki megy pár nyomorék, és leszórja olyan anyaggal, amin már megint spórolt az ország, szóval egyértelmű, hogy szart se ér. És akkor az ember legyen nyugodt? Nyugdíjas pattog? Én meg örülök ha haza érek? Eszem megáll komolyan néha... -
#46830 Nagyon szép gép! -
#46829 Am miért is részvéted? -
#46828 RS:Köszi!
ScaniaBoy:Köszi majd lesz belső kép is!
Andor:Neked is köszi -
vajo #46827 Erre meg annyit, hogy takarítani kéne az utakat...hiába. Ez az ország európa afrikája közlekedési szempontból. (bocs a 2 hszért) -
vajo #46826 Na a nyugdíjasnak az esze annyi mint egy marék lepkének, szóbal azokat a némbereket nyugodtan ki lehet hagyni az egészből. Azt pofázik, hogy hangos a kamion stb stb...Akkor fogja a banyatankját, azt húzzon ki spanyolba ha oliva olajat akar enni.