Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régebben láttam a videót a neten kb.10 perces De most már nem tudom megnézni mert nem tölti be
Itt a link:http://www.rtlklub.hu/musorok/fokuszplusz/cikk/263746
Fás darus kamionra keresnék embert Soltvadkert és vonzáskörzetébõl!
Részletek:06-20/921-05-34 -es telefonszámon."
IWIW en találtam, tudom, hogy sok gépkocsi vezetõnek nincs melója, hátha vkit érdekel😊.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
-------
Az oké de az a nagy hajlított mükuki bentvolt a raktárba?😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
nekem meg egyébként van csajom + a kamion is szokott a közelbe lenni 😊
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
😄D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
к.ιηтнуα.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
The Truck Is My Life
Off:
Tudom nem sok mindenkit érdekel,de majd kiver a boldogság😄..anyu tök jó hírt mondott😄..ballagásomra megkapom a jogsit teherautóra meg nehéz pótra*juhhééé*,mondtam neki h már lassan elkezdhetném 7.5re mert úgy tudom 18évesen lehet menni,de eszembe jutott h úgy gazdaságosabb h ha egybe rakom le a póttal,de mivel a B-m kezdõ így azt még csak másfél év múlva rakhatom le,így abban egyeztünk meg h ballagásra azt kapom😊
On
к.ιηтнуα.
Opel Movano 2.8DTi
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"