59456
-
#46905 Köszi :) -
#46904 Szép képek ! -
#46903 Még azért gyakorolni kell :)
-
#46902 LBU-710-esről nincsen képed vagy még nem találtál?:D -
#46901 Napot
Mai kép:
-
-
#46899 Letudná nekem valaki írni, hogyan működik egy 8-sebességes váltó ? Lehet nem jól tudom de én úgy tudom van 4 fokozat aztán a kapcsolót átállítod és akkor már a másik 4 fokozat van nem ? Vagy, hogy működnek ezek? -
#46898 Mindenki azt vesz ? :D én is azt néztem ki magamnak de elviték előlem, így maradt az Olympus. -
#46897 -
#46896 Az szép!!
Kibaszott büdös tud lenni.
UI: Nézétek meg a videót elején a tachográf magyarul írja hogy kártya :)
-
#46895 Csoda hogy nem robbant szét a tárcsa :O
-
#46894 Fasza videó :
-
#46893 Asszem a szöszit Horváth Gabriellának hívják! Jő bőr élőbe is :D Láttam párszor billenteni :D -
nenus #46892 Bocs a dupláért.
Meg nem is csak a nemzetköziseknek.. Most meddig tart a lépcsőn levenni a papucsot, és a felső fokon otthagyni. Vagy ha esetleg nincs ott védő, akkor meg bele tenni 1 nejlonzacskóba, és félre tenni? Ennyire nem lehet megbecsülni a gépet?
1szer apuval jöttünk haza valahonnan, és cb-n beszélgetett 2 wabererses, és mi is csatlakoztunk a beszélgetésbe. Egyszerre fogytak el a vezetési idők, úgyhogy ugyan ott, egymás mellett álltunk meg hárman. Az 1ik wabererses 1 (akkor még) új volvoval volt, a másik meg 1 95-ös daffal. A volvosnak a fülkéjében, szó szerint ragadt minden a kosztól. A hűtő az ülésen, azon 2 retkes műanyag ketrec, a szennyes az ülés előtt, a kaja maradék a búboson, + a szotyi maradványok a földön.
Hát most nem azért, de hogy lehet így élni hetekig? Mondjuk nem izgat mert ez mindenkinek az igényi szintjének megfelelően történik
#46891 Fasza képek ! -
nenus #46890 [center] Nem tudom hogy voltak e már
Nyaralásból hazafelé jövet, a szerb-bulgár határnál
-
ScaniaBoy #46889 Tudod én ezzel tisztában vagyok. És tudod nem minden kamionos tartja rendben a kamionját hanem a nap végén példáúl bevágja az ajtót magaután és szarik az egészre Láttam én már mind a 2 típusra számtalan példát. De mondjuk az szerintem elég alap ha egy nemzetközis sofőr nem cipőben vezet több ezer km-t hanem mondjuk zokniba vagy papucsba... -
#46888 Jól tudod. :D -
nenus #46887 tudod nem minden kamionos megy be a kamionba sáros cipővel/bakancsal/gumicsizmával.. érdekes, a mi gépünkben sincs 1 árva porszem sem.. ha otthon tud vigyázni valaki a tisztaságra, akkor 1 kamionra mérnem lehet?
[apro] tudomásom szerint hetekig 1 sofőrnek, az az otthona -
#46886 Sziasztok. Egy szép képet találtam.
[nem saját] -
huhha #46885 Hellosztok....:D
Valaki a lady teljes nevét nem tudja?
#46884:én is láttam már ilyen bea-s dafot:DTényleg szép.:D
-
#46884 Tegnap láttam egy ilyet, bent állt az Extractum-Pharma-nál, nagyon szép!
Ez bizonyára sokakat érdekelt... :D -
#46883 Húzd a képet a böngésző sorába, kiadja a linket, és ha akarod még mentheted is. -
#46882 nem kell nagy tudás hogy lementse a képet... -
ScaniaBoy #46881 Na tudsz valamit ?) Akkor ebből olyan jó kis videót lehetne csinálni! (az paraszt lenne) -
#46880 -
ScaniaBoy #46879 Oké gondolom de arra vagyok kíváncsi hogy valakim létta már-e azóta valamelyiket! -
ScaniaBoy #46878 Na jól van az egy dolog szerintem nem mindenki Na de először kapjam meg!!! -
#46877 Első még úgy ahogy de többi... Becsődölt és gondolom eladogatták őket. -
ScaniaBoy #46876 Na de ezek a gyönyörű gépekkel mi let?? Hova lettek??
-
#46875 Azt nem értem hogy hogy lehet olyan sofőrt találni az ilyen luxus kamionokra akik nagyon vigyáznak rá és megbecsülik ???
Ha te kapnál ilyet nem vigyáznál rá ? :D -
#46874 ebbe már el lehet az ember 1 hétig vagy több hétig nem úgy mint a sima Toplineosba -
#46873 A RiCö-sre gondolsz? Az kiégett... -
ScaniaBoy #46872 Itt is van egy két kép a gépekről! (nem lehet letölteni a képeket)
Roland-Singer Transport Géppark :) -
#46871 Nem semmi! -
ScaniaBoy #46870 Itt a sofőrje tolja neki :) Azt nem értem hogy hogy lehet olyan sofőrt találni az ilyen luxus kamionokra akik nagyon vogyáznak rá és megbecsülik ???
-
#46869 jaja ez az szépen össze szedegetjük az autóit:D
-
#46868 ???
-
#46867 jééé tényleg de most jut eszembe valahol láttam 1 fekete régi R-est -
#46866 ILWK-Sped és köcce