Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. kép Tesco körforgó 😄 Szép képek...<#eljen>#eljen>
Opel Movano 2.8DTi
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
feliratra!
Nem egyszer szóltunk, és kezd idegesítõ lenni!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ez a Scania Bécs körüli fuvarokat csinálgat és van neki 2 tesoja azok is kb igynéznek ki.
Csehbe a hoffba. 😄
Patricia és Gunyi gépe. 😄
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Mert a prémium nyíregyen készült!😄
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Mi equipo favorito: Real Madrid
Most akkor meik hazudik? xD
Jamaica a Jamaicaiaké.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"