59456
banner
  • PttM Fa
    Gyerek én téged fa*ra huzlak...
    Faterod hogy kap örökké ilyen zsiiros gépet?
    Nagyon fasza!
  • vajo
    Részvétem.
  • ScaniaBoy
    Nagyon jól néz ki! Én várom majd a külső-belső képeket :) Sok balesestmentest!
  • RS
    Nagyon szép, ráadásul Globetrotter XL!
  • Kistódi
    Sziasztok! Hoztam pár képet faterom új kamionjáról. Csütörtökön vettük át.

A kedvencem... (jobb oldali a fateré)

Majd még csinálok képeket csak nem tudtam sokat mert siettünk a pótért meg minden...
  • Cindas
    valaki tudja melyik cégé volt az eredeti matricázás?
  • Tinka123
    Ha majd a kiccsaládnak nem lesz mit enni otthon akkor elgondolkodik hogy mit csinál a balfasz fejes fasszopója, adig nem lesz változás, mert az A8 as audijáva, és a sofőrjével végig battyog egyik kijárótól a másikig azt jóvan.... a többi őt már nem érinti...
  • scania620
    Szép napot kollégák!
    Az én véleményem ehhez az egészhez ,mint ahogy már írtátok tiis ,sztrájkot kéne szervezni és akkor majd rájönne a balga népség hogy mennyire fontos szerepük van a kamionoknak az életben...csak az a baj ebbe az országba hogy nincs összetartás.Mert ha nem csak egyes csoportok (pl:ennek a fórumnak a látogatói) hanem minden egyes kamionos bennelenne akkor mi is eltudnánk érni a célunkat.Mert megkéne azt lépni mint a légitársaságok . Mert a nyugdíjasok a maguk kis gondjával odamertek menni eléjük és elmondani a problémájukat...pedig az ő gondjuk ehhez képest semminek tekinthető!
    Nah szóval ez a baj ebben az országban!
  • Sóschips
    Amúgy azt nem tudjátok hogy Cegléd meg Irsa között mit csinálnak?Igaz,hogy nem lakok messzi tőle,de kb már szeptember(?) óta munkálkodnak azt hiszem Cegléd-Öregszőllő meg Irsa között,két oldalra benzin kutat láttam hogy mintha azt csinálnának,de közbe szélísítették is..talán új pihenő hely?
    Meg talán 2hete,Cegléden a buszmegállónál láttam egy hirdetést,hogy Abony meg Kisújszállás között valami autóút féleséget csinálnak(?)..na kíváncsi leszek:D
    Szóval ezekről valamit tudtok?:D
  • TruckerDave
    Csak sajnos ilyen országnál ahol semmire nincs pénz ott sose lesz 3-sávos pálya.

Meg valaki már írta nagyon igaza van, hogy 10 kamiont előznek öreg bácsik nénik 90-el, mögötte az állatok jönnek mint az állat és akkor még jobban feltartanak mindent, hisz akkor a kamionos se tud menni meg a kocsi se.És ha valamelyik meg későn reagál már is tolja neki vagy a kamionnak vagy a felezőnek.
  • ScaniaBoy
    Nagyon nagy videó
  • daf xf
    Meg nem ezen kéne lovagolni hogy előzni tilos meg akármi, megkéne csinálni az autópályákat normálisra mint pl németbe is vagy 3 sávosra, és semmi probléma nem lenne az ég világon...
  • daf xf
    Sziasztok! Látom a téma az előzni tilos, elég szar dolog, én amúgy azt tenném hogy úgy 1 hétre sztrájkot hirdetnék. Megnézném mi lenne aztán magyarországbol... M1esen megfogsz egy fasza pótos ifát, ha szerencséd van kisérheted győrig... köszi szépen..
  • RS
    Én ehhez csak annyit fűznék hozzá hogy igazatok van, felháborító!
  • Sóschips
    csak erre várhatunk...főleg ilyen kormánynál...aki nem úgy táncol,ahogy ők akarják akkor rögtön mehet a dutyiba,csődbe.
  • nenus
    én ehez az egészhez annyit fűzök hozzá, hogy amikor majd a pesti paraszt nem tömi reggel a 8kor a po..ájába a friss kenyeret, meg nem szürcsöli a friss tejet, majd csak 11 órakor, akkor fognak csak rájönni hogy mi is az a teherautó.

[apro] de én (sajnos) nem tudok bele szólni az "okosok" döntésébe
  • TóNyóóóóóóó
    az összesnek rá kéne kötni a lábukra 1-1 téglát és bedobni őket a Dunába
  • roller460
    1x be kéne ültetni ezt a buzit,amelyik a döntést meghozta, egy kamionba , és így 70-el végig totyogva átvinni a nulláson..sztem akkor örökre megundorodna... rohadjon meg az összes amelyik ott van fenn.!

Amúgy meg ennyit ér magyarország...semmit nem merünk megcsinálni, hagyunk mindent annyiban... :S 1x lenne egy sztrájk CSAK 1 napig,hogy semmi kamion nem menne, és nem engednénk be senkit se az országba..se kifele nem engednénk senkit (kamionosok közül) aztán nem menne a green transos a lidl-be meg a szemerey a tescoba meg stb.. aztán akkor kész káosz lenne.! meg is érdemelné az összes.!
  • TOPLINE
    Na igen pont ezt akartam írni, hogy oké hogy kamion már nem előz de azé lássuk be megy egymás mögött 10 kamion a kellő követési távot betartva azt azért mondjuk 100-110-zel a lassabb kocsik mire megelőzik azok fogják feltartani egymást főleg ha még vissza se megy mikor megelőzte őket hanem nekivág még egy ilyen sornak.
  • luspaydavid
    Igen ez kéne már hogy egy hétig a kamionokat mellőzni ! Nem tudom hogy akkor mit szólnának csak vicceltünk....
  • scania
    Mintha ideiglenes német rendszám lenne rajta,de nem egyáltalán nem biztos.
  • DJKonya
    Csak azt győzd kivárni még ilyen lesz nálunk
  • Luna73
    Amúgy ha 3 sávos lenne az összes pályánk akkor nem kellett volna ezt az intézkedést bevezetni!
  • tuzfal3
    Hát ez az...
  • DJKonya
    Egy olyan sztrájkot bevezetni mint amit a Franciák csináltak, ők megmerték csinálni, mi miért nem merjük???
  • DJKonya
    De bassza meg ebből ugyan olyan balesetek lesznek mint eddig is, nagyfater előz a Suzukijával egy kamionsort 105-el, a raj meg jön a testvérmerdzsóval 150-el, későn reagál le tolja a fenébe, és akkor is a hibás? hát persze hogy a kamionok mert mindig kerülgetni kell őket.
  • huhha
    Hellosztok...olvasgatom én is itt a hsz-okat
    és én is teljes mértékbe fel avgyok háborodva ezen a dolgon...
    az a baj hogy olyanok hozzák ezeket a szabályokat akik soha életükbe nem ültek kamionba csak látják hogy mennek és sokaknak naogyon böki a szemüket...és ez az előzni tilos dolog egy nagyon nagy sz*rság mivel megy egy kamaz 75km/h-val a pályán belső sávba mögöte a kamion lasitson le 30m-rel elöte 75-re hogy tartsa meg a követési távolságot és nem elözheti ugyhogy muszály 200km-ert is 75-el tötyögni a kamaz után. és ha mégis nekiáll elözni biztos hogy ott lesznek a randörök hogy lekapcsolják mivel kell a pénz és a kamionosoktol szedik el és biztos vagyok benne hogy jan 01-től naogyon ráfognak szálni a kamionokra....mevel a kamionos muszály lesz szabálytalankodni a határidő miat....
    de nagyon bennelenék abba hogy álljon meg a kamionosélet 3-4napra nem lene ilyen nagy az arcuk...csak sokan nem mernek megállni mert mégnagyobb lenne a veszteség...
    (dióhélyba kb ennyi a véleményem)...de erről lehetne sokáig vitázni...:)
    Nah de jóéjt minden kollegának.:D
  • luspaydavid
    Igen azok a pirosak R-esek :D Nekem nincs képem róluk am.
  • ScaniaBoy
    Ebbe a videóban olyan 1:20 körül 2 szép R-es billencses Scania van!! Valaki nem tud cégnevet vagy nincsen róluk képe ???
  • tuzfal3
    Mi a jó ebben a kamion előzési tilalomban? Elvileg az értelme az lesz hogy ne akadályozzák a forgalmat...De épp ez az, most nem 1 kamion kell végig előznöd hanem 6-7darabot Most komolyan, normális aki kitalál ekkora baromságot?
  • TOPLINE
    Ja tudom én is sokat járok arra személyautóval is de még el nem éred Hatvant se érzem hogy sokat fognának a forgalmon. De lehet hülyeség amit most leírok de ez azok miatt a kollégák miatt is bejöhetett akik lusták levenni a tempomatot ha ráelőz valaki aztán mennek ott tényleg percekig aztán valami illetékes ezzel sokat találkozott és most megtette a lépést ellene.
  • DJKonya
    Régebben is ellenőrizgették ezt, az M3-ason mikor még csak Gödöllőtöl volt előzni tilos Pestig, a rendőr szépen beállt a külső sávba 80-al a kamionok pedig szépen mögötte...
    Most meg hogy már Hatvantól tilos előzni...
    Bár mi még ebbe nem esünk bele, ha januártól bejön ez a szar, mert mással nem tudom illetni, mi még a 6.5 tonnánkkal vígan előzhetünk...bár lassan lehet hogy ismét súlycsoport váltásra kerül sor, akkor már nem ússzuk meg.
  • TOPLINE
    Hát ez jó lesz így akkor lesz már annyi rendőr majd mint a szemét
  • roller460
    Mondjuk ezt is meg tudom érteni... úgy sem tudnának semmit csinálni a rendőrök,ha előz folyamatosan 100 kamion..viszont azért ha mindenki tudja ,hogy mivel járhat nem biztos ,hogy előzni fog ...
  • DJKonya
    http://www.origo.hu/auto/20101213-jogositvanyukat-bukhatjak-az-egymast-elozo-kamionosok.html

• TOPLINE
    Na erről a jogsi elvételről én még nem hallottam de akkor nagyszerű
  • roller460
    Na ja... amúgy ezzel nem csak a vezetési időd, meg az idegeidet b@ssza el,-fel.. hanem ezáltal a fizetésed is keményen csökkenni fog.. azért nem mind egy ,hogy egy nap eltudsz menni a magyar szakaszon 300-400 km-ert vagy mondjuk jobbik esetbe 450-600km-t...

amúgy ez már várható volt,hogy előbb utóbb ilyen szabályt is bevezetnek... csak vártuk,hogy mikor... meg hát szokás szerint mindig a kamionos a hibás..az meg se fordul a fejébe,hogy ilyenkor télen is a személyautósok fogják vissza a kamionosokat nem pedig fordítva... az Érd-i dombnál is ment volna felfele a kamion ugye egy kisebb lendületből csak hát előtte az 500 kg-os kocsi csúszkált a jégen,hóban a kamionnak lassítani kellett és nem tudott felmenni a dombon... aztán hát jó hogy meg fogja a forgalmat.
  • DJKonya
    Ezt hatalmas marhaságnak tartom, mármint ezt az előzni tilos dolgot.
    Viszont azt hogy a követési távolságot szigorúbban ellenőrzik azt viszont támogatom. Csak a büntetés nem méltányos szerintem, hogy akár a jogosítványodat is elvehetik ezért.
  • 94mike
    Faterom válasza erre: jah..mi nem előzhetünk,személyautósok utolse érnek:D
    ( ésam,van benne valami,némelyik annyira cammog:S hogy mire jóez,majd ha mindenhonnan késnifog az áru,majd el gondolkoznak ezen,egy nap alatt hány kilómétert mehetünk majd?? ha nem előzhetünk?pff tiszta fasság)
  • TOPLINE
    A belsőt meg húzza vissza 60-ra hagy haladjon a személyautós