59456
banner
  • tomi0113
    Erről jut eszembe, igaz ez a történet nem itt magyarba volt de ugyan így emelkedőn való előzés miatt következett be.
    Szlovákiában haladtunk a lerakóra miért is ne egy Tatra ment 50-nel, ahol egy normál autó/kamion 80-as tempóval kényelmesen tudna haladna, a Tatra meg mi köztünk volt egy Iveco posta kocsi, el kezte előzni egy be láthatatlan kanyarba meg amint az előbb is említettem hogy 'emelkedős részen' jött szembe egy autós amit nem vett észre mikor már el kezte előzni, vissza rántotta a kormány és neki ment a Tatrának az Iveco egyből oldalra le pihent, és mind a 2 sávot el foglalta, és ott voltunk 3 órán keresztül, mikor jöttünk vissza fele még akkor is ott volt.
  • tuzfal3
    Biztos valami olyan hülye gyerek csinálta aki már nem tud mire rejszolni aztán nem csipázza a kamionosokat...de mit érnének ezek a bunkók kamionosok nélkül...Oltani mind tud csak azt felejtik hogy pont a kamionok hordják a kajájukat,ruhájukat meg az egyéb cikkeket amiket megvásárolnak...Szánalmas!
  • Sóschips
    traktor,trabant,níva,kombájn,biciklis,lovaskocsi,szamárfogat,dinnyeszálító lófasz,meg egyéb hulladékok..na ezeket mi is elkaptuk folyton..főleg mikor jön a szezonja...kaposvár fele meg ott a dombos helyen meg full jó,főleg rakottan 40t-be.
    Egyszer volt olyan,hogy ilyen hosszabb nyújtott kanyar,mind két oldalt erdőszerűség,mi ugye ereszkedünk lefele,egyszer csak szamárfogat,teli kokerókkal,szemből meg kocsi,hát épp hogy csak megálltunk,de a kis csoki gyerek rögtön kiengedte sport szeletet:D
  • Tomika001
    Azt mi már megfigyeltük, hogy amikor nincs előtted semmi akkor üres az egész út de ahogy fogsz valami lassú cuccot egyből jönnek szembe, hogy ki nem bírd kerülni.

#50204: Az fasza! :D
  • Szobi30
    nekem fater a múltkor hegyeshalomtól Tatabányáig kísért egy 7,5 tonnást 70-el...most ő felhúzatta a kocsiját, hogy mennyen 90-et(mert eddig csak 86-ot ment) és mostmár nem kíséri ha valakai 70el megy...felfele egy mikrobuszos meg kiment neki egy parkolóba, és volt egy Huncargo-s, utólérte az meg vészvillogóval kihúzódott a leálósávba, és megfékezte 70-re, utána meg viszament mögé :D
  • tomi0113
    Az én apum még nem kapott csekket, hozzá teszem hogy MÉG... xDDD
  • luspaydavid
    Mi azt szoktuk rühellni mikor kis falukba megyünk és a semmiből kijön elénk egy traktor vagy lovaskocsi és szemből meg jönnek...
  • 94mike
    Faterkollégájais: DD kapottis csekket..azota nem: D
  • tomi0113
    Na igen, lehet de még se lehet...
  • Tomika001
    Múltkor az enyém is leszarta mennek hárman azt előttük ott megy egy kocsi 70-nel.
    Na ott eldurrant az agya, pont a pályán lehetne haladni azt még ott se lehet.
  • tomi0113
    Apum is szokott előzgetni, előzni tilosban hehe. :)
  • TOPLINE
    Lehet ők ezt strigulázzák
  • Szobi30
    igen, ez pontosan így van...
    bár nem fogom megérteni, hogy abban mi a jó nekik, hogy szívatják a kamionosokat...-.-
  • TOPLINE
    Hát azt néztem én is hogy az se igen száguldozhatott :) engem is ma előzött meg egy suzuki de nem tudott már utána nem volt sietős neki 75 körül ment mögöttem meg ott villog a barom mikor énse tudok menni de vissza előzni meg nem tudtam azé arra figyelt h annyira gyorsan akkor menjen mikor közel mentem volna el is küldtem az anyjába :D itt még jobban meg tud szívatni mint az autópályán mert itt el se tudsz menni mellette ha már nagyon berágtál
  • Szobi30
    szerintem az volt a "probléma", hogy hirtelen ment ki...de úgy kíváncsi lennék, hogy mennyivel mehetett az a nem tudom mi, amit előztek...de nem hinném, hogy 80-al...
  • TOPLINE
    Jah én is azt lestem hogy majd szemből jön valami de a ford még a kamiont is megelőzte szóval nem hiszem h jött volna ott valaki akkor mi volt a baj vele? A fordosnak nem kellett volna addig kimenni amíg nem volt tiszta a terep:)
  • luspaydavid
    +1
  • MANos Viktor
    Jah, fateromat is előzgették rendesen autópályán :D
  • DJKonya
    Neki se ártana egy rituális seggbedurrantás, aztán meggondolná kétszer is a dolgokat...
  • VERESS 96
    Én arra számítottam hogy a kamion majdnem karambolozik egy szembejövő járművel.
    De végül nem volt semmi szerencsére ez egy tökéletes előzés volt szerintem.
  • Szobi30
    pedig már volt róla szó, hogy Márciustól ott is tiltva lesz, de azóta nem hallottam róla, szóval nem tudom h mivan... :/
    de fater mondta, hogy tegnap ment ki, ment előtte egy mikrobusz 70-el, rávillantott ki is ment a parkolóba, és mögé meg viszament :D
    de mikor jött haza megelőzött vagy 10 kamiont biztos...jött mögötte egy olasz, az is előzte végig őket, nem hatotta meg őt se az előzni tilos :D
  • luspaydavid
    "nem ártana fontolóra venni a tiltás kiterjesztését" Persze ez kéne már csak sok tudatlan balfasznemtudja mi az a kamionozás addig ne írjon ilyeneket !!!!!
  • MANos Viktor
    Rohadjanak meg hogyha majd főúton is tiltják az előzést... :@
  • Blum
    Nem értem,miért volt ez balesetveszélyes?
    Szemből jött valami? Nem.
    Én is szoktam így zsínórban 3-4-5 autót előzni. Szemből végig nem jön semmi,akkor miért ne?
  • Szobi30
    haggyad már, ez az "író" a múltkor lefényképezett egy kamiont Miskolc belvárosában, és feltette azt is boon-ra, hogy mit a f.szt keresett ott...egyébként egy térköves útról jött ki...csak arra nem gondolt, hogy éppen arra építik az önkormányzatot vagy nemtom h milesz az :D
    és arra nem gondolt, hogy oda vitt vmit...mert billencs volt, akkor is leoltották őt meg most is a kommentárokban, de közbe már törölték őket, vagyis én már nem látom, de délután olyan fasza hozzászólások voltak, hogy öröm volt olvasni :D

ja, most nézem, hogy ez a Hajdú online, nézzétek meg Boon.hu-n, ott még talán megvannak a hozzászólások is :D
    közbe megnéztem, már törölték őket :(
  • VERESS 96
    Kicsit fel lett fújva a dolog...
  • Fagyas Trans
    Semmi gond! :D
  • Fagyas Trans
    Csónakos?
  • djano
    Bocs Csókos:D
    Csak ez a mai nap teljesen máshol jár az eszem:P
    (Nem részletezem min)De aki ismer az tudja:P:P
    És még1szer bocsi:D
  • Blum
    Csónakos :DDDDDDDDD
  • luspaydavid
    az nem Csónakos
  • djano
    Nagyon szép
    Csónakos:
  • Fagyas Trans
    Fain!

Djano: Jólnézki!
  • nenus
    Augusztus utolsó hetében kapta meg apu zsír újan.
    Itt van róla a kép, még ideiglenes rendszámmal:
  • djano
    THX
  • ubul97
    Oda vág
  • öregember
  • Gerypapa 95
    ez 5 hónapos ? :/
  • nenus
    5 hónapos digi tacho-s gépben? :D

Gel: Köszi
  • djano
    Apa most jött haza.Vagyis még megy a LEGOba lerakni csak vittünk neki kaját.