Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha valaki marha,akkor marha...aztán ne is mondjam,még majdnem én voltam a hibás.
Én megálltam ott a "tett" helyzsinén,õ nem.Vannak ilyenek...

CB nyámnyila

Cindas
az így igaz, alajába véve lett elkúrva ez a rohadt rendszer:S

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

A rend õrei nem tudnak beszélni a külföldivel.. Ezér csak a magyart szopatja.. És ezt küldöm azoknak akik kitalálták az egészet..

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

RS
Az egyik komment: "Még egy ilyen idióta ország nincs a földön, aki a saját állampolgárait ennyire szivatná!"

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Azért így nem mondanám, hogy megérdemlik 😊 ..Persze megértem a te nézõpontod is azt hiszem, de mégiscsak..

© nyámnyila: hát, mindenki másképp áll a dolgokhoz, de 2500 forint nem lett volna a világvége.... 😊

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

Tomikahh
az kemény lehet hogy egy Lada után 7 magyar kamion követi lassan s egy román kamion hosszanelõzi õket

Subaru Impreza & Hummer

K@pják ße...én akkor is fogok elõzni lassan haladót...

CB nyámnyila

RS
Magyar kamionosoknak elõzni tilos!
Továbbra is felfoghatatlan...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Hát jah...Nekem volt egy olyan sztorim,hogy még "tanuló" koromban egy kicsi cégnél dolgoztam,és este indultam el útra.A 81-es úton gyõrig egyetlenegy autóval találkoztam,az is a kollégám volt,aki merõ véletlenbõl lepiszkálta az õ tükrével az enyémet...Mindez egy hét múlva derült ki,amikor hazaértem,és beszélgettünk...Én nem szóltam senkinek,volt nálam másik tükör,akkor-ott megálltam,feltettem,azt gó tovább.Ez a majom kollégám egy hét mulva is "pókhálós" tükörrel közlekedett,meg vergõdött a górénál,hogy õ nem fizeti ki a 2500 forintos fûthetõ tükörlapot más hülyesége miatt...
Hozzáteszem,nekem menetirányilag jobbos kanyar volt ahol "találkoztunk" Õ fáradt volt,én nem...Õ vágta a kanyart,én nem...<#falbav><#idiota><#gun>

CB nyámnyila

RaST
Megérdemlik. <#taps>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Hehe, a sok találgatás után, ..annyi történt, hogy a nulláson utolért egy másik kollégát. Bár õ az utolsó volt a sorban mivel 4 biharis érte egymást utol 😞 ..A fõnöknek nem volt egyszerû napja.

Tényleg mi lett vele?

CB nyámnyila

ÕÕÕmmmm...beszívta a meleg....<#nevetes1>
Vagy benézett a ló a homloklemezen....<#papakacsint>
Vagy a megengedettnél hosszabb volt a szzerelvény,és megfogta a KPM...vagyNKH...<#szomoru1>

CB nyámnyila

Nyarat érez😊😄D

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

DJKonya
Elvitte a kiscica.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

luspaydavid
Hova lett a Volvo eleje ?

The Truck Is My Life

<#wave>

Üdv!
Köszi!<#worship>

CB nyámnyila

RS
Üdv itt! 😊
Szép DAF!

luspaydavid
<#eljen><#vigyor5>

The Truck Is My Life

Nagyon sokat nem olvasgattam vissza,de látom,hogy van itt annyi kép,hogy a rendõrség simán tudna adatbázist csinálni a magyar kamionokból....<#idiota><#beka3><#guluszem1>

Nem igérek semmit,de ha kint látok valami érdekeset,akkor megpróbálom dokumentálni,és feltöltöm ide<#papakacsint>

CB nyámnyila

VERESS 96
itt mindenkinek az a hobbija 😄

luspaydavid
Nekem nincsen de a havert megkérdezem hátha van neki. Igen mondhatjuk hogy a hobbim 😊

The Truck Is My Life

Hallod....Materplast-os képed nincs?Szürke ponyva,kék csikkal a közepén,benne Masterplast felirat....Arrafelé is elõ szoktak fordulni.
Kamionfényképezés a hobbid?

CB nyámnyila

gondoltam...Akasztós különitmény...<#nevetes1>

CB nyámnyila

94mike
Jóvónaa..😄
am az 51-es fõút mellet..bocsi,csak hosszúvolt a nap..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

luspaydavid
Kamion mellet ? 😄

The Truck Is My Life

VERESS 96
xD

94mike
Az mellet lakomxD

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

luspaydavid
Ezt meg a haver kapta le Solton.

The Truck Is My Life

luspaydavid
51-es fõút 😊

The Truck Is My Life

94mike
2010 uccsó napja :😄

ÕÕÕmmmmm....mértis...?Dec31...?

CB nyámnyila

Hol kaptad el?<#eplus2><#fejvakaras>

CB nyámnyila

94mike
Most nézem,regisztrációd napja gecinagy <#eljen>

Nálunk egy kolléga,borsóföldet látogatott meg,igen hasonló sérülések keletkeztek a DAF-on,1,6 1,8 milla volt szakszervízben szerelve....

CB nyámnyila

Jaja tényleg nem is figyeltem 😊

luspaydavid
Itt meg a 808 😊

The Truck Is My Life

94mike
xD....enyire vak vagy ? 😄D

VERESS 96
mi ebben az érdekes egy nyerges man meg mellete egy billencs

Optikai csalódás, az a pót mellette áll 😊

@nyámnyila : ha annyiból kijön még jól járunk.

Egy kicsit érdekes felépítmény<#fejvakaras>_Hát ha erre van munka...
Man nyerges+platós

Így ránézésre 5kilós kár...minimum.
A dögök ellen igazán kitalálhatnának valami hatásos módszert....

CB nyámnyila

Na ja, ennyi jó van a dologban, legaláb hazahozta ennyivel saját kerekein 😊

Szerencse a szerencsétlenségben,hogy a vas az úton maradt...
Elõzõ cégemnél,a volt kollégám elkapta a kormányt,a dög beékelõdött valahogy a kerékhez,és már ment is le az útról 2m-es árokba...

CB nyámnyila

De legalább volt rajta daru,ami feltolta a cuccost a ponyva alá....<#nyes>

CB nyámnyila

Teleprõl egy kép ..
(..Váltósofõr éjjel jött hazafele a DAF - al, és kiment elé egy vaddisznó <#rinya> ..bal oldal teljesen széttört, már úgyahogy helyredobtuk)

94mike
Mienkis játék autó a merci a Daf hoz képest 😄D

Nem vagyok egy fényképészzseni....sZ@RoK lettek kicsit,de a lényeg talán látható...

CB nyámnyila

94mike
Ne száguldozzál szar hõ pajzsal : DD csodálod h olvad ? 😄D