Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én megálltam ott a "tett" helyzsinén,õ nem.Vannak ilyenek...
CB nyámnyila
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
© nyámnyila: hát, mindenki másképp áll a dolgokhoz, de 2500 forint nem lett volna a világvége.... 😊
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz
Subaru Impreza & Hummer
CB nyámnyila
Továbbra is felfoghatatlan...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Hozzáteszem,nekem menetirányilag jobbos kanyar volt ahol "találkoztunk" Õ fáradt volt,én nem...Õ vágta a kanyart,én nem...<#falbav>#falbav><#idiota>#idiota><#gun>#gun>
CB nyámnyila
CB nyámnyila
Vagy benézett a ló a homloklemezen....<#papakacsint>#papakacsint>
Vagy a megengedettnél hosszabb volt a szzerelvény,és megfogta a KPM...vagyNKH...<#szomoru1>#szomoru1>
CB nyámnyila
к.ιηтнуα.

Köszi!<#worship>#worship>
CB nyámnyila
Szép DAF!
Nem igérek semmit,de ha kint látok valami érdekeset,akkor megpróbálom dokumentálni,és feltöltöm ide<#papakacsint>#papakacsint>
CB nyámnyila
The Truck Is My Life
Kamionfényképezés a hobbid?
CB nyámnyila
CB nyámnyila
am az 51-es fõút mellet..bocsi,csak hosszúvolt a nap..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
CB nyámnyila
CB nyámnyila
CB nyámnyila
@nyámnyila : ha annyiból kijön még jól járunk.
Man nyerges+platós
A dögök ellen igazán kitalálhatnának valami hatásos módszert....
CB nyámnyila
Elõzõ cégemnél,a volt kollégám elkapta a kormányt,a dög beékelõdött valahogy a kerékhez,és már ment is le az útról 2m-es árokba...
CB nyámnyila
CB nyámnyila
(..Váltósofõr éjjel jött hazafele a DAF - al, és kiment elé egy vaddisznó <#rinya>#rinya> ..bal oldal teljesen széttört, már úgyahogy helyredobtuk)

CB nyámnyila