59456
-
ScaniaBoy #50248 Hát ez se rossz de akkor már inkább Schubert transport. Itt a honlap
De ki tudja biztos vannak szebbek csak nincs fent a neten.http://www.sg.hu/forumkepek.php?keepThis=true&TB_iframe=true&height=300&width=500 -
#50247 E se rossz -
#50246 vagy itt
-
Itt egy példának. -
#50244 Szerintem Németország legszebb Scaniai a Jens Bode-nek vannak. -
#50243 PM ment :)(OFF) -
ScaniaBoy #50242 Jajajj bocsesz elnáztem egy kicsit.
Itt vannak -
ScaniaBoy #50241 Itt egy pár videó :D
Sperl transporte
-
#50240 Szép! Nem mennék vele ha pocsolya lenne! -
#50239 Hunlandosok általában 4 kézbe járnak:D Hollandiábol Kazahsztán:D Fateromék "testvér" cége,szoktak itt Hunlandosok állni:D A csőrős is itt szokott álni mert a srác az Szigethalmi:D Ültem is benne,kár ,hogy nem volt nálam a fényképező- gép:D -
ScaniaBoy #50238 Ja szép de van nekik szebb!
Tavaly fotóztam egy 4-es szériás román Scaniat lecsupaszítva. Ugyanilyen festéssel mint ez.
GYönyörű Scania vannak. De kicsit érdekes melóra használja őket :D De ott normálisak az utak... -
#50237 chisperl -
#50236 SZÉP!!! -
#50235 Méretért bocsánat de megéri!
Fotó: Noud Ackermans -
#50234 Ha már szóba került: én itt egy fekete Passatot szoktam látni, az oldalán végig Hunland felirattal... -
#50233 Hát a fő mufti a Hunlandos itt lakik kb. 20km-re(luxus terepjáró egész oldalán Hunland) és osztálytársam szomszédja szokott vele beszélgetni, és ő mondta, hogy 4kézbe mennek, állatszállító a gyakori ott és menni kell, a hűtőre csak a puncsosok kerülnek...
A gartnernál pedig tesóm van, hűtőzik 1hónapba 3-4 Görög fuvar, általában komp de volt már rá példa, hogy lábon jöttek haza(bulgária-románia), sokszor járnak Belgiumba is, de többnyire német-osztrák-olasz fuvarok vannak! -
#50232 Mert a Gartnernél van felvétel?:) -
#50231 haha:D -
#50230 4kézbe is tudnánk menni..:D
Mert te ismersz onnan valakit vagy honnan tudod?:) -
#50229 bocsi de szerintem hogy a fülkével egyezett az egy csöpet túlzás mert Nyíregyháza meg Tiszavasvári között nincs olyan nagy árok:)
Nem kötekedésböl. -
#50228 Úgy tudom oda most nagyon nehéz bejutni csak ha ismersz onnan valakit. -
#50227 Hunlandnál asszem csak 4-kézbe lehet menni! Menjen a Gartnerhez, jól fizet, jó kamionok, jó fuvarok! -
#50226 Na még Faterom annyit kérne tőletek hogy valaki ismer-e olyan személyt aki a HUNLAND-nál dolgozik mert beszélne vele Fater:) -
#50225 Nekünk volt Iveco-nk :D annak lehetett "pofozni" 8+8-as :D -
#50224 Tuttam én hogy sz*rok az olaszok, nade az Iveco Eurocargo pofozó váltójától énis kihültem.. ááááááááááááááá :D De jó vele a városba guríttani :D 2 hét múlva elvileg rutin vizsgám lessz.. -
#50223 Sok sikert! -
#50222 Akinek ismerőse vagy esetleg család tagja a Horváth Rudolf-nál dolgozik az írjon nekem pm-et!
Nagyon szépen köszönöm:) -
#50221 na :D Sok sikert ! -
#50220 De jó neked! -
#50219 áááá még pár perc aztán itt az oktató a 7.5-es Ivecoval :D Megyek el kezdem C-ből a vezetést :P -
#50218 #Ubul : Tessék a kért kép....
Kőfuv Volvo -
#50217 Már láttam őket RG-n....
Faszák lettek.! -
#50216 A tgx! -
#50215 Rollernek fog tetszeni a 2 utolsó!
Szép képek / gépek. -
nenus #50214 [center]Még kettő tegnapról :) Az utolsó kettő nem a legjobb
-
-
tomi0113 #50212 Hát az szívás..
Az ilyen embereket lőném agyon a helyszínen, siet de annyira hogy nem tud be venni egy kanyart, szánalom... -
tomi0113 #50211 [center]Itt egy kép róla, igaz elég rossz lett. :S
-
#50210 Az igen :S
Most nekem erről az jutott eszembe mikor még a Mercivel bilencseztünk és egy sufnis Skoda egyenesbe elhúzott beértünk egy kanyarba és ahogy kiérünk látunk féknyomokat a Skoda az árokba a faszi az út szélén kicsit "ütött kopottan" telefonált, emlékszem ki is szóltunk neki hogy ez nem jött össze ?! :D -
#50209 egyik ismerősünk, döngetett nyíregyháza fele a megnemmondom, hogy hanyas úton, de Tiszavasvári felől, hosszú egyenes út, 90-el ment végig...volt egy kis kanyar, pont nem lehetett belátni, előtte lovaskocsi dinnyével megrakva, szemből jöttek ő meg kb 50el beledöngetett az árokba...magyon nagy szerencséje volt, mert olyan szépen beleresztette, hogy semmi nem tört össze a kocsiján...pedig jó mély árok volt, kb a füle teteje színelt az úttal...annyi volt még a jó neki, hogy oldalra is tudott billenteni(mert billencses volt) és leborította oldalra, és utána ki tudta húzni a ba..ott nagy JohnDeere( nem biztos h jól írtam le)
de mielőtt nem billentette le meg se bírta mozdítani...