59456
banner
  • ScaniaBoy
    Hát ez se rossz de akkor már inkább Schubert transport. Itt a honlap

De ki tudja biztos vannak szebbek csak nincs fent a neten.http://www.sg.hu/forumkepek.php?keepThis=true&TB_iframe=true&height=300&width=500
  • rapi9
    E se rossz
  • Cindas
    vagy itt
  • rapi9

Itt egy példának.
  • rapi9
    Szerintem Németország legszebb Scaniai a Jens Bode-nek vannak.
  • Kovács Erix
    PM ment :)(OFF)
  • ScaniaBoy
    Jajajj bocsesz elnáztem egy kicsit.
    Itt vannak
  • ScaniaBoy
    Itt egy pár videó :D
    Sperl transporte

• sox79
    Szép! Nem mennék vele ha pocsolya lenne!
  • dimmu8814
    Hunlandosok általában 4 kézbe járnak:D Hollandiábol Kazahsztán:D Fateromék "testvér" cége,szoktak itt Hunlandosok állni:D A csőrős is itt szokott álni mert a srác az Szigethalmi:D Ültem is benne,kár ,hogy nem volt nálam a fényképező- gép:D
  • ScaniaBoy
    Ja szép de van nekik szebb!
    Tavaly fotóztam egy 4-es szériás román Scaniat lecsupaszítva. Ugyanilyen festéssel mint ez.

GYönyörű Scania vannak. De kicsit érdekes melóra használja őket :D De ott normálisak az utak...
  • Gerypapa 95
    chisperl
  • djano
    SZÉP!!!
  • PttM Fa
    Méretért bocsánat de megéri!

Fotó: Noud Ackermans
  • RS
    Ha már szóba került: én itt egy fekete Passatot szoktam látni, az oldalán végig Hunland felirattal...
  • hungaro
    Hát a fő mufti a Hunlandos itt lakik kb. 20km-re(luxus terepjáró egész oldalán Hunland) és osztálytársam szomszédja szokott vele beszélgetni, és ő mondta, hogy 4kézbe mennek, állatszállító a gyakori ott és menni kell, a hűtőre csak a puncsosok kerülnek...
    A gartnernál pedig tesóm van, hűtőzik 1hónapba 3-4 Görög fuvar, általában komp de volt már rá példa, hogy lábon jöttek haza(bulgária-románia), sokszor járnak Belgiumba is, de többnyire német-osztrák-olasz fuvarok vannak!
  • Kovács Erix
    Mert a Gartnernél van felvétel?:)
  • leho94
    haha:D
  • Kovács Erix
    4kézbe is tudnánk menni..:D
    Mert te ismersz onnan valakit vagy honnan tudod?:)
  • djano
    bocsi de szerintem hogy a fülkével egyezett az egy csöpet túlzás mert Nyíregyháza meg Tiszavasvári között nincs olyan nagy árok:)
    Nem kötekedésböl.
  • luspaydavid
    Úgy tudom oda most nagyon nehéz bejutni csak ha ismersz onnan valakit.
  • hungaro
    Hunlandnál asszem csak 4-kézbe lehet menni! Menjen a Gartnerhez, jól fizet, jó kamionok, jó fuvarok!
  • Kovács Erix
    Na még Faterom annyit kérne tőletek hogy valaki ismer-e olyan személyt aki a HUNLAND-nál dolgozik mert beszélne vele Fater:)
  • luspaydavid
    Nekünk volt Iveco-nk :D annak lehetett "pofozni" 8+8-as :D
  • Hesston
    Tuttam én hogy sz*rok az olaszok, nade az Iveco Eurocargo pofozó váltójától énis kihültem.. ááááááááááááááá :D De jó vele a városba guríttani :D 2 hét múlva elvileg rutin vizsgám lessz..
  • RS
    Sok sikert!
  • Kovács Erix
    Akinek ismerőse vagy esetleg család tagja a Horváth Rudolf-nál dolgozik az írjon nekem pm-et!
    Nagyon szépen köszönöm:)
  • luspaydavid
    na :D Sok sikert !
  • Tomika001
    De jó neked!
  • Hesston
    áááá még pár perc aztán itt az oktató a 7.5-es Ivecoval :D Megyek el kezdem C-ből a vezetést :P
  • roller460
    #Ubul : Tessék a kért kép....

Kőfuv Volvo
  • roller460
    Már láttam őket RG-n....

Faszák lettek.!
  • Fagyas Trans
    A tgx!
  • PttM Fa
    Rollernek fog tetszeni a 2 utolsó!
    Szép képek / gépek.
  • nenus
    [center]Még kettő tegnapról :) Az utolsó kettő nem a legjobb

• RS

• tomi0113
    Hát az szívás..
    Az ilyen embereket lőném agyon a helyszínen, siet de annyira hogy nem tud be venni egy kanyart, szánalom...
  • tomi0113
    [center]Itt egy kép róla, igaz elég rossz lett. :S
  • luspaydavid
    Az igen :S
    Most nekem erről az jutott eszembe mikor még a Mercivel bilencseztünk és egy sufnis Skoda egyenesbe elhúzott beértünk egy kanyarba és ahogy kiérünk látunk féknyomokat a Skoda az árokba a faszi az út szélén kicsit "ütött kopottan" telefonált, emlékszem ki is szóltunk neki hogy ez nem jött össze ?! :D
  • Szobi30
    egyik ismerősünk, döngetett nyíregyháza fele a megnemmondom, hogy hanyas úton, de Tiszavasvári felől, hosszú egyenes út, 90-el ment végig...volt egy kis kanyar, pont nem lehetett belátni, előtte lovaskocsi dinnyével megrakva, szemből jöttek ő meg kb 50el beledöngetett az árokba...magyon nagy szerencséje volt, mert olyan szépen beleresztette, hogy semmi nem tört össze a kocsiján...pedig jó mély árok volt, kb a füle teteje színelt az úttal...annyi volt még a jó neki, hogy oldalra is tudott billenteni(mert billencses volt) és leborította oldalra, és utána ki tudta húzni a ba..ott nagy JohnDeere( nem biztos h jól írtam le)
    de mielőtt nem billentette le meg se bírta mozdítani...