Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roller460
Igen,igen.<#hawaii>

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

luspaydavid
Hát ja így nehezebb lekapni mint állva 😊

The Truck Is My Life

sovatalevi
Bejonni bejonnek,csak en neha elcseszem azokat a fotokat...

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

luspaydavid
Csak nem 😄 Am igazad van de nekem az ilyen képek is bejönnek 😄

The Truck Is My Life

luspaydavid
Faterodé az egyetlen egy sárga gép ? 😄

The Truck Is My Life

sovatalevi
Megverni csak nem fognak...Szerintem alo kamionrol szebb kepet lehet kesziteni...Meg nehany kep :

Tukorkep:

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

roller460
Pár kép múlthétrõl.... HAC Kft. Kaposvári telephelye.<#whatever>

Csoportkép.

Ketten.

Egyedül.

Szintén csoportkép.

Fateré,kicsit koszosan.<#buck>

Jó kis forró fürcsi után.<#crazya><#hawaii>

Cb Főnök
Jó kis vidi.😄

Azé' azt a driftet még gyakorolni kell....

CB nyámnyila

luspaydavid
Én a 98% -át csak közlekedõ kamionról csinálom mert legtöbbször benne vannak a kamionba és nem tudom mit szólnának 😄

The Truck Is My Life

sovatalevi
Ezek csak ugy keszultek ,hogy anyum nem tudott rola 😄...De nem allit meg ennyi,rajottem en is 😄 Szoval ahogy elkaptak a tolvajokat rogton megyek,csinalok egy par fotot 😄 .. Addig csinalok fotot a kozlekedo kamionokrol 😄

Tomika boy
Kicsit xD

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

| #47922-Rossz helyen volt a tábla<#idiota>

Ha már itt tartunk akkor ezt is megpillanthatjátok!!

luspaydavid
Vissza merészkedtél az útmentére ? 😊 Am jók ! <#eljen>

The Truck Is My Life

R420
Az elsõ kép nagyon szép!<#eljen>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

sovatalevi
Nehany kep : (sajat)

A "Rendorseg" amikor elvitt :

Kistódi
Jók ezek így szépek meg minden és egyre erõsebbek...<#taps>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

TruckerDave
Szállíthat*

TruckerDave
De ha alacsonyabbak akkor a pótnak is alacsonyabbnak kell lennie, különben a légellenállásával még többet fogyasztana, nem hogy kevesebbet. És ha alacsony a pót akkor meg az áru lesz kevesebb amit számíthat.

Kistódi
Én meg a Scaniákban próbálnám ki õket😛😛😛

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Tomika boy
Én elösször õket próbálnám ki és csak utána a Scania-kat😄😄

freestyle666
Nem gondoltak még arra a kamion tervezõk, hogy a kamionokat alacsonyabbra, és áramvonalasabbra tervezzék????
Sokkal kevesebbet fogyasztanának az autópályákon.

Mercedes E320 kaszinó rójál

Kistódi
Jaja de am jó a szám is már régóta kerestem de feladtam de most megvan<#vigyor5><#vigyor5>

luspaydavid
ja de a csajok se rosszak 😄

The Truck Is My Life

Kistódi
Vhááá de gyönyörûek <#idiota><#idiota><#guluszem1><#guluszem1>

martindak
nekem bejön

Tomika boy
Hátha valakinek bejön😄😄

luspaydavid

The Truck Is My Life

Tomika boy

VERESS 96
😄 meg lecsapatta slaggal oszt kész xD A maradék meg ment a levesbe xDD

atika223
Hát a vaddisznó és a kamion tényleg nem egy súlycsoport 😊 Fater eddig csak Rábával ütött el disznót de azt csak ki kellet kalapálni és kész, annak az egész eleje acél volt 😊

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

VERESS 96
Azért nem egy súlycsoport voltak 😄

vadkamionos
:S
Így járt fatherom is nem rég hajnali 1-kor ment németbe és kilépet elé a vaddisznó ugyahogy volt ledarálta😄
Csak õ szerencsésen kapta el és csak a scania eleje tört meg egy kicsit

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

Tinka123
Ezeknek életük nincs, itt nõttek fel sg-n...
A másik meg gondolom agyonerõltette magát a sárga mellénnyel xD meg gondolom ócska ruszki bike biciglivel tekert...

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Szép topik lehet...
Pécsen is kamionos volt aki elgázolta a zebrán a nagymamát+unokáját....
Az is kamionos volt akinek napok óta tele a fimfelvételével a tévé,amint elüti a gyalogost a zebrán....?!
Állítom aki ilyet írkál,még autót sem vezetett,vagy városon kívül sosem ment vele.

CB nyámnyila

roller460
Azért vannak a modik,hogy rendet tartsanak 😄 :$

Amúgy meg az elõbb írta valaki,hogy van benn némi igazság..ez természetes..valóban vannak bunkó kamionosok..ezt én is aláírom.de azért tulzásokba azok az okos tojások se essenek már a gumiszobába.... -,-

Azért nemtom mit szólnának ha nem lennének kamionok,velük együtt friss árú se lenne stb....

az meg a másik,hogy nem az elkerülön,meg fõúton kell bicajozni.. én is járok napi rendszerességgel fotózni,még most télen is szoktam menni a 61-es autóut-hoz és nem 1 biciklist láttam,mégsem ütötték el õket...amúgy meg ha nem ismered a kreszt,meg nemtudsz közlekedni ne biciklizz meg stb. 😉

Na de OFF.

Menjen kamionosnak egy hétig aki ezt mondja.Küldjék el Portugálba és majd megnézzük hogy õ milyen fáradt lesz napi 5-6 óra alvással,meg különbenis bicajjal nem az út közepén kéne menni hanem inkább az út mellett a füvön meg vigyázni kéne.Ez a véleményem.

luspaydavid
Ilyesmi:

"nem bírom sajnálni szegény kamionosokat, halálra keresik magukat, csencselnek, feketéznek havi 500 rugót amelyik nem keres meg az már "nem szakmabeli" Továbbra is fasz beléjük. Basszák meg ha fáradtak! Én is fáradt vagyok, mégsem gyilkolok bicajosokat, meg Trabisokat."

The Truck Is My Life

Én nemtom megnézni a totyikot,mert még újonnan regisztrált vagyok...mirõl szól?

CB nyámnyila

leho94
ha idejönnek elég szólni a modiknak..😄 vagy törölni a hsz-eket, gumiba meg nem érdekes

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

TruckerDave
De jó lesz ha azok a "@*? ide tévednek azt majd itt pofáznak.

kgb12
Nem vettem olyan komolyan, csak kíváncsi voltam más véleményére is !

Manchester United FC

RS
Azért ne vegyük olyan komolyan! Gumiszoba...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid
Kb két hete mikor kitekertem Barákára az elkerülõ úton mentem halottam jön egy kamion szembõl jöttek így lementem a fûre, majd még jött mögötte 3 utána mentem tovább. Csak oda kellene figyelni.

The Truck Is My Life

kgb12
Van benne igazság, de ez is abból indult mert majdnem elütötték de szerintem kitalálták a bicikli utat, tudom nem sok helyen van de akkor is, vagy körül nézek vagy megállok mert én ha érzem hogy nagy kocsi jön mögöttem akkor én inkább megállok vagy lelassítok engem is majdnem elütött egy autó de nem nyitottam neki topikot !

Manchester United FC

allock
gumiszobába van.

#hhwnd

atika223
Én is szeretem a kamionokat. Amióta élek azóta az életem rész, én már ebbe születtem. De a legelsõ téma indító üzenetben van egy kis igazság. Az igaz itt nálunk is a fõúton a mamám alig tud aludni + a kutya egész este ugat :S De elég hülyeség volt ezt a topikot megnyitni de némi igazság azért valljuk be van benne.

kgb12
Aki meg ezt a topikot nyitotta az egy <#lama>

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1168879917

Manchester United FC

atika223
Elírtam Materplast vagy mi.Mûanyag flakonok hordanak egyébként azért olyan alacsonyak mert kell a nagy belmagasság 😊

atika223
Én Akasztón lakom a Masterplastosok ide járnak Csengõdre. Ha lesz idõm akkor kimegyek és megpróbálok lekapni egyet.