Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
autós vagyok aki 1 percig a tetves révészes pótkocsiját bámulta, miközben elõzte a másik kamionost
atomot az összes ilyennek
ja és mögöttem is jött autó, nemcsak engem tartott fel
Amennyiben nemzetközibe jártok és szeretnétek a lehetõ legjobb kedvezménnyel tankolni, keressétek az AS24 Tankservice Kft-t, vagy én is szívesen adok tanácsot. Kis és közepes cégeknek, most még egyszerûbb a kártyaigénylés!
Pár kép nyáról:
Roller:A 2 Nepper Trans-os VOLVO-s képet eredetibe belinkelnéd ?
Elõre is köszi!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Apa kapta le pár éve La jonqera-ban a nagy kúton 😄
Mi is le lettünk fényképezve, épp nagyon robogtunk valahova 😄
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Bár teljesen igazad van, vannak sofõrök sajnos akik képesek 1 hétig is meglenni fürdés nélkül... :/
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
V-Power Shell
élmény lehet apu szagát szagolni mikor nyári iskolaszünetben napi 24 órában, egy héten át vele mész 😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
The Truck Is My Life
Új nick :D Jéé de laza :D
Új nick :D Jéé de laza :D

amúgy meg miért kell belevauzni mások dolgába ? neked lett címezve a válasz ? nem!
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Amennyi ebbõl eddig látszik, hogy a teteje igen egyedi és csúúnya 😄
De a régi gépe a piros T-s Scania nagyon egybe volt😊
к.ιηтнуα.

Nem a Zobor-Autó KFT. amire te gondolsz. ?? <#rolleyes>#rolleyes>

Roller köszi a képet!
к.ιηтнуα.

Amúgy a Rock 'n' Roll 1,5 éve még egy új TGS-el járt, képem is van róla majd megkeresem... 😊
#Varsanyi92, parancsolj itt a kép. 😉
LEU-202
Várom eredeti méretben a banner javára! 😊
к.ιηтнуα.