Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Roller:Nagyon jó képek😉
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF

Töki-nek a faterja. 😊

* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
Nepper-Trans-osok. 😊
Kostmann-os kolléga. 😊

RG-s fórumtárs a Bogos G420-al. 😊)
#58273: Vén Csavargó - Kamion szerelem
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
itt az eredmény:
ha netán nem rakná be, inkább be is linkelem
biztos, hogy nem tökéletes, lehet benne hibát találni, de ezt is akartam, hogy a képeimet össze rakni egy videóba...
annyira szerintem azért nem lett szar 😊
www.szobi.picturepush.com
The Truck Is My Life
Na közel fél év után újra kimentem a 61-es elkerülõre fotózni, hát nekem a péntek 13.-a akkor szerencsét hozott ,hogy csak na.. életemben nem láttam erre fele ennyi kamiont és fõleg nem ilyeneket.! <#hawaii>#hawaii>
Haveromék mentek Pécsre, fuvarba... 😊

The Truck Is My Life
úgy gondolom, hogy sikerül is összehoznom valamit a képekbõl...persze nem lesz tökéletes, mert csak az elsõ videóm...
de ha érdekel titeket, majd felrakom... 😊
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
akik szokak videókat csinálni, melyik programot szoktátok használni?
mert az elmúlt évek képeibõl csinálni akarok egy videót, és nem tudom, hogy milyen programmal kezdjek hozzá...
Elkészítettem a Scanias hátlapomat (Nokia 5230)
Szerintetek milyen lett?😄😄
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Opel Movano 2.8DTi
De most már jobb kezekben van, szegény belülrõl eléggé elhanyagolt volt, de azért szerintem mára már sikerült a legjobbat kihozni belõle! <#nevetes1>#nevetes1>
Szép gép!
Megvan az új autó! <#nevetes1>#nevetes1>
Fotó: ibericatruck
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Mi equipo favorito: Real Madrid