Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volt már rá példa, hogy egy bizonyos cégnek ami itt van tõlünk nem messze, csak alvállalkozók hordták ki a terméket, és lefelé ment a pénz, nem fel...volt egy gyûlés, és mivel csak kis vállakozókról beszélünk, max 5 kocsi, megbeszélték, hogy megállnak egy pár napra, hogy fentebb tornázzák a díjjat, és volt aki máris ment, és egy nap fordult 3at, csak keressen a kocsija, és így semmit nem ért az egész... :(
szóval ez sajnos teljesen így van ahogy mondod... :(
www.szobi.picturepush.com
Opel Movano 2.8DTi
fater is ma reggel adott le, elindult, a pályára nem tudott felmenni, bundáson pedig 2 körforgót tudott menni, és kiállították, hogy sztrájk van...
azt mondták neki, hogy lehet, hogy péntekig ott kell állniuk, de osztogatnak nekik kaját, ásványvizet, és raklapokkal tüzelnek hordókban...
nálunk is valami hasonlót kellene csinálni...
www.szobi.picturepush.com
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Másrészrõl: a véleményedet - ahogy mindenki más is - természetesen kinyilváníthatod, de azt hiszem nem árulok el nagy titkot, ha elárulom hogy ennek van minimális feltétele, mégpedig hogy ezt normális stílusban add elõ. Ha ez nem sikerül, és ez zavarja a topik életét, akkor valamilyen szankcióhoz fordulnom kell, jelen esetben a kitiltáshoz.
És a végére a klasszikus záróige: Megértésedet köszönjük!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ha valami ennyire nem tetszik a mi a férfinemszervért jársz ide naponta osztani az észt meg prédikálni a fasságaidat ?! Mit ?! Menyél inkább suliba és tanulj már pár évet !!! Jaa hogy már nem járunk suliba mert kibasztak nagy pofád miatt ? Dolgozni meg nem mész mert büdös a munka és így a többi embert cseszegeted a bunkó stílusoddal ?!
Ja de te már Öregember vagy ?! Akkor én kérek elnézést és menjél széped idd el a nyugdíjad vagy tudom is én nevelj tehenet Alsófaszkarajenõn..... <#gunyos1>#gunyos1>
Ilyen emberektõl vagyunk ott ahol vagyunk !!! <#duhos2>#duhos2>
The Truck Is My Life
gondolkoznod kéne kiskölök ... vagy az nem megy ?

Igen,lehetne annyival,de jó pár autós annyival is megy;)...
к.ιηтнуα.
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
meg az is hülyeség, h Bp-en van egy csomó hely ahol simán lehetne 70-el menni, mégis 50-es meg 60-as tábla van
к.ιηтнуα.
egy esetben a gyökér kamionosnak köszönhetõen le kellett húzódnom a füves részre....
és mégis mi alapján ? mert le mertem írni a véleményem ? nahát..........
nagyon röhögök :DDDDD
tied az sg vagy mi a fasz ?
Készítgetem a Peterbiltet:)
Berácsoztam a hûtõ rácsot,megcsináltam a szöges kerekeket:D
+Megpróbálom megcsinálni a tankot ALU lemezbõl hátha sikerül!:)
Vélemény jöhet!
A motor már zöld-crom-fekete itt még nem volt kész!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
к.ιηтнуα.
A résztvevõ országok között Magyarország is szerepel, így van rá esély, hogy egy magyar pilóta váljon Európa legjobbjává és nyerje meg a 100 000 euró értékû új R-szériás nyerges vontatót.
A nevezés feltételei:
1977. január 1-én vagy késõbb született
Magyar állampolgár
C+E kategóriás vezetõi engedély
Saját sofõrkártya digitális tachográfhoz
Opel Movano 2.8DTi
Rs:töröldmár légyszi
ezt akartam:
http://www.youtube.com/watch?v=vVR9nrp-kag&feature=youtu.be
к.ιηтнуα.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Fotó: ibericatruck
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
"öregember" ezt pedig nézd meg..!
4éve van jogsim,ebbõl 4év M,meg 2 éve B-re,jópárszor voltam már autópályán,miután meglett a jogsim rá egy hónapra már ott vezettem és mégsem idegesített,hogy 1percel elõbb,vagy késõbb érek le Balcsira áztatni a golyóim..;D
к.ιηтнуα.
Opel Movano 2.8DTi
@Öregember, neked 1 percedbe került de ha a Révészes nem elõzi meg soha az elõtte haladót akkor valószínû, hogy nem 1 percébe került volna hanem 40-50 percébe...
Ja, hogy téged az nem érdekel .... ?? Hát akkor õt mért érdekelte volna, hogy te 130-al jössz és közbe lehet nem is sietsz sehova ?? ;) Gondolkodjunk már egy kicsit... :/
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
nem predikalni akarok, mert szoktam en is tullepni a sebessegkorlatot, de csak abban az esetben "szaguldozok", ha nincs korulottem senki az autopalyan, akit veszelyeztetnek magamon kivul
ezzel szemben ha egy autos tempoban erkezik, nem kicsit balesetveszelyes az, amikor a kamion kimegy elé, holott latja, hogy mar a kozelben van...
The Truck Is My Life
1, Nem büdös a lábam!
2, Tipikus birka autós vagy! Soha nem tudtok a forgalommal együtt élni, kicsit próbáld beleélni magad a közlekedésbe, sokkal jobban fog menni!
3, Az iskolás piramist ismered? Segítek: ált.iskola- köz.iskola-fel.oktatás. Na itt az a baj, h én fent vok a csúcsban te meg max. a 2. szinten vagy. Tehát megcsocsálhatod a büdöstalpadat <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
neked viszont nem árt a pihenés, reggel meló, nehogy útközben elaludj, még pár normális emberben kárt tennél.
bye
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
menjél alukálni, holnap sulid van :D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
idegesítelek ? szar neked :D törõdj bele, ezt dobta a gép
Akkor lenne ilyen nagy pofád a kamionosokról amikor nem visznek kenyeret neked illetve nem lenne üzemanyag a verdádban amibõl tudnál nézni 30 mp-ig egy szar pótkocsit..
Szerencsére nem vagyok a kisfiad, ha az lennék inkább elásnám magam ;)
ki vagy te, h próbálsz szabályozni ? :DDDD
megnyugtatlak kisfiam, nem nyomom ki a belét a kocsimnak, ennek pedig a fogyasztás az oka, jó nekem a 125-130
Te nem vagy büdös lábú kamionos, te egy rohadák paraszt autós vagy, igazad van, tipikus magyar gondolkodással, hogyha várnom kell 20 másodpercet, akkor vége a világnak. Ja, vagy a szabály megszegésének a felhozása volt a cél? Mert gondolom te mindig 90-el illetve 130-al szoktál menni..
Kicsit visszavehetnél már a stílusodból.

Xf 105 Daylite Edition