Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a fehér meg egy szarrakás..:S
mûködésilegis,felszereltségilegis..csak a pótkocsija jobb😊
de hállistennek tavasszal kapja a scaniát apu..csak ideiglenes géplesz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Mivel billelncses meg össze vissza jár nem lehet tõle mit várni.Amint látom cukorrépa van rajta azt meg nem az újonan aszfaltozott földrõl szedik.És szerintem még ahoz képest jó állapotba is van!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
meg,nem azt kell nézni,hogy rajta van-e az a 3 betü..
maga a gép sokkal jobb,mármint a zöld..fõleg h megcsinálltuk már minden hibáját,ablaktörlõ,motors ablak..ja...és a fehérbe még az ablaksem motoros😄
csak mer gerypapának solroltamfel õket..
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
ha megnézed a képet,ittmár levolt szakítva az elsõ lökháritónk,csak szépen vissza tudtuk tenni,lehet rá venni man feliratot,de tiszta felesleg..😊 az elsõ vontatásnál letörik.
miénken az oroszlán eltört,az M,és az N betü a fülkébevan.. mikor fõnök húzottki minket a répaföldröl el szakatt a kötél,szétverte a hûtõrácsot utánna let ilyen,aztánmeg le amortizállták az elsõ lököst..kurvára az a felirat a fontos..^^
központi záras,jobbos ülésis rugózik. retarderes..a fehéren még retardersincs:S..
a mienk csiptuningos,lelehet kapcsolni az óráját..keveset fogyaszt,szinrevan rajta fújva a lökös..😄 új papucsok vannak rajta,újfék,a fehérnek csak a pótkocsija jobb..
luspy: nemtudom..mikor apu oda ment melozni,és megkapta..már ilyen hangjavolt..és a fõnök monta h meglett tuningolva,úgyvolt h alulra kap szúrotis..😄
mienk:
és jövõhét szombattol ez lesz a mienk-.-

diffúzor? nemértek hozzá😄
de a fehér fapados,a zöld meg a magakorában full extrásnak számított,központi záras..( de sztem az utolag lett benne) stb..
Diffúzor nincs rajta?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
és a fehérre kell átüllni...
ha kell,töltök fel képet arrolis..de az sokakl szarabb,kinézetreis,mûködségilegis,meg azon nincsen sport dob..mint a zöldön😞 csak a pótja jobb😞😞 és a zöldel tanulltammeg kamiont vezetni..
SCANIA THE BEST
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
http://indafoto.hu/Thomson
Egész jó kis autó. 😄😄
#48983: <#eljen>#eljen>
Alpok... 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Amúgy ez így van ennek semmi sem akadály. Bécs után van az a szép kis emelkedõ ill. lejtõ, ott rakottan elõztünk üres Craftert...szegény Boxer nyöszörgött hátul a súlytól de úgy húzott hogy azt nem is hittem el...Az egyetlen dolog amit sajnálok benne hogy a tervezõk elcsúfították a legnagyobb dobozt azzal hogy annyira meredek elõl a tetõ...
Opel Movano 2.8DTi
Az ígért képek. 😊😊
A péntek reggelünk már jól is kezdõdött, ugyan is rakodás elõtt egy defektet kaptunk... :S
És ez a pótkerék!!!!
Ez a 2 kép pedig az Alpokba készült. 😄
(Bocsi a sok képért!)
к.ιηтнуα.

© ScaniaBoy - Köszi a képeket..Ma láttam egy autos müsorba mutatták be,kb ugy 20 percet beszélt rola a tulajdonos,elmondta h mennyibe kerult eddig és hogy még mennyit akar rá költeni..és a háttérbe volt egy csomo piros ,,fapados,, highline scania nem tom h Edy-s?
megmuttatta a tag a belsejét is meg minden részletet megmutatott és elmondta hogy az alkatrészeket honnann hozta be..
Subaru Impreza & Hummer
Elég faszán megoldották a hátulját😄
к.ιηтнуα.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Ost transport
Itt még van egy jó pár kép,esküvös is.
A többi kép