Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

94mike
Azon kívûl,hogy a betük nincsenek rajta...az égvilágon semmi bajasincs😄
a fehér meg egy szarrakás..:S
mûködésilegis,felszereltségilegis..csak a pótkocsija jobb😊
de hállistennek tavasszal kapja a scaniát apu..csak ideiglenes géplesz.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

94mike
A fehér fiatalabb 2 évvel😄..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

djano
Szerintem meg igen is fasza gép!
Mivel billelncses meg össze vissza jár nem lehet tõle mit várni.Amint látom cukorrépa van rajta azt meg nem az újonan aszfaltozott földrõl szedik.És szerintem még ahoz képest jó állapotba is van!

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

R420
Lehet ,hogy a fehér régebbi gyártás ezért nem rendelkezik "extrákkal".

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

94mike
A sárga TGA-n sincsmár rajta a man felirat,csak az oroszlán😄D..
meg,nem azt kell nézni,hogy rajta van-e az a 3 betü..
maga a gép sokkal jobb,mármint a zöld..fõleg h megcsinálltuk már minden hibáját,ablaktörlõ,motors ablak..ja...és a fehérbe még az ablaksem motoros😄
csak mer gerypapának solroltamfel õket..

R420
Ilyen kiszuperált járgányra fölös: D

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

94mike
szvsz,mi a fasznak? mikor elkeztünk vele járni,a zöldön rajtavolt,szeptemberben még a fehérenis..voltál temár cukorrépa földön?
ha megnézed a képet,ittmár levolt szakítva az elsõ lökháritónk,csak szépen vissza tudtuk tenni,lehet rá venni man feliratot,de tiszta felesleg..😊 az elsõ vontatásnál letörik.
miénken az oroszlán eltört,az M,és az N betü a fülkébevan.. mikor fõnök húzottki minket a répaföldröl el szakatt a kötél,szétverte a hûtõrácsot utánna let ilyen,aztánmeg le amortizállták az elsõ lököst..kurvára az a felirat a fontos..^^

R420
Szvsz mindkettõ csúnya nem hiszem el ,hogy nem lehetne venni rá egy normális M.A.N feliratot.😞

94mike
Mit írjak még?
központi záras,jobbos ülésis rugózik. retarderes..a fehéren még retardersincs:S..
a mienk csiptuningos,lelehet kapcsolni az óráját..keveset fogyaszt,szinrevan rajta fújva a lökös..😄 új papucsok vannak rajta,újfék,a fehérnek csak a pótkocsija jobb..
luspy: nemtudom..mikor apu oda ment melozni,és megkapta..már ilyen hangjavolt..és a fõnök monta h meglett tuningolva,úgyvolt h alulra kap szúrotis..😄
mienk:

és jövõhét szombattol ez lesz a mienk-.-

luspaydavid
Megvan fúrva a kipufogó ? 😄

The Truck Is My Life

Gerypapa 95
<#idiota><#idiota> " .. full extrásnak számított,központi záras. .. " jó sok extrát leírtál róla 😄DDD

94mike
Hár..nem tuning kipufogó van rajta,az a hsiszú ami kijön oldalra..hanem asszem a dobbal csinálltak valamit még régebben,és azért van neki olyan gyönyörû mély hangja..😄 a fehérnek már nincs olyan hangja:S
diffúzor? nemértek hozzá😄
de a fehér fapados,a zöld meg a magakorában full extrásnak számított,központi záras..( de sztem az utolag lett benne) stb..

Sport dob? 😄
Diffúzor nincs rajta?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

94mike
Sziasztok srácok😞 apunak ma monták..hogy eladják a zöld mant😞
és a fehérre kell átüllni...
ha kell,töltök fel képet arrolis..de az sokakl szarabb,kinézetreis,mûködségilegis,meg azon nincsen sport dob..mint a zöldön😞 csak a pótja jobb😞😞 és a zöldel tanulltammeg kamiont vezetni..

rapi9
Azért egy egy hétvége alakalmával azért elvannak a sofõrök,vagy egy kompót alatt a magyarok mindig összeverõdnek ha vannak.

SCANIA THE BEST

leho94
hát ami itt felénk megy... multkor szomszédnak elvágták a kábeleiet mert tudták hogy az napra jó fuvarokat kapott... ez csütörtökön volt, nem hogy segítenék egymást, még keresztbe is tesznek a másiknak hogy neki nehogy összejöjjön már valami

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Tinka123
A "menny, menny, menny" szlogen a Német pályára igaz meg az északi részre...Délipálya még 3 évvel ezelõtt is ilyen volt, a kolégák segitik egymást, nem az van hogy a Török segíti a Magyart, miközbe a másik magyar kolega meg hátradõlve végignézte a kerékcserét, a Török jött oda egyre nagyobb vasakat hozott hogy meglazuljon az anyacsavar...Délen barátságosak az emberek, legalábbis ha te is olyan vagy, nem amolyan Wabi style 2 perc beszélgetés után beülünk UPC-zni -.-", nem utána még összeütünk egy kis kajcsit, meg mennek a sztorizgatások, annak még van hangulata.

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

D még mennyire más. Akkor még mondhattuk, hogy a kamionozás egy jó hobby, de ma már a rohanó világban csak a pénz hajkurászásról szól. Menny, menny, menny... Akkor meg összejöttek a kollégák, öten, hatan fõztek, söröztek a pihenõidõben....kurVajo volt anno. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

thomson002
Szép képek vannak az oldalon!
Nekem ez jön be a legjobban :

Forrás

http://indafoto.hu/Thomson

leho94
kicsit más világ volt😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Köszi!
Egész jó kis autó. 😄😄
#48983: <#eljen>

luspaydavid
<#eljen>

The Truck Is My Life

Gerypapa 95
ûû micsoda paripák , jó lehetett még ilyenekkel csapatni 😊

<#szeret><#szeret>
Alpok... 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

thomson002
Jó képek !
am milyen a merci ?

http://indafoto.hu/Thomson

RS, Kis Bigy köszi! 😊

Tomika001
<#eljen><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

sox79
Imihaver! Nem ismerõs??

RS
<#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Jaja, nekem is az a kép tetszik a legjobban... 😄

luspaydavid
Jól áll neki a hegység és a hó. 😄

The Truck Is My Life

😊

94mike
bite😛

Danke! 😄😄

luspaydavid
<#szeret><#eljen>

The Truck Is My Life

DJKonya
Hát amit mondtam hogy ponyvásat béreltünk, azt vezettem akkor de az nem húzott annyira, mondom biztos ennyit tud. De tegnap hogy vezettem ezt, 2.-ba 3.-ba oda léptem neki, hát az arcomra fagyott elõször a mosoly és kb ennyi volt a reakcióm "a qva anyját"<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

És n étem nem lehet megnézni vagy valahol?

Köszi Tökleves. 😊

tuzfal3
Amikor álltunk a német határon Parndolf elõtt, apám elfelejtette hogy ennek a kormányban van a duda... rákönyökölt a kormányra és kb negyedóra után amikor már én is felkeltem szóltam neki hogy jó lenne ha lemászna a kormányról. <#buck>

Amúgy ez így van ennek semmi sem akadály. Bécs után van az a szép kis emelkedõ ill. lejtõ, ott rakottan elõztünk üres Craftert...szegény Boxer nyöszörgött hátul a súlytól de úgy húzott hogy azt nem is hittem el...Az egyetlen dolog amit sajnálok benne hogy a tervezõk elcsúfították a legnagyobb dobozt azzal hogy annyira meredek elõl a tetõ...

Opel Movano 2.8DTi

R420
Szépek!😊

Sziasztok!
Az ígért képek. 😊😊

A péntek reggelünk már jól is kezdõdött, ugyan is rakodás elõtt egy defektet kaptunk... :S
És ez a pótkerék!!!!

Ez a 2 kép pedig az Alpokba készült. 😄

(Bocsi a sok képért!)

Gerypapa 95
ja ezt nem tudtam hogy bérautó , én kérek elnézést . ( láttam a fotókat hogy a turbó nyugdíjba ment , de azthittem ennyire jól megy a szekér hogy most vettétek ) ezzel sokat elárultál a motor állapotárol 😊

Nevelõfaterom meg nem rég vett új mastert,azt hiszem 2,5es motor van benne,az is 9 lityit eszik.És az is a hosszabbított..majd ha kell megpróbálok képet csinálni róla😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

DJKonya
Hát vissza fele olyan 2 tonna áru volt rajta. Nem tudom igazából mennyit kéne neki ennie, hát bérautó...a bérautók meg hálásak. De ez még mindig jobb mint mikor a Japán ment tönkre, akkor is egy 3.0-es Ducatot béreltünk, csak az ponyvás volt, a hajam égnek állt mikor megláttam a 15 literes átlagot, de azon lehetett érezni hogy nincs már benne erõ...

Gerypapa 95
hát akkor ez bizony egy gázolajtemetõ ! nekünk a kis 1,9-es Trafic méghozzá a long megpakolva áruval sem eszik sokat . na most nem tudom te mit szállítasz vele , nekem apa kereskedõ . Gillette-vel foglalkozik és más illatszererekkel . annak is van súlya de még eddig soha nem volt 9 kiternél több a fogyasztása . pedig õ tényleg használja .. és nem pályán ! tudod egyik boltból a másikba...

DJKonya
Hát figyelj nem tudom, Debrecenbõl jár egy ugyan ilyen 160 lóerõs Ducato, most volt egy hónapig betegszabadságon az autó mert motorproblémája volt, csak annyit hozzá kell tennem hogy az óra majdnem a 700.000.km-t veri! Este oda vissza tempomattal 120-al mentünk, odafele mutatott 9.7-es átalagfogyasztás, vissza fele meg 11.8-at. De az biztos hogy se üresen, se rakottan nem akadály ennek semmi<#idiota> Reggel olyan jót aludtam benne még vártam a futárokat, állófûtést belõttem, rövid ujjúban voltam de 10-perc után visszább kellett tekerni a fûtést, ráadásul a fülke is nagyon jól tartja a meleget!

Tomikahh
Szépek,de sztem a sárga a legszebb...
© ScaniaBoy - Köszi a képeket..Ma láttam egy autos müsorba mutatták be,kb ugy 20 percet beszélt rola a tulajdonos,elmondta h mennyibe kerult eddig és hogy még mennyit akar rá költeni..és a háttérbe volt egy csomo piros ,,fapados,, highline scania nem tom h Edy-s?
megmuttatta a tag a belsejét is meg minden részletet megmutatott és elmondta hogy az alkatrészeket honnann hozta be..

Subaru Impreza & Hummer

Volt má?

Elég faszán megoldották a hátulját😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Tomika001
Szépek fõleg a piros meg a sárga! <#hawaii><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Itt van egy. Tudsz rá közelíteni is ha akarsz.
Ost transport

Itt még van egy jó pár kép,esküvös is.
A többi kép