59456
banner
  • CzUKi
    Fasza kis videó :D
  • Tinka123
    Jó kis vasorú dudussal nincs gondd neaggódj :D ( Daf / Rába xD)
    Köpi a füstöt meg közel 2.5 milliója van de megy és -fokokba is elindul lehet hogy nem pöccre de megy, és tudod mit lehet hogy nem zsír új autó de lehet hogy többet keresnek rajta mint apám a nemzetközivel...
  • Szobi30
    ez pontosan így igaz...
    lehet, hogy nem kell minden második hétvégén motorfelújítás, de ha egyszer kell hozzányúlni, akkor a zsebedbe is nagyon bele kell nyúlni...
  • 94mike
    Bocsi..de nem értek eggyet veled...egy 10 éves kamion nincs úgy telebaszva elektronikával,mint egy 3 éves..:S
    szval,nem biztos..hogy a 10 éves szarna be állandóan,és nem a 3.
  • luspaydavid
    Igen
  • PttM Fa
    A zöld 124G a fönöké?
  • luspaydavid
    De hogy is a miénk ebbe az évben lesz nagykorú :D (18) és még is megy ha gond van vele a főnök elviszi és addig mész az övével nincs megállás.
  • TOPLINE
    A telepen amúgy ezzel járok jól írták :)
  • iszakos
  • djano
    hát jó a scania a 730 rol de azért a 700 as volvót ne felejtsük már el.
    Am az utsó 2 sor az igen én is így vagyok vele csak azért nem mind 1 hogy egy 10 éves kocsira ülök rá vagy éppen egy3 évesre mert a 10 évesnek jönnek a hibái és alig dolgozol:(
    De am igen már mennék én is:)
  • luspaydavid
    Utolsó mondatod
  • Szobi30
    a motorjáról mondjuk a Scania a híres...

#51041: hozzánk meg odajött egy csávó, ő Volvo-val volt, benézett a miénkbe, és annyit mondott, hogy mit meg nem adna, ha ilyen fülke lenne az övén is...

de egyébként, én nem szídom egyiket se, mert én személy szerint, egy Liaz-al is eldolgoznék, csak lenne már meg a jogsim+ dolgozhatnék :)
    és akármelyik céghez megyek majd, nem azt fogom nézni, hogy ennek ilyen meg olyan kocsijai vannak...hanem h jól fizessen...
  • luspaydavid
    Nyárról :D
  • 94mike
    Olasz határon beszélgettünk egyszer egy fiatal sráccal,magnummal volt..
    ő szidta átkozta,hogy mekkora egy szar..arról meg nemis beszéllve,hogy a magnum fülkéjét kombájnokra tervezték..csak a ranult meg vette a licencet kamion fülkének.
    most nekem lehet támadni a renault fanoknak..: D de ez van.
  • 94mike
    +1
  • djano
    mert a volvo miről híres akkor ha nem a motorrol?
    nem akarok kekeckedni de sztem ez hülyeség hogy nem a motorrol híres.
  • Prémium driver
  • Gerypapa 95
    aki elfogadja a tényt , hogy egy francia kocsiba ül .. az nem fog csalódni . ennyi :)
    egyébként meg a Volvo sem a motorikus teljesítményéröl híres.
  • Tinka123
    Valakinek nincs képe ScanTransos autókról?:) megköszönném :)
  • djano
    régen nekünk is a renaultnak minden baja volt még 1 millió km előtt adta emg magát.
    Most lekopogom a DAFba már több mint 1 misi van de semmi nincs még vele.
    Akinek van ismerősünknek most Magnum az is panaszkodik rá és cserélni fogja hiába 5 éves.
    Kivülröl talán szépek de motorilag nem nagyon.Az új EEV motoros az meg hát igen ahogy Szobi mondja Volvo motor de mégse olyan mint egy Volvo.Ha egy 440 es Magnumot,És egy tőle nem nagyobb vagy akár kisebb erősségű volvóval egymás mellé állnának szerintem a Volvo lenne a nyerő.Meghát a kényelmességről nem is beszélve:(
  • ubul97
    Nekem is van 1 ismerősöm neki meg Magnumja van neki nincs semmi baja vele...
  • Szobi30
    volt egyik ismerősöméknek Premium, azis Volvo motoros volt...és ők aztmondták, hogy lehet, hogy Volvo motor, de mégis csak a Renault rakta össze.

utána ráült egy Volvo-ra, és annyit mondott, hogy ez azért csak egy volvo.

de a Magnumot nemtudom, hogy olyan e mint a Prémium, de az biztos, hogy a Prémiumot sokan szídták már.
  • PttM Fa
    sokat nem tudok de azt biztos, hogy elég homemade lehet.
  • R420
    Lámpát bocsi ,hogy kiloptam de különben nem kaptam volna vacsorát itthon.
  • ubul97
    Hellosztok
    Valami infot tudtok mondani a volvo motoros Magnumról?
    Mert ha minden igaz 3 hét múlva kap fater 1-et...
  • CzUKi
    Köszi :D Valami kevésbé ramaty állapotú DAF jobban mutatna rajta :D
  • luspaydavid
    Szép ! :)
  • CzUKi
    Rs szerintem ez akár mehetne bannerba is :D DAF XF 105 410 SC
  • Quiksilver
    Biztonságos üzemeltetés C kategóriánál pl, a motor, a fékek, a felépítmény, megismerése, karbantartása stb stb. tehát konkrétan hogy: miként kell olajat cserélni, kereket cserélni, izzókat meg ilyenek...de gondolom neked az ilyenek már mennek, hisz ahogy olvasom te is elég sokat vezetsz
  • kgb12
    Boldogat !
  • luspaydavid
    Ja Andy videóiban is benne van néha :D
  • danyr
    Ki ismeri meg? Andy tesója... :DDDDD
  • vajo
  • luspaydavid
    Nem semmi szép hely :) Zene se rossz :D
  • huhha
    Hát Záhonynál már volt 9 órás várakozái idő,az ukránok sokat tökölnek feleslegesen 1 kamionnal.
  • Tinka123
    Eszméletlen milyen emlékek jöttek fel bennem mikor végig néztem ezt :) jó videó ajánlom mindenkinek :)
  • daf xf
    Na gratulálok!:)
    Én hétfön kezdem az egész hisztériát, tegnap megkaptam a fizum és kijárja a C-t teljesen:D
    Szóval egy kis felvilágosítást kérhetnék hogy miez a Bü egészpontosan?:D
    Meg stb.:)
  • daf xf
    Na ezaz! Ezt én nem csináltam volna, 7 hét után nem enged haza? Jó oké, itt a kocsi a parkolóba kulcs a tankba és basszátok meg. Stoppal hazajöttem volna oszt a kurva annyát a 7 hétjével.. De természetesen azt állítják hogy ők nem mondtak neki ilyet hogy kint kell tovább maradnia, perszze. Akkor biztos önszántábol akart még kint lenni 7 hét után...
  • Gerypapa 95
    Vannak különböző tengely konfigurációk, alváz magasság, felfüggesztés és nem utolsó sorban fülkeméret én így tudom / P a helyi árufuvarozás , G az építőipari fuvarozás és az R a hosszutávu fuvarozás /
  • allock #51015