Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#49024: Oké,csak nyugodtan<#eljen>#eljen>
#49025: Nem is mondtam hogy Révészes kocsi,csak hogy a Révész tulajdonában lévõ vámon parkolt (ha jol tudom a Révész úrnak köze van a Lertonhoz is)
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Bár sokat nem mentem velük de a Opel volt ezek közül a legerõsebb és ez érzõdött rajta 😄 A Merci az mivel régi és elégé lejárt volt szal az majdnem hogy sar volt.
(Kép nem saját)
The Truck Is My Life
De most anya kérdezte tõle,hogy mennyiben van meg minden,mert lehet,hogy mi is veszünk egy sajátot,na arra majd talán😄
Nektek mikori van?😊..nekünk is volt annak idején,asszem 2004es,fekete 9személyes..hát elég jó volt..csak hát kiadtuk bérbe,aztán ellopták-.-
DjKonya: azért mondtam,hogy clios😄..de pl tetszik,hogy van az az audio(?) csatlakozó,szerintem azért az jó😄
к.ιηтнуα.
ezek után biztatást érzek arra hogy ha hazahozza fater a kocsit csináljak pár fotót a Traficról is 😊

к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Bocsi,hogy sötét képek,de csak kéthetente jön a hugomért,aztán csak ilyenkor találkozunk csak.
к.ιηтнуα.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Rozsdaboglyák XD Két belföldis gép 😄
JSR-253
JXS-170
Nemzetközisek😄
KOC-320
FLM-795
IJB-728
LTC-487
És lehetséges, hogy jön majd egy 12 tonnás atego amit apa fog kapni egy állandó német fuvarral 😄 De ez majd kiderül 😄
Szaby:Szép képek kék volvot leszedtem 😄
Roller:Jó képek
"Fighting for peace is like fucking for virginity"

* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
A DAFos (Nyíregyházi Kanóc) az utcánkba lakik csak mostanság nem látom haza jönni de majd lefényképezem.
Jössz erre szóljál és majd találkozunk és lefényképezem a géped😊
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Én is csináltam ma 2 képet:
Bocsi a minõségért,mert a méretért
к.ιηтнуα.
hát sajnos nem jógép mind kettõ😞
nagyon levan lakva a fehér..motorjais elég halott,azérlesz a zöld eladva,mert azaz idõsebb..:S