Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg nem akk oda adom...xD
Bocs a dupláért...
Amúgy vas, és leadom jó pézé...xD
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Töki: Mi a zanyádat csináljak vele?xD
Majd ha lerohad lesz új.... xD<#idiota>#idiota>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

#49096: <#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
www.rgtruckz.hu
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
De én találtam egy hibát, mégpedig azt hogy amit én készítettem képet az én nevem helyett Luspyé van ott... xD
Na már csak ez kéne ennek az országnak. <#eljen>#eljen>
The Truck Is My Life
Akkor én segítenék neked kijavítani pár leírást <#smile>#smile>
7. kép: Renault Midlum 220 DXI
A piros MAN-ek mind TGS-ek 440-es motorral.
Mastergoodos Volvo - Volvo FH 420 Globetrotter
A vége fele az a piros Scania nem V8-as.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Jó ötlet !<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
(Van pár olyan kép amit elmetsz a keret
http://indafoto.hu/Thomson
Ebbõl eredõen, hálás lennék ha átnéznétek minden a helyén van-e, hogy az esetleges hiányosságok pótlására sor kerülhessen.
Ha vannak további, jó minõségû, nagy felbontású fotóitok, szívesen fogadom privát üzenet formájában!
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
(Amúgy ilyen nekem is volt csak nekem a tetején és annyi látszott a képbõl mint neked a csík és alatta szûrke az egész)
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz
Köszi Csókos😊
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz
#49063 Köszi az infót<#awink>#awink>
illetve mostmár a Tomi Transz is az övé...mert az a fiáé Tomié volt...de viszavette tõle a kocsikat, mert ba..ott fizetni a lízinget+ ilyesmik...és így a Tomi Transzos kocsik is a Lerton-hoz kerültek...illetve 1-2 a Révészhez.
www.szobi.picturepush.com
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
#49057 Çrdekes az a Rudis Scania. 😊