Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
fapad: nuku hamutál,kurblis ablak,nuku kponti,nuku bõr ülés..( persze mai világba az összesgép már motors ablakos..csak montam: DD h jobban vágd.)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Köszönöm elõre is.<#idiota>#idiota>
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Az igaz hogy Lacibá' írása szerint is teljesen fapadosak ezek a Wabis Volgák.
Iráshibáért sorry.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Szaby: Gyönyörû a Bandúros Scania jó kép<#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Itt meg már úton, a másik társaságában😊
Mazsolák meg ne nagyon menjenek 130-al szerintem.Na meg a régi kotlákkal,mert azok nem csoda,hogy nem bírnak lefékezni.
Emlékszem akkor este egy régi kis micra lehetet,vagy nem tudom,de azt igen,hogy régi😄...na az 140nél úgy elment mellettem,hogy csak na!szóval ne csodálkozzanak,ha az olyan fosokkal nem tudnak megállni..
к.ιηтнуα.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
The Truck Is My Life
к.ιηтнуα.
Ez is 2009-es... :-)

Ha meg igen az a legtöbbször 'Román...'
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!