59456
banner
  • R420
    Ilyan velünk is volt kiértünk Kaposvárról és egy Suzuki nem volt előtte senki kényelmesen ment 60-nal megakartuk előzni erre potn akkor begyorsít ezt eljátszotta párszor és a fos M.A.N-ben 85-nél volt a tiltás de sikerült megelőzni mi is dudáltunk meg villogtunk neki..
    Utálom a sok hétvégi autóst:@
  • Sóschips
    KöcsögxD...nem baj,hogy jó múltkorában szerény kis VÁROSUNK mellett mentetek el;DD
  • tomi0113
    Ne h azt hidd hogy úgy beszélek mint egy Szegedi... xD
    'Pöst' xD
  • CzUKi
    Jóó nemvagy falusi csak távol laksz a bekötőúttól XD
  • Sóschips
    kabdbeafaszomteis
  • Fagyas Trans
    Kiveszed a biztosítékot nem? :D
  • CzUKi
    Jóde ti nem olyan feltűnően, hogy lesüt rólatok nemúgy mint erről a tirpákról. XD Vagyis itt fórumon nemlátszik (annyira)...XD Mondjuk szomszédgyerekről gondoltam hogy falusi XD

Luspy:Gondolom hogy van megoldás :D Am meg a traktoros nem annyira gáz mert az legalább tényleg kib@szott lassú XD Én csináltam is hangfelvételt a kürtről csak olyan nagyot szól, hogy elbaszta a minőségét a felvételnek XD
  • luspaydavid
    Ja hát nálunik máshogy van kilehet kapcsolni a ... na izé megvan az ahogy kell. :D
  • Fagyas Trans
    És? András volvója is korongos volt és a mágnest birta! :D
  • Sóschips
    +1..én isxDD:D
    Luspy: traktor nálunk is befigyelt egy jópárszor:/:D
  • luspaydavid
    De mágnes abba az öregszarba még korong van :D Van erre megoldás hidd el :D
    Am ja meg a falukba a traktorok áhh... Régen még a Trakkeral voltuk vittünk gépeket Kecsóra és ott is bejött elénk valami gyógyegér aztán azon olyan kűrt van hadszóljon :D
  • tomi0113
    Ne szojjá be, mer én is vidéki vok.... xD
  • tomi0113
    Nekünk 5 mp után.
    Szomszéd: Így van, a régi MTZ traktor is ki viszi a 80-90-et... xD
    Dj Konya: Az speciel gépezet volt... xD Vagy hazudott a km órátok... xD
  • CzUKi
    Na ja a mágnes nagy úr XD
    Amúgy mi is jártunk így télen amikor a fekete volvoval mentünk lerakni . Havas volt az út az igaz de a faszom opelos kijött elénk és ráált az 50 re ami még veszélyesebb szerintem mintha nyomná neki :D Aztán a fekete volvón fennt vannak a kürtök meg a szúrok és apa is rátapadt a gyökérre villogtunk neki aztán amikor megtudtuk előzni egyik szakaszon láttam hogy levan húzva az ablak mert cigiztek én meg mondtam apának ,hogy levan húzva dudáljunk nekik egyet . Akkorát szólt az a kürt , hogy a csávókám hirtelen nemtudta holvan szerintem össze is hugyozta magát és ilyedtében fel/bekapcsolt minden létező dolgot még az elakadás jelzőt is XD De annak a kürtnek olyan szép hangja van ...:P

KovácsErika vagy kifaszomvagy : Elmehetsz a büdös p..ba :D Már eddig is nézegettem amiket irogatsz és te tuti valami vidéki suttyóvagy és az első legodból is disznóólat építettél és erre vagy nagyra ... Hülyegyerek
  • DJKonya
    Furgont szállító terepjáró 100-as tempónál simán ránk vert a 37-esen hóban, akkor?

Kovács tirpák, nem ártana hogy vissza vennél ebből a stílusból, lehet hogy fejés közben apád megengedi hogy így beszélj szegény riskával, de ez egy fórum.
  • Sóschips
    Egy szó mint száz,arra krva gyorsan mennek az autók,kamionok,kisteherek
  • Fagyas Trans
    Mi lejten is csak eddig jutottunk mert 1perc mulva már ráirja a digitacho, hogy gyorshajtás és a rendőr szépen megbüntet, amugy 91-nél letilt!
  • tomi0113
    Ja, vagy rettenetesbe kapcsolt... xD
  • Sóschips
    lejtő vót
  • tomi0113
    Ja én is gondoltam rá hogy az autószállító transporter vagy mi az hogyan menne 110-et...xD
  • djano
    hát jó de msot biztos nem volt a trükk benne.szerintem ha 85 el mentek.
    Meg pont az az utánfutós szar fog menni 110 et hát ne hülyéskedjen már
  • luspaydavid
    Már amelyik
  • djano
    hát igen a kamionok leszabályoznak 90 nél vagy többnél de hogy 110 el nem mentek az biztos.
    Kovács akárki:sztem hord el innen magad de gyorsan!
  • tomi0113
    Azt mondtad hogy jöttek szembe, akkor hogyan előzött volna ki titeket a kamion? xD
  • Sóschips
    Balhé?á.á.Mert kb ezek után kb mindenki leszarja a hülyeséged,szerintem.
    és azt hiszem én is a veled "nyomorék!"
  • Sóschips
    Nem azért,de véletlenül nem azért villogot egyrészt mert észrevette,hogy videózod?-.-"
    Másrészt,meg annyira egy segg hülye vagy,hogy csak na,mivel nem veszed észre magad,hogy mit írtál.Plusz még azt sem veszed észre,hogy az itt lévőknek kb ugyan az a véleménye mint nekem..de nem baj,hülyének is lenni kell valakinek..
  • Szobi30
    +1
  • Kovács Erix
    Na de írhatok akármit most 1napig nem olvasom a fórumot mert még nagy balhé lenne
  • Fagyas Trans
    Mögötte lévő kamionos is 110-el ment. hmm ez érdekes éléggé! Biztos versenyeztek igaz?
  • Kovács Erix
    Okés főnök!
    Ti biztosan jobban tudjátok hogy mennyivel mentünk mint én!
  • Sóschips
    hagyjad már a hülyeséged balfaszkám...Te tényleg egy igazi tirpákfaszvagy már ne haragudj.Téged kéne fejbelőni faszfej.Mert ha már itt tartunk ti is csak 90el mehettetek volna.-.-"...de megjegyzem,ez közelbe nem volt 110..látszik
  • Kovács Erix
    Tényleg?xD
    Ez most nagy lelemény
  • Fagyas Trans
    Meg van a Rendszámuk! xD
  • tuzfal3
    1,1es trabi 4személy 150 :D videot is mutatok priviben :D
    OFF VÉGE!
  • leho94
    megelőztél :DD
  • Kovács Erix
    Nem tudom mire fel keménykedtek itten..
    Ha végignéztétek volna a vidit akkor láttátok volna hogy előtünk egy autószállító ment és kérlek szépen 110-el mentünk..előztünk vlna mi csak nem bírtunk mivel mindíg jöttek..és nem mi geciztünk a kamionosal egyaz 110-el nekéne jönni-e másrészt meg állandóan jöttárnk mint az állat emgvillogot akkor mia büdös picsért nem ment?..
    Az összes ilyen hülyét lekéne lőni..110-el kamional hallod akkor miért nem előzöt meg minket oszt majd megfogta volna a kamiont vagy a személyautót ami jött állandóan szembe..
    Kocsi rendszáma:EYJ-529 ja és Túrkeve Finta utca 22
  • Sóschips
    *éves
    (de szar,hogy nincs vipxD)
  • Fagyas Trans
    Hát nekünk Peugeot 309 pályán 105 de ilyen autóuton 90 mert már kivan a lelke. :)
  • Sóschips
    hurka bőr
    22éve Lada Níva,22ezer km...tavaly nyáron 4en óra szerint 130
  • Szobi30
    nekem 1996-os Seat Toledo, 1.6-os benzines, elég jólmegy :D
    eddig a rekordom 185... :D
    de ez nem tartozik ide xD

de ha pályán megyek, 110 alá sose megyek, általában inkább 140-150