59456
-
#51500 Ilyan velünk is volt kiértünk Kaposvárról és egy Suzuki nem volt előtte senki kényelmesen ment 60-nal megakartuk előzni erre potn akkor begyorsít ezt eljátszotta párszor és a fos M.A.N-ben 85-nél volt a tiltás de sikerült megelőzni mi is dudáltunk meg villogtunk neki..
Utálom a sok hétvégi autóst:@ -
Sóschips #51499 KöcsögxD...nem baj,hogy jó múltkorában szerény kis VÁROSUNK mellett mentetek el;DD -
tomi0113 #51498 Ne h azt hidd hogy úgy beszélek mint egy Szegedi... xD
'Pöst' xD -
#51497 Jóó nemvagy falusi csak távol laksz a bekötőúttól XD -
Sóschips #51496 kabdbeafaszomteis -
#51495 Kiveszed a biztosítékot nem? :D -
#51494 Jóde ti nem olyan feltűnően, hogy lesüt rólatok nemúgy mint erről a tirpákról. XD Vagyis itt fórumon nemlátszik (annyira)...XD Mondjuk szomszédgyerekről gondoltam hogy falusi XD
Luspy:Gondolom hogy van megoldás :D Am meg a traktoros nem annyira gáz mert az legalább tényleg kib@szott lassú XD Én csináltam is hangfelvételt a kürtről csak olyan nagyot szól, hogy elbaszta a minőségét a felvételnek XD -
#51493 Ja hát nálunik máshogy van kilehet kapcsolni a ... na izé megvan az ahogy kell. :D -
#51492 És? András volvója is korongos volt és a mágnest birta! :D -
Sóschips #51491 +1..én isxDD:D
Luspy: traktor nálunk is befigyelt egy jópárszor:/:D -
#51490 De mágnes abba az öregszarba még korong van :D Van erre megoldás hidd el :D
Am ja meg a falukba a traktorok áhh... Régen még a Trakkeral voltuk vittünk gépeket Kecsóra és ott is bejött elénk valami gyógyegér aztán azon olyan kűrt van hadszóljon :D
-
tomi0113 #51489 Ne szojjá be, mer én is vidéki vok.... xD -
tomi0113 #51488 Nekünk 5 mp után.
Szomszéd: Így van, a régi MTZ traktor is ki viszi a 80-90-et... xD
Dj Konya: Az speciel gépezet volt... xD Vagy hazudott a km órátok... xD -
#51487 Na ja a mágnes nagy úr XD
Amúgy mi is jártunk így télen amikor a fekete volvoval mentünk lerakni . Havas volt az út az igaz de a faszom opelos kijött elénk és ráált az 50 re ami még veszélyesebb szerintem mintha nyomná neki :D Aztán a fekete volvón fennt vannak a kürtök meg a szúrok és apa is rátapadt a gyökérre villogtunk neki aztán amikor megtudtuk előzni egyik szakaszon láttam hogy levan húzva az ablak mert cigiztek én meg mondtam apának ,hogy levan húzva dudáljunk nekik egyet . Akkorát szólt az a kürt , hogy a csávókám hirtelen nemtudta holvan szerintem össze is hugyozta magát és ilyedtében fel/bekapcsolt minden létező dolgot még az elakadás jelzőt is XD De annak a kürtnek olyan szép hangja van ...:P
KovácsErika vagy kifaszomvagy : Elmehetsz a büdös p..ba :D Már eddig is nézegettem amiket irogatsz és te tuti valami vidéki suttyóvagy és az első legodból is disznóólat építettél és erre vagy nagyra ... Hülyegyerek -
#51486 Furgont szállító terepjáró 100-as tempónál simán ránk vert a 37-esen hóban, akkor?
Kovács tirpák, nem ártana hogy vissza vennél ebből a stílusból, lehet hogy fejés közben apád megengedi hogy így beszélj szegény riskával, de ez egy fórum. -
Sóschips #51485 Egy szó mint száz,arra krva gyorsan mennek az autók,kamionok,kisteherek -
#51484 Mi lejten is csak eddig jutottunk mert 1perc mulva már ráirja a digitacho, hogy gyorshajtás és a rendőr szépen megbüntet, amugy 91-nél letilt!
-
tomi0113 #51483 Ja, vagy rettenetesbe kapcsolt... xD -
Sóschips #51482 lejtő vót -
tomi0113 #51481 Ja én is gondoltam rá hogy az autószállító transporter vagy mi az hogyan menne 110-et...xD -
#51480 hát jó de msot biztos nem volt a trükk benne.szerintem ha 85 el mentek.
Meg pont az az utánfutós szar fog menni 110 et hát ne hülyéskedjen már -
#51479 Már amelyik -
#51478 hát igen a kamionok leszabályoznak 90 nél vagy többnél de hogy 110 el nem mentek az biztos.
Kovács akárki:sztem hord el innen magad de gyorsan! -
tomi0113 #51477 Azt mondtad hogy jöttek szembe, akkor hogyan előzött volna ki titeket a kamion? xD -
Sóschips #51476 Balhé?á.á.Mert kb ezek után kb mindenki leszarja a hülyeséged,szerintem.
és azt hiszem én is a veled "nyomorék!" -
Sóschips #51475 Nem azért,de véletlenül nem azért villogot egyrészt mert észrevette,hogy videózod?-.-"
Másrészt,meg annyira egy segg hülye vagy,hogy csak na,mivel nem veszed észre magad,hogy mit írtál.Plusz még azt sem veszed észre,hogy az itt lévőknek kb ugyan az a véleménye mint nekem..de nem baj,hülyének is lenni kell valakinek.. -
#51474 +1 -
#51473 Na de írhatok akármit most 1napig nem olvasom a fórumot mert még nagy balhé lenne -
#51472 Mögötte lévő kamionos is 110-el ment. hmm ez érdekes éléggé! Biztos versenyeztek igaz? -
#51471 Okés főnök!
Ti biztosan jobban tudjátok hogy mennyivel mentünk mint én! -
Sóschips #51470 hagyjad már a hülyeséged balfaszkám...Te tényleg egy igazi tirpákfaszvagy már ne haragudj.Téged kéne fejbelőni faszfej.Mert ha már itt tartunk ti is csak 90el mehettetek volna.-.-"...de megjegyzem,ez közelbe nem volt 110..látszik
-
#51469 Tényleg?xD
Ez most nagy lelemény -
#51468 Meg van a Rendszámuk! xD -
#51467 1,1es trabi 4személy 150 :D videot is mutatok priviben :D
OFF VÉGE! -
#51466 megelőztél :DD -
#51465 Nem tudom mire fel keménykedtek itten..
Ha végignéztétek volna a vidit akkor láttátok volna hogy előtünk egy autószállító ment és kérlek szépen 110-el mentünk..előztünk vlna mi csak nem bírtunk mivel mindíg jöttek..és nem mi geciztünk a kamionosal egyaz 110-el nekéne jönni-e másrészt meg állandóan jöttárnk mint az állat emgvillogot akkor mia büdös picsért nem ment?..
Az összes ilyen hülyét lekéne lőni..110-el kamional hallod akkor miért nem előzöt meg minket oszt majd megfogta volna a kamiont vagy a személyautót ami jött állandóan szembe..
Kocsi rendszáma:EYJ-529 ja és Túrkeve Finta utca 22 -
Sóschips #51464 *éves
(de szar,hogy nincs vipxD) -
#51463 Hát nekünk Peugeot 309 pályán 105 de ilyen autóuton 90 mert már kivan a lelke. :) -
Sóschips #51462 hurka bőr
22éve Lada Níva,22ezer km...tavaly nyáron 4en óra szerint 130 -
#51461 nekem 1996-os Seat Toledo, 1.6-os benzines, elég jólmegy :D
eddig a rekordom 185... :D
de ez nem tartozik ide xD
de ha pályán megyek, 110 alá sose megyek, általában inkább 140-150