Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
De köszönöm szépen!<#puszis>#puszis>
к.ιηтнуα.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
к.ιηтнуα.
Kicseréltük az égõket és probálgatja.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nagyon szépen köszönöm!
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
SzabyV8: Rendben!
Most jöttem haza gyõrbõl és le vizsgáztam C-kategória elméleti részébõl, kapásból 3 vizsga hibátlan!!! 😛
Új nick :D Jéé de laza :D
#49546 itt is van egy képem nagy felbontásban,nyugodtan tedd be bannerba,meg ha lesz még igy képem azokat is betehted ááám 😊))

#49586 annak is olyan az ágya de én egy 380 L-esrol beszélek pl. Majd talán holnap hozok képet.
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
....Billencsesek jo emberek...
#49580: De én a kisebb highlineról beszélek ami alatt nincs hûtõ(3 csík van a hûtõrácson)
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Amelyik ágy alatt van gyári hûtõ abba pedig 2 ágy van ha nem vették ki.! Ennek 4 csík van.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
az eggyik tök alacsonyvolt,tök alacsonyan ültünk benne..a másikmeg kurva magasvolt..gondolom a fülkeméret..de mind a kettõ highlinevolt.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Lehet de én csak ezért írtam azt 😊 Meg még azért annyit hogy most mikor a zöldet megkaptuk még a fehért szervizelik hát sokkal jobb a zöld annyi hibája van hogy egy ágy van és az se franciaágy 😄
The Truck Is My Life
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
modern kamionnal..nemmost votl dolgunk..😄 eddig a leggfaszább gépünk a volvofh12volt..az egy álomgépvolt,de a lényeg az..h nem tudom,h abba mien a fullextrás verzió..én most faterom ezeréves manját montam,meg a másik hulladékot: DD