Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fagyas Trans
De nincs összetartás, valaki elkezdene sztrájkolni a másik 1bõl nyúlná le a fuvarokat. :S

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Csak a videómba 4perctõl kell nézni.Egy olyan spar-os gép mögé beragadni egy olyan utszakaszon:|

Köszi Wiktor<#puszis>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

luspaydavid
Sztrájk kéne és észhez kapnának

The Truck Is My Life

hungaro
Be kellene õket ültetni egy kamionba, és 1hétig Sopron-Nyíregyháza útvonalon mászkáljanak az autópályán egy 60km/h-val döcögõ sz@r mögött...

Hivatás az Életért!

TOPLINE
Valakit most már szájba kell vágni a hivatalba hátha észhez kapnak

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

De azért ebben már jobb lehet a helyzet 😊

...és az mit jelent, mit takar hogy mérges leszel ?<#idiota><#idiota><#idiota>

Belsõ képem nekem is van egy Avtószállitóról 😊
Egyik ismerõsöm Hödlmayr-os Scaniaval ment ki Spanyolba az unokatesvérével...megvoltak,bár nagyon szûkös volt 2embernek.

Fagyas Trans
Roli: Általában 3-4 napot. De van amikor csak szombat fele meg vasárnap.

ScaniaBoy: Nem.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

és szokott fényképeket csinálni?

roller460
És ilyenkor mennyit szoktak itthon lenni ? o.O

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

Fagyas Trans
Most 2 hete volt kint (Magyar-Olasz-Dán-Magyar) belsõképeket majd csinálok 7végén.

Szép a lámpája! mennyit volt kint? Magába jár? Csinálnál majd belsõ képeket?

MANos Viktor
Ez kurva jó! <#eljen> 😄D

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

luspaydavid
Na utolsók 😄
DAF

Scania 124L

Scania P380+kívülrõl elég ronda

P420

Volvo FL7

The Truck Is My Life

roller460
Hát igen nálunk is így van...mikor valakit,valakiket hozunk haza mindig teszünk oda valami szõnyeget vagy újságot,hogy inkább azt sározzák össze. -,-

Középre csak mezítláb... 😄 Am ja nálunk is meg van mindennek a helye,sõt apáma premiumban úgy elpakolt,hogy még hely is maradt aztán kirakta a ruháit a táskákból oda fel... 😄 Az ágy alatt nagyon nagy hely van....

Fagyas Trans
Megjött fater. Bocsi a sötét képekért majd holnap csinálok világosban is! 😊

Nálunk cipõ le a lépcsõre, és mezítláb kell lenni a fülkébe. Sokan meg sáros klumpában még a púpra is felmásznak -.-

Akár hányszor megállunk, ki van fujatva a fülke. + Mindennek van helye. Igaz a ruha meg a parabola antenna a felsõ ágyon van, de az már csak részletkérdés 😄

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

luspaydavid
Ha már autósok <#hehe> Am nekem tetszik 😊

The Truck Is My Life

luspaydavid
Jaja

The Truck Is My Life

luspaydavid
+1 Rönó😄

The Truck Is My Life

94mike
merga?😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

luspaydavid
Autós ez is szerintem egész jó

The Truck Is My Life

roller460
Jogos....

Amúgy én ezt már nem 1x észre vettem,hogy akik nagy fülkés kamionokkal dolgoznak azok,kevésbé törõdnek a rendel mint azok akik kisebb fülkésekkel dolgoznak..bár ez teljesen érthetõ,de azért mert nagy fülkéssel jár a rendre,autóra figyelhetne.....<#wow3>

Apám eddig minden kamionjára,autójára vigyázott...múltkor a váltó mire hazaért apám kocsijával olyan szinten sáros volt,hogy meg nem mondta volna senki,hogy az alapból sárga autó...arról nem is beszélve,hogy belül ugyan úgy nézett ki....<#szomoru1><#falbav>

Gerypapa 95
persze hogy megvan .. nem csak poénból pakolnak a vázra egy bádogdobozt .. autószállítósok fülkéje pedig 100 x jobban elrendezett mint a nagyoké .. vagyis szvsz

roller460
Tavaly nyáron ültem 1x egy magyar autószállítósnak a kocsijában,frankónk télleg mindennek megvolt a helye....és egyedül lazán elfért..most a Premiumnak sincs valami nagy fülkéje,de apámmal mindennek megtaláltuk a helyét....egész nyáron vele voltam és lazán elfértünk pedig a "premium egy kisfülkés retek autó" -,- Apámat is annyi vígasztalta,hogy a motor jó volt benne a fogyasztása is jó volt meg hát ment mint a barom 😄

Amúgy ja,Csókosnak igaza van..minden autóban mindennek megvan a helye... 😊

DJKonya
Azért az sem utolsó szempont hogy ne egy életveszélyes autóval kelljen elvégezni a munkádat.

#49631 Pedig vannak olyan kisfülkés típusok amik 2 ágyasok.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Törölt felhasználó
Igen, ez is fontos, hogy jól fizessen,de!
Az is fontos, hogy a sofõr normálisan tudjon aludni/kipihenni magát.
Mert faterom kamionja: merci mp3-s februárba kapta meg, de szerintem nagyon kicsi és elrendezetlen a fülkéje.
A MAN-nak pl: sokkal nagyobb és kényelmesebb.
Szerintem.
RS
<#heureka>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Szobi30
pontosan...és láttam már olyat, hogy autószállító és ottvolt vele a kb 15 éves gyereke...na azt nem tudom, hogy azok hola ludtak ketten...mert biztos, hogy nem volt benne két ágy.
egyébként pedig én személy szerint ha lenne két cég, az egyiknek új kocsija lenne hatalmas fülkével de szarul fizetne, a másiknak egy 40 éves IFA vagy LIAZ szerelvénye, de jól fizetne, inkább elmennék oda ahol jól fizetnek, és megoldanám valahogy, hogy elférjek benne...

egy ember simán elfér egy kissebb fülkében is...persze ha vinni akar magával valakit, az már macerás...

www.szobi.picturepush.com

TOPLINE
hello emberek nem tudom mit hallottatok arról hogy március 1.-tõl bevezetik az elõzni tilost a fõ utakon is 3,5 t felett? Én ma hallottam ezt CB-n de hogy mi az igaz belõle remélem csak szóbeszéd mert nagyon mérges leszek 😊

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

Fagyas Trans
Ültél már autószállítóban fiam? 1 ember olyan tökéletesen eltud helyezkedni benne mint a franc. 2 személy az már húzós lenne...

Muszályból!! Na az a lényeg hogy nem nemzetközis fülke és kész!

Fagyas Trans
Az autószállítóknak milyen kicsi helyük van és mégis elférnek. 😊 Mindennek megvan a maga helye a kamionban. 😊

<#mf1>

rs, #49616 törölhetõ mert sírás van

R420
<#szomoru2>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

örüljé' b+

De nemzetközizni annyi nem elég! Például kell kanna,ruhák,táska, hûtõ,gázfõzõ........

R420
Muszáj ilyen nagy képeket beszúrni?!

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Gerypapa 95
jobb oldali ülésre és elé . bõven elfér minden ott is 😊 ugyanis nem ott vezetsz

Hasonlóak

Scania

Az egyik kedvenc pótkocsi márkám 😊

Elvileg az összes feltett videómat meg lehet nézni<#wink>
De,csak összevesztünk meg ilyenek,aztán már nem beszélünk egymással.

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Jó a videó! A másik Volvósat mért nem lehet megnézni?? A faterod már nem kamionozik?

luspaydavid
Érdekes 😊 De azért az utolsó mondat röhej 😄

The Truck Is My Life

roller460
Teljesen igazad van..ne hogy már az legyen a lényeg,hogy milyen a fülke... -,-

Az a lényeg h motorilag jó legyen és lehessen vele dolgozni...Elég sokan azzal vannak elfoglalva mert h alap a fülke felszereltség stb... és?

Legyen fuvar,lehessen menni minél töbett,aztán kész..hiába van neked fullextrás akármid is ha nincs fuvar,meg fizetés 😉