Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
#49687:Unokabátyám azt mondta majd legközelebb figyel<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
к.ιηтнуα.
itt a kép 😊
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Gartner<#eljen>#eljen>
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Rs ha kell valameik bannerba akkor szolj!

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Opel Movano 2.8DTi
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
#49697--->Mivel hogy te adtad a képeket!😄
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Most küldte át a képet😊
Egyik Túrkeve-i kolléga😊(MAKÁSZ)
És a többi kép csak úgy pár Mezõtúri kamionos stb..
És a haver Faterja ezzel jár😊(Túrkevére is szokott jönni)
Nem saját képek haver csinálta😊
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
No name😊
#49683 Tegnap fényképeztem õt 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
Fatherom gépe😄
Kép by SzabyV8
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Én meg Túrkeve-i párszor voltam már a telephelyen ahol fényképeztél😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
www.szobi.picturepush.com
Csak azt nem értem mi élvezet volt neki benne,hogy feltartott bennünket?..és magyar volt
к.ιηтнуα.
The Truck Is My Life
Azért kamionos kamionostól lop..hát komolyan mondom az eszem megáll..amúgy sem kell lopni de ha már lop ne a kollégájától,legyen az román cseh szlovák magyar német lengyel stb... -,-
The Truck Is My Life
De most így eszembe jutott nyáron mikor a Dunántúlon kevés volt a nafta és ugye fel le mentünk a dombokon a búvárcsõ nem érte el a dízelt aztán le álltunk a kollégáktól kaptunk még nyálat hogy tovább bírjunk menni. 😊
The Truck Is My Life
к.ιηтнуα.
Pl. Én sokat tekerek és ha látok valakit szerelni vagy defekt mindig megkérem segíthetek-e.
The Truck Is My Life
к.ιηтнуα.
ez a magyar nép.... :/