59456
banner
  • tuzfal3
    Meg ha azt nézzük, viszel magaddal 2 összehajtható dobozt a legfontosabb dolgoknak, a vezetői ülés mögé beteszed és ott van a felső ágy. Korrekt módon ki lehet használni azért egy kabint.
  • imihaver
    Tiszta kényelmes :D

#58718: ezzel valahogy én is így vagyok mostmár :)
  • roller460
    Szerintem a kamiongyárak nem azt nézik,hogy az utas tud e majd jobbra,balra nézegetni...de még ha 4kézben mennek sem hinném,hogy a sofőr nézegetne, hanem inkább beszélgetnek meg az utat figyeli ő is...(Egyéni vélemény).Ha az ember egyedül van akkor meg teljesen jó. Sokkal kényelmesebb leülni egy "fotelba" az asztalhoz és megkajálni vagy épp lefőzni egy kávét, sőt még az ágy is jól van megoldva mert legalább nem olyan mint a Magnumban, hogy össze kell rakni meg hajtogatni kell össze vissza a foteleket hanem csak lehajtod az alsó ágyat és kész.
  • Tinka123
    Magnum 2...Sajnos legalábbis ebből a nézetből...
  • DJKonya
    Ott azt az alsó "rezidenciát" teljesen át lehet alakítani, és Sütyi70 hozzászólásával sem értek egyet, mert a képen az ülés csak hátra van tolva, de utazó pozícióban a megszokott helyen van az ülés. És amúgy a képen is látni, hogy az ülés mögött ott rejtőzik az ágy, csak fel van hajtva :)
  • Szabi84
    ebben hol lehet aludni?, amúgy nagyon szép kamion
    Nagyon szép.
    De az utasnak nem nagyon kell oldalra nézni, menet közben.
  • MANos Viktor
    Az a baj hogy eleinte undorító volt, de most megmár kezd eléggé tetszeni... :D
  • Sóschips
    Rohadt szép:D..de abba az ülésbe elég kényelmetlen lehet utazni:S
  • tuzfal3
    Új merci, haveromék tesztelték Doór & Doóréknál..

• Bustom
    Sziasztok! Itt a nagy kamion mániában hátha érdekel valakit 2 H0-s modellkamion: Wiking Volvo FL10 ASG kamion: 2500 Ft, Heppner MErcedes kamion 2000 Ft

Képet nem tudtam beszúrni, belinkelni meg nem enged, úgyhogy akit érdekel mailban tudok képet küldeni!

slipknotom (kukac) gmail (pont) com
  • RS
    Remek képek!
    Ezt várom a bannerba, még úgysincs új Actros! :)
  • leho94
    de szépek azok a mercik:D (a fehérek a zöld fúj)
  • roller460
    Köszi szépen. (:
  • Quiksilver
    Szokásos profi minőség tőled! Nagyon jó képek lettek
  • roller460
    Ennyi képet sikerült összehoznom a Pappasnál....

• roller460
    Nos, akkor következzenek a Pappas Autó-nál készített képek.

• roller460
    Sziasztok. Utólag is Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek.!

Múlt hét pénteken voltunk haverokkal kirándulni egyet Pesten, sikerült a városban lőnöm 1-2 gépet , illetve felteszem a Pappas Autónál csinált képeket is az új Actrosokról.

• Tinka123
    Éterm köszönöm szépen a választ :)
  • Quiksilver
    Valószínűleg az az okmányiroda ahol kiállították a rendszámot még csak "ott tart". Én kb fél éve váltottam ki az autómhoz amihez szintén L-es rendszámot kaptam holott akkor már jócskán futkároztak az M-es kezdődésű autók.
  • Tinka123
    De hogy van ezen L es rendszám ?:OOOO
  • sox79
  • RS

• MANos Viktor
    Köszi :DD Jaja nemrossz:P
  • Sóschips
    Hoppáhoppá:D..szépszép!..grat hozzá:)
  • MANos Viktor
    Az "új" gép... :DD

• RS
  • VolvoScania
    Luka Koper
  • CB Ricsi
    83-as főuton sikerült a kép, sajna csak telefon volt nálam.Sikerült beleülnöm, Csodálatos.Full bőr minden!Járiföld és Veszprém utat együtt tettük meg.
    Hívója: 74-es.

• TruckerDave
    Felső lámpák meg a Dafról vannak :D
  • vajo
    Itt parkolt Tatabányán. :D Pót nélkül.
  • luspaydavid
    Az a tűsarkú man egész egyben van
  • kazai21
    napellenző meg magnumos:D
  • leho94
    ajtók tiszta mercedes
  • Rikcsoo

• kutizsolt
    szerintem ez még változni fog ...
  • Öreg Harcos
    Meg kaphatnám nagyba ? Előre is köszönöm .
  • imihaver
    Ocsmány
  • TruckerDave
    Az alja még egész tűrhető, de az a Volvo jel ott :S Meg a tetőn lévő daf-os lámpák se a legszebbek :/
  • roller460
    Én egy kicsit furcsállanám , már csak azért is mert interneten több helyen is azt olvastam,hogy valamivel nagyobb lesz a fülke az új Volvo-n, ezen meg éppen hogy kisebbnek tűnik... :/
    (Ez természetesen a makettra vonatkozik, hogy valójában mekkora lesz a fülkéje majd elválik.)