59456
banner
  • danyr
    Azért a végén maga is nevetett...
  • leho94
    és még jól is néz ki :D
  • roller460
    Sziasztok. 3 hete érkezett a céghez 3db új Actros... kettő 450-es StreamSpace, illetve egy 510-es StreamSpace. Itt van pár kép az egyik 450-esről.

• Tomika boy
    Köszi:)
  • RS
    Szép!
  • Tomika boy
    Üdv!
    Alakult a gép:P

• King of Roads

• RS
  • imihaver
    Kurvaszéppp
  • SzabyV8
    Hali!
    Tavaly fotóztam Furfangost...a Sárvád Food tulajdonában volt a szerelvény,itt még lámpik is voltak rajta:)

• jozsiking
    Sziasztok.A munka helyemen kaptam le.

• vajo
  • atika223
    Mit nem mondjak az e-mail szerint a munkához képest a kereset szar... Fateromék állandó olaszt járnak minden hétvégén itthon van és 280-ezer az alap ha 4 hetet végigmegy. Erre jönnek a +-ok ha gabonát visz + 5000/fuvar és 4 felrakó után kintről-haza 2000/felrakó (5 felrakó +2000 6 + 4000 stb.) Mikor csempésztek voltak 16 felrakók is apámnak legtöbb az 24 ami 48.000 és így összesen elég szépen kapnak.
  • SitatiS
    Üdv!

Remélem tud valaki segíteni a következő kérdésben:
    Ami érdekelne,hogy a fuvaroztató,milyen szempontok alapján választja meg a fuvarozóját?
  • Rikcsoo
    Anno Faternak küldtek e-mailt hogy felvennék és ezt írták, remélem segítettem:

Minden gépjárművezetőnek, aki a vállalnál, felvételt nyer (szeretne), a belépéskor 100ezer Ft szerződési biztosítékot kell készpénzben letétbe helyeznie, amely kizárólag, a járművezető által, az ő felelősségi körébe tartozó gondatlanságból, figyelmetlenségből bekövetkező anyagi károk enyhítésére szolgálnak. A befizetett összeget a mindenkori jegybanki alapkamattal kamatoztatjuk, s ezt az összeget a járművezető, az esetleges távozásakor kamatostul kapja vissza, amennyiben nincs olyan esemény, amely miatt levonásra sor kerül.

Abban az esetben, amikor ez az összeg, vagy ennek egy része felhasználásra kerül, különböző megoldási folyamatok történhetnek, de ennek ismertetése e levélben hosszadalmas lenne.

A fizetés az első hónapban 100ezer Ft, a másodikban 110, a harmadikban 120, majd a három hónapos próbaidő letelte után, amennyiben véglegesítésre kerül 145ezer Ft lesz havonta. Ez az alapfizetés, ami magában foglalja a belföldi normál tevékenységet. Ezzel az összeggel kerül bejelentésre a járművezető.

Erre rakódnak rá, a külföldi utak. Északi kikötők (pl. Hamburg, Bremerhaven, Rotterdam, stb.) 35ezer, déli kikötők (pl. Koper, Trieszt) 18ezer.

A jelenlegi kereseti lehetőségek 220-250ezer Ft körül mozognak a konténeres részlegnél.

Sajnos a cafeteria (étkezési jegy) megadóztatása miatt, jelenleg 4500 Ft havi meleg étkezési utalványt tudunk csak biztosítani.

Ameddig a munkalehetőségek, s az ebből befolyt árbevétel nem teszi lehetővé, hétvégi pótlékot sajnos nem áll módunkban fizetni.

A konténeres részleg nem uniózik, a ponyvás részleg igen. A ponyvások az uniózás, és több km-futás miatt, akár 50ezerrel is többet tudnak keresni. Itt előfordulhat a 280-320 ezres kereset is.

Nincs belföldi, ill. nemzetközi részlegünk külön, mindenki azt a feladatot végzi el, ami éppen rá jutott. Ezért csak belföldi alkalmazás nem lehetséges
  • Öreg Harcos
    Ritkán rakok fel képeket de tőlem is egy kép fater gépe :D
  • Martin501
    a beta transz többnyire nemzetkőzizik. Koperba,triesztbe,hamburg és Bremerhavenbe jár.
  • krisz253
    Üdv mindenkinek!Kaptam ma két ajánlatot!A horváth rudolftól és a beta transtól,utóbbi budapesti és főleg konténereket szállít!Tud valaki valami infót a két cégről?Dolgozott már ezeknél valaki?Fizetés,kintlét,ithonlét stb.Minden hasznos infó jöhet!Köszönöm!
  • sztics
    Sziasztok!

• Máté97
    Az szép...70 rúgót egybe levonni....
    Remélem itt már nem lesz olyan a főnök.
  • Quiksilver
    Erre gondolsz?
  • tibi842
    Valaki megtudná adni annak az oldalnak a nevét, linkjét, amelyen van egy SCANIA V8-as motor, és amikor nyomod neki az egér gombjját, úgy felpörög a motor.
  • 94mike
    karácsonykor volt egy 70rugós levonás a semmire,és ráadásul egybe vonta le a góré,ez nem igazán tetszett faternak..utánna aztán 3-4xer fel hívta a főnök h mennyen vissza,de nem ment. ez jó hely...ha már meg mozdultál a kamionnal napi 10 rugó,mindig fix fizetési idő...ahoz képest meg szakadnisem kell,góré áll havi 2 tankolást kocsiba..
  • krisz253
    Üdv mindenkinek!Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat,úgy látom hogy a legtöbben benne vannak a kamionozásban!Egy kis segítséget szeretnék kérni!Ajánljatok már nekem légyszi cégeket,ahol viszonylag kezdőként alkalmaznának,vagy ahol érdeklődhetek munka iránt!Előre is köszönöm a segítsé[email protected]
  • Máté97
    Kirúgták vagy nem egyezett ki a főnökkel?
  • ScaniaBoy
    A Scani a Trencsik trucknál van.
    Ex- Vaex es gép amugy.
  • huhha
    Ezt a Volvot ide vették meg Demecserbe...:D Van róla képem is...
    Majd rakok róla:)
    :)
  • 94mike
    Ott,aztán meg itt volt üresedés..
  • Rikcsoo
    Úgy van ahogy Roller mondja ez már csak volt NVG-s kamiont egy helybeli (Túrkevei) koma vette meg és Olasz, Román, Szlovák, Magyar utakat jár.
  • Máté97
    Otthagyta faterod a billencsezést?
  • 94mike
    heló
    Fater gépe,TESCO-t hordanak..most kivételesen nem tescos póttal van,ez a be tanuló autó..utánna kapja vmikor a TGA-T :D
    majd megy bele pár cucc...zászlók,táblák..eggyenlőre ilyen
  • Ricsi234
    Tudom,hogy nem sajátok,de nagyon megtetszettek:D
    Scania

Volvo

• Ricsi234
    hoppá:OOO
  • roller460
    Az a Magnum már nem az NVG-Trans-é... Ezek már eladott kocsik....
  • Ricsi234
    Úgy tudom hogy az NVG-Transnak nincs ilyen pótkocsija,de aztán lehet hogy tévedtem,pedig berényi a cég,meg énis az vagyok,szoktam látni őket de most látom elősször..
    bocsi a 2 hszért
  • Ricsi234
    Áhh Badzsó kollega,szomszédunk:DD
  • RS
  • iszakos
    Ma láttam Székesfehérváron dollys szerelvényt
  • Rikcsoo

• roller460
    Pontosan. Apum járt fél évig egy konferenciás Magnummal és ugye ott is kevés pakolási lehetőség volt mégis elfért...sőt minden helyet kihasznált és lazán elpakolt.