Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit kárpitoztam a Peterbiltet😄
Vélemény jöhet😊
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Jól megy?😊
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Mennyi km van benne?
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
к.ιηтнуα.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
к.ιηтнуα.

к.ιηтнуα.
Segítségre lenne szükségem. Kellene nekem 7" navigáció, szoftverrel vagy anélkül. Mit ajánlotok, mit használtok?
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

[url=http://www.pic-upload.de/view-128988

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Én apátfalván ismerek egy nagy kamionos boltot, rögtön a román határ elõtt!Szinte minden van ami egy kamionhoz kell, és hozzáteszem hogy aránylag minden olcsón!!!
Elérhetõség: Transz-Depar Kft (tulajdona) Inter Kamion Shop a tényleges neve!
6931 Apátfalva Széchenyi út 34.
Tel.: +36-62/520-010
Közvetlenül a fõút mellett van a shop, ahogy mész románba a jobb kezed felõl, de könnyen megtalálható mert van hozzá egy hatalmas kamionos parkoló és egy étterem is!
The Truck Is My Life

Nenus: Jó képek!

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
gerypapa 95: nagyon szep
V-Power Shell

man tgs hidro drive
V-Power Shell