Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Múlt héten egy új magnummal volt fater 4kézbe és az is konferencia fülkés volt..hát az új magnumba már jó a konferencia fülke,mert azon kívül rengeteg szerkény van.! )
E rossz tulajdonságok ellenére nekem nagyon tetszik...
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
De ha egy 2008-as szóval még a "régebbi" fajtát is kap..(ugyanilyent) az is jó..! 😉
A lényeg,hogy legyen mivel dolgozni aztán kész.!
Tessék itt van pár kép a fülkérõl.! (Nagy a kupi,mert csak bepakolt mindent aztán ment is kifele hétvégére..majd holnap ráér elpakolászni. :| )
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Milyen lesz a másik autó vagy még nem lehet tudni?
Azt megtudhatom hogy a konferenciafülkés mit rejt maga mögött?
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Amúgy Roller üzenetére ment a válasz !
Manchester United FC
Fater mostantól ezzel nyomatja... ( ideiglenes autó. )<#hawaii>#hawaii>
Egy kicsit már le van lakva,az egész szerelvény össze van törve,de hála az égnek már nem sokáig lesz meg.... ( konferenciafülkés.<#taps>#taps>)

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Esetleg Silogos autókról nincs képed?<#nemtudom>#nemtudom>
к.ιηтнуα.
Am fasza az összes kép amit ma raktatok! <#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
A sárga scania-t ismerem kaposvárrol 😄D
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
a többire meg nem emlékszem..sorry akkor h fasságot montam: )
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Ui: Ma is szép képeket hoztatok!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#50604: Elvileg nem alacsonyabb, csak a motoralagút nagyobb. (R-nél 16 cm-el magasabb.)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Jogos a kérdés,és a válsz is nagyon egyszerû😊 Lizingtartozás miatt elvett kocsikrol van szó,éshát nem telitankkal hozták a telepre😊 párszor meg is gyûlt a bajunk vele😊

De fejre baszottelbaszott :L😄 a Mancicát meg mégjobban 😄 Fasz-á-llító : D
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Csókos:Fasza ez a MAN megvesszük?😛
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Szaby: A képek: <#eljen>#eljen>
Leho: Jaja, nekem is bejön!
Amúgy jó képeket csináltál. 😊<#idiota>#idiota>

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"