Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roller460
Amúgy szerintem nem nagyon elõnyös,hasznos ez a konferencia fülke ugyanis sokkal kevesebb hely van ezáltal az ágy alatt...úgy van az ilyenekbe megcsinálva h a jobb ülés alja kilett szélesítve és oda is lehet pakolni,meg a bal hátsó ülés alá is lehet,de nagyon pici hely van... a hátsó jobb oldali ülés alatt pedig a hütõ van....Alig lehet alpakolni + ugye ebbe normál ágy van és ez miatt oda a fölsõ ágy fölé már szekrényt se tudnak tenni.... szóval elég necces ez a konferencia fülke...meg szerintem azért is hülyeség mert mire összerakod az asztalt az majdnem 5 perc 😄D meg hát nem valami kényelmes amikor ággyá van alakítva...általában a soförök felül szoktak aludni ilyenkor.... 😊

(Múlt héten egy új magnummal volt fater 4kézbe és az is konferencia fülkés volt..hát az új magnumba már jó a konferencia fülke,mert azon kívül rengeteg szerkény van.! )

E rossz tulajdonságok ellenére nekem nagyon tetszik...

* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

Fagyas Trans
Köszike! <#puszis>

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

TOPLINE
Unatkoztam Pestrõl hazafelé most lett megvéve de majd holnap hozok több képet róla 😊

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

roller460
Már tettem 😄D

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

Fagyas Trans
Engem érdekelne ez a fülke! 😄 Tudnál belsõ képeket csinálni? 😊

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

PttM Fa
Köszönöm és egy képet kaphatok ha van?

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

roller460
Hát ha minden igaz,és szerencséje van apumnak akkor mindjárt kap egy új Magnumot.!
De ha egy 2008-as szóval még a "régebbi" fajtát is kap..(ugyanilyent) az is jó..! 😉
A lényeg,hogy legyen mivel dolgozni aztán kész.!
Tessék itt van pár kép a fülkérõl.! (Nagy a kupi,mert csak bepakolt mindent aztán ment is kifele hétvégére..majd holnap ráér elpakolászni. :| )

DJKonya
Alsó ágyat át tudod alakítani két fotellé, és egy asztallá, ami nagyon hasznos. És a felsõ ágy is normális, nem a "vizilóbölcsõs"

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Fagyas Trans
<#eljen>

PttM Fa
Fasza!
Milyen lesz a másik autó vagy még nem lehet tudni?
Azt megtudhatom hogy a konferenciafülkés mit rejt maga mögött?

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

roller460
Meg esik az ilyen...Amúgy köszi.<#whatever>

kgb12
Hát már megint be bugol-t az ezsgé <#nemtudom>
Amúgy Roller üzenetére ment a válasz !

Manchester United FC

roller460
Cégváltás történt... :/ 😊
Fater mostantól ezzel nyomatja... ( ideiglenes autó. )<#hawaii>
Egy kicsit már le van lakva,az egész szerelvény össze van törve,de hála az égnek már nem sokáig lesz meg.... ( konferenciafülkés.<#taps>)

kgb12
Szép gép !<#eljen>

Manchester United FC

Tomika001
<#szeret> Estére! <#hawaii>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

ahh..az a Volvo<#szeret><#szeret>
Esetleg Silogos autókról nincs képed?<#nemtudom>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Fagyas Trans
Elsõ Volvo! <#hawaii><#eljen>

Tomika001
Fasza gép! <#hawaii><#eljen>
Am fasza az összes kép amit ma raktatok! <#vigyor3><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

94mike
szépek<#eljen>
A sárga scania-t ismerem kaposvárrol 😄D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Még pár kép😊

94mike
Apáméba nem: D
a többire meg nem emlékszem..sorry akkor h fasságot montam: )

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Fel kéne. xD

RS
Így igaz.

Ui: Ma is szép képeket hoztatok!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

RS
Ez a Scania meg a Kögel, igen jó párosítás! <#eljen>

#50604: Elvileg nem alacsonyabb, csak a motoralagút nagyobb. (R-nél 16 cm-el magasabb.)

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Ugy tudom.

Fagyas Trans
Ha gyújtáson van az autó akkor is felmegy annyira amennyi van benne! Nem?

94mike
Mert gyújtáson vannak?: D

Fagyas Trans
Értem, köszi a választ! Amúgy az a MAN nagyon baba! 😄

Köszi fiuk😊)
Jogos a kérdés,és a válsz is nagyon egyszerû😊 Lizingtartozás miatt elvett kocsikrol van szó,éshát nem telitankkal hozták a telepre😊 párszor meg is gyûlt a bajunk vele😊

Fagyas Trans
Jajj kicsit félre érthetõ voltam. Nem célzás, bocsi! :s

Fagyas Trans
Miért üres majdnem mindegyiknek a tankja?

94mike
aaaaaaaaa<#eljen>

luspaydavid
Szép képek ! <#taps>
Tetszik ez a MAN 😄

The Truck Is My Life

Remélem ezek a képek is elférnek itt,belsõ képek amiket vezettem,és külsõ képek😊

Tinka123
Ellõném a patront :L
De fejre baszottelbaszott :L😄 a Mancicát meg mégjobban 😄 Fasz-á-llító : D

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Fagyas Trans
Ááá, én nem tudnák ilyenen melózni. 😄

djano
nagyon fasza képek!
Csókos:Fasza ez a MAN megvesszük?😛

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Fagyas Trans
Én annyit szolnék ehez a R730-hoz hogy mindig kicsivel kell kezdeni.

Szaby: A képek: <#eljen>
Leho: Jaja, nekem is bejön!

Dik, fordítva akartam a szmájlikat. xDDD

Mondjuk én is.<#eljen>
Amúgy jó képeket csináltál. 😊<#idiota>

leho94
szerintem a gép az szebb😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Megértem a srácot 😄<#beka2>

SCANIA R series😊

Fagyas Trans
<#vigyor3>

Dobok fel pár régi képet😊 remélem nem baj😊

Tinka123
Jah hát akkor nem 😊, csak annyira részletesen nem olvastam el a hirdetést sem 😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

DJKonya
Nem tudom majd fatert megkérdezem tud-e valamit, mert múlthéten mikor utoljára voltam fent nem mondott semmit a két hülye. De a hirdetésben is úgy írják hogy nyerges szerelvényre cserélnék, akkor nem hiszem hogy tönkre mentek 😊

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Tinka123
Lehet, amugy csak cserélik vagy tönkrementek?😊