Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fagyas Trans
Rs, Luspy: Boldog névnapot!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

djano
Kamaz szuuupper kámáz😊
Ukrán mindig ezt mondta😄

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

vadkamionos
Kössz😉
Tegnap reggel találkoztunk fatheroddal is a téglagyárban😄

♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

Gerypapa 95
<#eljen>

Fagyas Trans
<#hawaii>

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

matyi0323
De láttam.
már értem

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Tinka123
Nem azt mondom hogy a Dafnak meg a Magnumnak nem fagy be, hanem a vidón láthatóaknak nincs befagyva...Azmeghogy ennek most befagyott hát igy járt, kiszabadult, kész én lezártam 😊😉😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Fagyas Trans
Befagyott a fék. Nem láttad hogy nem ment az elsõ kerék?

DJKonya
Nem természetes dolog, de ha ott áll hetekig hónapokig ilyen hidegben. Az meg hogy a Magnumnak meg a Dafnak nem fagy be az ökörség...

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

matyi0323
mi volt ezzel a szerencsétlen man-al. hogy így ráncigálták ide-oda..? mert addig oké, hogy elakadt..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Tinka123
De bazd mért lenne természetes hogy -21 fokba befagy az autó fékje?😊 Érdekes a Magnum, meg a Daf,,, azoknak nem fagyott be?...

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Gerypapa 95
ifa nem is tárcsa fékes ..

Tinka123
Az IFA nem fagyott be : D -23 volt : D ezekrõl 😉

Gerypapa 95
milyen problémákról beszélsz ? befagyott a fék .. minusz 21 fokba mit vársz egy kint álló kocsitól ? 😊

VERESS 96
Mindegy milyen kamion csak guruljon és jól keress vele 😄 xD
Tinka: Szerintem még több kellet hozzá xD Nagyon beállt a kerék

Tinka123
Az az autó szerintem nem fél órája állt ott, sztem annak minimum 2 nap kellett ehhez, és mivel traktorba ment Litvániáa, ezért gondolom azt az M.A.N-t most vehették, és már az elején ilyen problémák vannak vele : D

Fagyas Trans
Jaja. 😄 Szerintem a cégnek csak az van azért. 😄

VERESS 96
Úgy látom ez a sofõr mindig MANnal nyomja 😄

Kovács Erix
Jó vidi lett😊

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Tinka123
Igen volt fent, sendspacere feltöltöttem, ezekszerint onnan te is letöltötted, és akkor még vmiért nem engedett regelni youtubra, de most bepótolom : D
Ami van vidóm és jó minõségû az repül fel 😊

Fagyas Trans

Tinka: Jó videók!

allock
mint ha régebben már lett volna fent, akkor is érdekesnek tartottam ezeket a kis utcákat 😊

#hhwnd

Tinka123
Second video 😊

Tomika001
Fasza lett! <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

luspaydavid
Lehet jön majd ide is szoktam látni egy ilyen Magnumost a városba valami céghez jön be 😄

The Truck Is My Life

RS
Jó lett!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Fasza... Volt apádnak baja a keskeny úttal mi? 2.44 nél XD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

kgb12
Jó videó lett gratula !<#eljen>

Manchester United FC

Tinka123
Nah fiúk és lányok, kész van a 2. video 😊 nézzétek csak 😊

kgb12
Ezt most néztem RG-n, hát besírtam rajta de a csaj se volt szomjas szerintem 😄

Manchester United FC

Tinka123
Ohhon kizártá asszony? Akkor most én zárlakki xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tinka123
Ne örülj a konferencia fülkének annyira : D, mire átalakítod 30 perc szval annyival kevesebbet TV-zhetsz meg alhatsz xD, nah meg a tárolóhelyek, hát abból nemsokvan, az ágy középsõrésze alatti helyet nem tudod hasznosítani mert nyáron ott van a hûtõ, télen meg elméletbe az állófûtés, magyarul van egy ócska hûtõd két ócska kis zergbaszta szekrényed a szélvédõ felett, meg egy kis rekesz az alsó ágy bal oldalán(szembõl állva), egyéb helykihasználási módok---> Alsóágy : D

Kovács Erix
Jó de én meg úgy értelmeztem hogy Kaposvári az a Scania vagyis Kis Csendes úgy tudja én meg csak mondani akartam neki hogy nem az😊

ubul97
Hellosztok
Igen Ficánka az mezõtúri a sárga scaniával még hozzá erdõsé...

94mike
Köszi(:

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

roller460
Nem akarok beleszólni a vitátokba ,de KisCsendes csak annyit írt,hogy ismeri kaposvárról nem azt ,hogy kapsovári a scania...<#rolleyes>

Erik te meg írtad,hogy nem is kaposvári hanem mezõtúri....<#wow3>

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

94mike
Pedig igen-igen úgy látszott.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

roller460
Hát igen,azért mondom,hogy mindenek van jó meg rossz tulajdonságai..faternak is még mikor Révész Kamion Rt. volt ugye aki meg vette az akkori Kapos Kamion-t aztán õk is merciket kaptak a révésztõl a nagyfülkéseket..hát valami iszonyat kényelmes volt... de hát igen a motor... neki is 440-es volt,de ááááá :S

a magnumban még az is jó,hogy Volvo motor van már az összesbe.! 😉

Kovács Erix
Nem kel felkapni a vizet...-.-"
1 szóval nem mondtam olyat hogy nem járhat arra..

94mike
Tudom,h már nincs..
de kaposváron csomószor láttam annó: )
még beszéltemis vele.xD

Fagyas Trans
Így van. Amugy a Renault meg a Mercedes levédte, hogy csak nekik lehessen ilyen motorpúp nélküli fülkéje. Szóval minden kamionba lesz az biztos olyan 10 cm-r. Amugy fater elõzõ kamionja Actros volt hát nagyon kényelmes 2-en nagyon jól elfértünk benne. Nagy szekrények elöl hatalmas felsõ ágy és nagy hûtõ alatt pedig még 1 fiók. De a motorja nagyon rossz volt mert 20 tonna szõnyeggel már majdmeg halt. Mondjuk 440-es volt de akkor is. Fater mostani volvója 420-as és nagyon erõs bõven kiteszi a 440-es Mercit.

roller460
Nincs is már cukorrépa. 😄
Amúgy már nem 1x láttam ezt a sárgát itt kaposváron,lehet h már fotóztam is.! 😉

roller460
Na jó lehet,hogy túloztam 😄D

De most ha az ember siet és csak télleg azért állt meg,hogy harapjon gyorsan egyet,biztos nem fog neki állni ott nappalit "építeni"...leül a megszokott székbe aztán eszik és megy is tovább.! 😊

94mike
Attólmég járhat kaposvárra cukorrépával,nem?-.-....

Kovács Erix
Bocsi de a sárga Scaniás az Mezõtúri😊
UBUL kolléga is tanusítani tudja😊

roller460
Hát így van..."kinek mi az ideál" amúgy szerintem tök mind egy, minden márkának,autónak van jó és rossz tulajdonságai... pl a mercedesnek nagyon szar a motorja,viszont a fülkéje nagyon jó...Amúgy az új magnum már nem olyan rossz..meg végülis a magnumba jó mert nincs motorkúp...az új mangum tele van elõl szerkényekkel.. a felsõ ágy fölött is van szekrény ,meg hát van ilyen konferenciás változat is,de ha jól tudom pl a DAF-ban nincs konferenciás változat,de lehet h a daf kényelmesebb,szóval mindennek és mindenkinek más.! 😊

RS
Komoly lehetett!

#50658: Eszméletlen! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

DJKonya
5 perc? amit mutattam képet is, a srác 20 másodperc alatt csinált ágyból nappalit 😊

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Fagyas Trans
Egyszer volt 1 kamionos találkozó Hollandiában és 2-é vágtak 1 daf fülkét és simán bele ment 1 magnum fülkéje. 😄 Csak igy halkan megjegyzem hogy a magnum fülkéje szerintem nagyon rossz. :S De kinek mi az ideál. 😄

RS
Nem rossz gép, látom Sió-Trans. 😊

Topline: Várjuk a képeket!