Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én õt is elfogadnám, fõleg hogy tényleg nagyon jó állapotban van, ültem már benne mert õ szokott a mellettünk lévõ rámpán pakolni Pesten.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
'Házba'
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Mivel használt kamionokból olyan 7-8 szerelvényt is lehet venni 52 millából..
De lényegtelen!
Majd ha 1x is lesz valamelyikõnknek annyi pénze akkor ebszélhetünk errõl..xD
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Tényleg még túloztam is mert nem 3650km-er van beleírva vagyis nem azt írtad hanem csak 3250 hm.. fene a fejem..<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
#50601: Szép kis vas. Belsõ képek vannak? Merre megy majd tovább a faterod?
Új nick :D Jéé de laza :D
És külömben sem errõl van szó! Hanem hogy milyen drága..
Tomi:köszi😉
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
egyébként, unokatesómé is hasonló ehez, szinte ugyanez, csak neki G 420-as, szóval lentebb van a fülke( vagyis nem vagyok benne biztos, de középen nagyobb a púp az tény)
de egyébként ránézésre tök ugyanez...
www.szobi.picturepush.com
Ez került szerelvénybe 60 millába.
És 2-öt is vettek! 😄
CB:Feri: Szép gép/képek! 😊
Egyébként biztos nem adnék érte ennyit, csak ha nagyon megtehetném, ennyi pénzért már egy vadonat újat veszek szerelvénybe.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Elõpakoltunk fatherral..
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
к.ιηтнуα.
Meg hogy sokba kerül persze hogy sokba fõleg ha nincs pénze az embernek...
Szerintem ez olyan emberé aki nem tudja fizetni aztán inkább eladja mert rájött hogy túl sok pénz.. 😄
Tudna valaki belinkelni ide az oldalra "Tuning" Scania belsõröl képeket?Pl:ami bõrös meg szoval fullos 😄
Köszi szépen elõre is😊
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Csak aki oda felrakta az haverom és küldött pár db kamionos képet és ezeket a képeket õ csinálta😊
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Ilyenbõl éppen 3 darab van. 40-41-42 a rendszámuk.
Kerecsenden rakodnak mûtrágyával és néha visznek Pestre fát vagy vasat.
És van egy 43 CCC kék Actros MP1.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Nem járt ez valamikor magyar rendszámmal?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.