Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hát így csak a ti képeitek és videóitok maradnak, amíg nem lesz jogsim ami meg elég messze, hisz csak 16 nap múlva leszek 15.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Hadjuk már..
Na mind1 ha valaki nem meri leírni de akar tippeket hallani az írjon pm-et..<#hehe>#hehe>
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
к.ιηтнуα.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Találtam egy pár darab képet régebbrõl😊
Még 08-ban dolgozott ott,zsír új 0km-esen kapta:
Ezt meg Szolnokon csináltam,ahova a tejet hordtuk.

к.ιηтнуα.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

#51106: <#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
szerkesztõs köcsög 😄😄😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
Már nem igen látni TGA-t a Wabitól!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
látszik senki se kedvel egyik topikba sem, mindenhol ugatsz...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
mercedes E320 CDI owner
| #51090 takaroggyámá innen-.-
The Truck Is My Life
Mert akkor tudok adni 1-2 tippet hogyan tud még többet ellopni hogy ne vegyék észre😉<#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
ugy h sok jóra neszámítson fatherod😞
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Mondták faternek a ,hogyha rossza a korong minimum 1200€ úgyhogy szerintem annyi fele lesz. :-s
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
fater régi cégénél ugyanez volt, ott a 2 heti vezetés mindíg 110 óra körül mozgott...kaptak egy ellenõrzést, faternak 700.000 lett volna a büntetése, de az összes sofõr nyilatkozta, hogy a cég utasította õket, és így a sofõrök büntetését elengedték...
www.szobi.picturepush.com