Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinka123
két heti kilencven+106?😄 140 órára kapott a csávó 1700€ ós büntetést 😄 hegyeshalomba, a francia 7000€ kérne ezért😄 kb

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

leho94
2 hétben 106 óra túlvezetés az kb mennyi pénz lehet ha megfog a rendõr?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

viktor130
Saját.. Még a nyáron csináltam Szlovéniába 😊 Van még 40 perc ami feltöltésre vár 😄

Daf Xf 95 480 :)(Y)

80ról satufék szembõl elöztek
VERESS 96
Fasza videó 😄 Kicsit szétbaszta a lemez a ponyvát...

kössz!! Ez volt az elsõ videóm! 2009es év
Tinka123
Fasza vido 😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

PttM Fa
bezavart a kuka meg a tábla :-s

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Hesston
Bü: Biztonságos Üzemeltetés = Nagy kamu az egész!
Mi pl. végig untuk az egészet mert akkora egy marhaság.. Jó, annyibol jó a dolog hogy fentvan a falon a légszék rendszer aztán minden meg lehet róla nézni, meg ott a bakon a 45 éves Csepel motor aztán azon mutassál el minden olajcsere, üzemanyag útja,stb..
De mint minden magyarországon annyira egy elavult tananyagot adtak le nekünk hogy hihetetlen.. Öreg oktató ott menõzött hogy 6-bar os a légfék aztán már ilyen nincs is.. (nagyon)
Vizsga is akkora egy kamu volt hogy majdnem ki röhögtem a vizsga biztost.. xD
El keztem mondani hogy milyen lámpákat kell meg nézni minden nap elindulás elõtt, el jutottam addig hogy megfogtam a lelakott okató kocsiba a kapcsolót aztán neki ált magyarázni helyettem hogy miket kell megnézni, Meg kb. az egész 5 perces vizgya ilyen volt.. Még volt a kuplung holtjáték ott is mindent mondott helyettem..
Meg volt kiszedve egy Iveco-ból egy rossz tachográf aztán meg kelett rajta mutatni mindent hogy milyen kapcsoló mire jó, meg hogy kell álítani a sebességet meg ilyenek aztán eggyik srác fogta el fordította a kulcsot ki akarja nyitni aztán komplettan az eleje ami ki nyílik ott is marad a kezébe.. ( xD )
Szval ha majd mést Bü-re készülj fel hogy vannak érdekes témák..

Új nick :D Jéé de laza :D

jóvanmá<#idiota><#idiota>

94mike
öléglösz<#idiota>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Nah bocs a sok videóért

Egy új rész a mestertõl <#nevetes1>

Olasz<#wow1>

V8 5800<#taps>

Nah akk én is 😄 part1

CzUKi
Nagyon belejöttem ebbe a videó gyártásba 😄 (Kicsit elb@szarintottam mert DAF XF 105.40 et írtam ...XD ) De szerintem elmegy szódával xd

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

94mike
Ez relatív😄
ha a zsír uj csilli villi r730-ason pl keresek 150 et,az öreg szar f2000-en meg 400 kilót,akkor az öreg mant: P
de ha csak úgy választhatnék,alap h nem a régit😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

RS
Azért ha választani kéne, nem egy lepukkant Liazt, vagy F2000-rest vinném.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

94mike
Az biztos..a régebbi gépeket..meg simán megcsinálod otthon a mûhelyedben egy kalapáccsal 😄
az újjal meg nem tudsz micsinállni:S
mert ha hozzányúlsz,több kárt csinállsz....
legalábbis én ezt vettem észre faterom mostani munkahelyén,a fater féle régimant simán meg csináljuk egy délután alatt,és fasza..a fekete scaniához meg hozzányúlnak,és másnap viszik a szervizbe..mer fele gépet széjjel kúrták: )

CzUKi
Nekem teccik😄 Én is most töltöm fel a második részét a videónak 😄 Ezeket a felvételekbõl vágtam össze 😄 107 percet ír feltöltési idõnek XD

luspaydavid
Köszi 😄 azért nem annyira

The Truck Is My Life

CzUKi
Fasza kis videó 😄

Tinka123
Jó kis vasorú dudussal nincs gondd neaggódj 😄 ( Daf / Rába xD)
Köpi a füstöt meg közel 2.5 milliója van de megy és -fokokba is elindul lehet hogy nem pöccre de megy, és tudod mit lehet hogy nem zsír új autó de lehet hogy többet keresnek rajta mint apám a nemzetközivel...

Szobi30
ez pontosan így igaz...
lehet, hogy nem kell minden második hétvégén motorfelújítás, de ha egyszer kell hozzányúlni, akkor a zsebedbe is nagyon bele kell nyúlni...

www.szobi.picturepush.com

94mike
Bocsi..de nem értek eggyet veled...egy 10 éves kamion nincs úgy telebaszva elektronikával,mint egy 3 éves..:S
szval,nem biztos..hogy a 10 éves szarna be állandóan,és nem a 3.

luspaydavid
Igen

The Truck Is My Life

PttM Fa
A zöld 124G a fönöké?

luspaydavid
De hogy is a miénk ebbe az évben lesz nagykorú 😄 (18) és még is megy ha gond van vele a fõnök elviszi és addig mész az övével nincs megállás.

The Truck Is My Life

TOPLINE
A telepen amúgy ezzel járok jól írták 😊

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

djano
hát jó a scania a 730 rol de azért a 700 as volvót ne felejtsük már el.
Am az utsó 2 sor az igen én is így vagyok vele csak azért nem mind 1 hogy egy 10 éves kocsira ülök rá vagy éppen egy3 évesre mert a 10 évesnek jönnek a hibái és alig dolgozol😞
De am igen már mennék én is😊

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

luspaydavid
Utolsó mondatod <#eljen>

The Truck Is My Life

Szobi30
a motorjáról mondjuk a Scania a híres...

#51041: hozzánk meg odajött egy csávó, õ Volvo-val volt, benézett a miénkbe, és annyit mondott, hogy mit meg nem adna, ha ilyen fülke lenne az övén is...

de egyébként, én nem szídom egyiket se, mert én személy szerint, egy Liaz-al is eldolgoznék, csak lenne már meg a jogsim+ dolgozhatnék 😊
és akármelyik céghez megyek majd, nem azt fogom nézni, hogy ennek ilyen meg olyan kocsijai vannak...hanem h jól fizessen...

luspaydavid
Nyárról 😄

The Truck Is My Life

94mike
Olasz határon beszélgettünk egyszer egy fiatal sráccal,magnummal volt..
õ szidta átkozta,hogy mekkora egy szar..arról meg nemis beszéllve,hogy a magnum fülkéjét kombájnokra tervezték..csak a ranult meg vette a licencet kamion fülkének.
most nekem lehet támadni a renault fanoknak..: D de ez van.

94mike
+1<#eljen>

djano
mert a volvo mirõl híres akkor ha nem a motorrol?
nem akarok kekeckedni de sztem ez hülyeség hogy nem a motorrol híres.

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Prémium driver

Jamaica a Jamaicaiaké.

Gerypapa 95
aki elfogadja a tényt , hogy egy francia kocsiba ül .. az nem fog csalódni . ennyi 😊
egyébként meg a Volvo sem a motorikus teljesítményéröl híres.

Tinka123
Valakinek nincs képe ScanTransos autókról?😊 megköszönném 😊

djano
régen nekünk is a renaultnak minden baja volt még 1 millió km elõtt adta emg magát.
Most lekopogom a DAFba már több mint 1 misi van de semmi nincs még vele.
Akinek van ismerõsünknek most Magnum az is panaszkodik rá és cserélni fogja hiába 5 éves.
Kivülröl talán szépek de motorilag nem nagyon.Az új EEV motoros az meg hát igen ahogy Szobi mondja Volvo motor de mégse olyan mint egy Volvo.Ha egy 440 es Magnumot,És egy tõle nem nagyobb vagy akár kisebb erõsségû volvóval egymás mellé állnának szerintem a Volvo lenne a nyerõ.Meghát a kényelmességrõl nem is beszélve😞

ubul97
Nekem is van 1 ismerõsöm neki meg Magnumja van neki nincs semmi baja vele...

Szobi30
volt egyik ismerõsöméknek Premium, azis Volvo motoros volt...és õk aztmondták, hogy lehet, hogy Volvo motor, de mégis csak a Renault rakta össze.

utána ráült egy Volvo-ra, és annyit mondott, hogy ez azért csak egy volvo.

de a Magnumot nemtudom, hogy olyan e mint a Prémium, de az biztos, hogy a Prémiumot sokan szídták már.

PttM Fa
sokat nem tudok de azt biztos, hogy elég homemade lehet.<#idiota>

R420
Lámpát bocsi ,hogy kiloptam de különben nem kaptam volna vacsorát itthon.<#idiota>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

ubul97
Hellosztok
Valami infot tudtok mondani a volvo motoros Magnumról?
Mert ha minden igaz 3 hét múlva kap fater 1-et...

CzUKi
Köszi 😄 Valami kevésbé ramaty állapotú DAF jobban mutatna rajta 😄

luspaydavid
Szép ! 😊

The Truck Is My Life

CzUKi
Rs szerintem ez akár mehetne bannerba is 😄 DAF XF 105 410 SC

Quiksilver
Biztonságos üzemeltetés <#vigyor0> C kategóriánál pl, a motor, a fékek, a felépítmény, megismerése, karbantartása stb stb. tehát konkrétan hogy: miként kell olajat cserélni, kereket cserélni, izzókat meg ilyenek...de gondolom neked az ilyenek már mennek, hisz ahogy olvasom te is elég sokat vezetsz <#kacsint>