Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Daf Xf 95 480 :)(Y)
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Mi pl. végig untuk az egészet mert akkora egy marhaság.. Jó, annyibol jó a dolog hogy fentvan a falon a légszék rendszer aztán minden meg lehet róla nézni, meg ott a bakon a 45 éves Csepel motor aztán azon mutassál el minden olajcsere, üzemanyag útja,stb..
De mint minden magyarországon annyira egy elavult tananyagot adtak le nekünk hogy hihetetlen.. Öreg oktató ott menõzött hogy 6-bar os a légfék aztán már ilyen nincs is.. (nagyon)
Vizsga is akkora egy kamu volt hogy majdnem ki röhögtem a vizsga biztost.. xD
El keztem mondani hogy milyen lámpákat kell meg nézni minden nap elindulás elõtt, el jutottam addig hogy megfogtam a lelakott okató kocsiba a kapcsolót aztán neki ált magyarázni helyettem hogy miket kell megnézni, Meg kb. az egész 5 perces vizgya ilyen volt.. Még volt a kuplung holtjáték ott is mindent mondott helyettem..
Meg volt kiszedve egy Iveco-ból egy rossz tachográf aztán meg kelett rajta mutatni mindent hogy milyen kapcsoló mire jó, meg hogy kell álítani a sebességet meg ilyenek aztán eggyik srác fogta el fordította a kulcsot ki akarja nyitni aztán komplettan az eleje ami ki nyílik ott is marad a kezébe.. ( xD )
Szval ha majd mést Bü-re készülj fel hogy vannak érdekes témák..
Új nick :D Jéé de laza :D
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Egy új rész a mestertõl <#nevetes1>#nevetes1>
Olasz<#wow1>#wow1>
V8 5800<#taps>#taps>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
ha a zsír uj csilli villi r730-ason pl keresek 150 et,az öreg szar f2000-en meg 400 kilót,akkor az öreg mant: P
de ha csak úgy választhatnék,alap h nem a régit😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
az újjal meg nem tudsz micsinállni:S
mert ha hozzányúlsz,több kárt csinállsz....
legalábbis én ezt vettem észre faterom mostani munkahelyén,a fater féle régimant simán meg csináljuk egy délután alatt,és fasza..a fekete scaniához meg hozzányúlnak,és másnap viszik a szervizbe..mer fele gépet széjjel kúrták: )
Köpi a füstöt meg közel 2.5 milliója van de megy és -fokokba is elindul lehet hogy nem pöccre de megy, és tudod mit lehet hogy nem zsír új autó de lehet hogy többet keresnek rajta mint apám a nemzetközivel...
lehet, hogy nem kell minden második hétvégén motorfelújítás, de ha egyszer kell hozzányúlni, akkor a zsebedbe is nagyon bele kell nyúlni...
www.szobi.picturepush.com
szval,nem biztos..hogy a 10 éves szarna be állandóan,és nem a 3.
The Truck Is My Life
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

Am az utsó 2 sor az igen én is így vagyok vele csak azért nem mind 1 hogy egy 10 éves kocsira ülök rá vagy éppen egy3 évesre mert a 10 évesnek jönnek a hibái és alig dolgozol😞
De am igen már mennék én is😊
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
#51041: hozzánk meg odajött egy csávó, õ Volvo-val volt, benézett a miénkbe, és annyit mondott, hogy mit meg nem adna, ha ilyen fülke lenne az övén is...
de egyébként, én nem szídom egyiket se, mert én személy szerint, egy Liaz-al is eldolgoznék, csak lenne már meg a jogsim+ dolgozhatnék 😊
és akármelyik céghez megyek majd, nem azt fogom nézni, hogy ennek ilyen meg olyan kocsijai vannak...hanem h jól fizessen...
õ szidta átkozta,hogy mekkora egy szar..arról meg nemis beszéllve,hogy a magnum fülkéjét kombájnokra tervezték..csak a ranult meg vette a licencet kamion fülkének.
most nekem lehet támadni a renault fanoknak..: D de ez van.
nem akarok kekeckedni de sztem ez hülyeség hogy nem a motorrol híres.
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
egyébként meg a Volvo sem a motorikus teljesítményéröl híres.
Most lekopogom a DAFba már több mint 1 misi van de semmi nincs még vele.
Akinek van ismerõsünknek most Magnum az is panaszkodik rá és cserélni fogja hiába 5 éves.
Kivülröl talán szépek de motorilag nem nagyon.Az új EEV motoros az meg hát igen ahogy Szobi mondja Volvo motor de mégse olyan mint egy Volvo.Ha egy 440 es Magnumot,És egy tõle nem nagyobb vagy akár kisebb erõsségû volvóval egymás mellé állnának szerintem a Volvo lenne a nyerõ.Meghát a kényelmességrõl nem is beszélve😞
utána ráült egy Volvo-ra, és annyit mondott, hogy ez azért csak egy volvo.
de a Magnumot nemtudom, hogy olyan e mint a Prémium, de az biztos, hogy a Prémiumot sokan szídták már.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Valami infot tudtok mondani a volvo motoros Magnumról?
Mert ha minden igaz 3 hét múlva kap fater 1-et...