59456
-
SzabyV8 #52754 -
#52753 Első képen lenne refi :D De így is jó grat nektek -
#52752 Fasza gépe van! -
#52751 Viszont erre a refis képre nem számítottam..xD -
#52750 Kis mázlista :D -
#52749 Nyámnyila.
-
-
#52747 -
SzabyV8 #52746 Inkább dobok pár mai képet ide...
-
öregember #52745 . -
#52744 -
#52743 Ohh azért -
#52742 Nah végre. :) Szép gép/kép! -
#52741 -
#52740 meg siratja egyből! ahogy ki nyitja az ajtót könnyet csal a szemébe a bűz.... -
öregember #52739 és ? akkor most bánatosan fogok majd meghalni ? micsoda sorscsapás :( -
#52738 -
#52737 Úgylátom eltűnt!
Köszönjük RS! -
öregember #52736 a sok kis idióta nekem ugrott miután be merészeltem írni, h felnyomnám az összeset a sünöknél.....
innen indult a történet -
#52735 +1 -
#52734 Igen olvastam,de már a vita lényegében nem a telefonálásról szól,hanem arról,hogy itt osztod az észt de mire föl nem értem. -
öregember #52733 olvass -
#52732 Srácok nyugi van!
Igen ez az öregember még fogadok kamionba nem ült!És még tegyük fel egy külföldi 2-3 hetes úton nem volt! De egyet javaslok neki hogy tolja el innen a képét de nagyon gyorsan!
És remélem Rs barátunk ey szép kizárást rátesz a nevére:) -
öregember #52731 fateroddal ? :D -
öregember #52730 ha vissza olvasol, onnan indult a vita, hogy telefonál a sok paraszt vezetés közben
de ez igaz a szgk vezetőkre is, azokat se védem, sőt rá is dudálok azokra akik emiatt feltartanak..... -
#52729 Isten adja neked hogy össze fuss egy Román kamion sofőrrel akik vagy 8 hétig nem volt otthon -
#52728 Te tényleg nagyon ostoba egy f**z vagy! -
#52727 Az értelmi szinted azonnal kitűnik, nem értem hogy születnek ekkora idióták.
A BAN pedig természetesen jár, ha "bejössz másik néven" annak is. -
öregember #52726 sok ember meg úgy pofázik, h a jobb 1ben vigyorog mint akit b.szni visznek
és arra büszke, h ott unatkozott az apja mellett több ezer km-t és úgy állítja be, mintha ő vezette volna végig...... -
#52725 annál jobb, kúrvával jobb esetben csak 1x kell veszekedni!:) -
öregember #52724 szóljál az ostoba kamionos apádnak, h vegyen neked....ja meg magának is
ha telik rá
(nem kurvázik a jövő 7en és meg is van rá a pénz) -
#52723 Úgy is van biztos rutinos vagy vagy valami de ja na hess -
#52722 Sokan azt hiszik,hogy a kamionok nélkül is simán lenne élet,de ez nincs így. Semmi nem érne időben..sőt lehet,hogy egyáltalán nem érnének célba az áruk stb....Arról nem is beszélve,hogy sok ember itt úgy pofázik (már bocs a kifejezésért.) ,hogy életében nem ült,vagy élt kamionban....sokan azt hiszik,hogy egy marja jó szakma,semmit nem kell csinálni,csak a pénzt kapod,de marhára nem így van.....és az hogy nem fürdik egyik kamionos sem ez egyáltalán nem igaz. Nem véletlen vannak kitalálva a fürdők a benzinkutakon,éttermekbe, meg egyéb helyeken...Igaz vannak kamionosok akik nem adnak magukra és nem fürdenek ,max heti 1-2 alkalommal,de az a kisebb réteg szerencsére...És ez,hogy itt fikázzátok,meg szidjátok a kamionosokat se nekem se más kamion fanatikusnak,és kamion sofőrnek nem tetszik. Ahelyett,hogy megbecsülnék az emberek a kamionosokat akik éjjel nappal mennek,csak hogy a szemét népségnek odaérjen az árú időben,meg hogy valamiből meg is élhessen...ezen elgondolkodhatna 1-2 ember és utána pofázzon. -
öregember #52721 meghagyom neked, szopkodjátok egymást, a kamionosok úgyse csajoznak, csak kurváznak
ha meg ott a másik sofőr, egymásnak seggbepitypang :D -
#52720 és ez neked mire jó?:D de tényleg mondd már el, ha mondasz egy értelmes érvet hogy miért jó neked az ha ezt csinálod akkor igazat adok neked :D -
#52719 meg nekem egy headsett-et lécccci :D -
#52718 Hát te tényleg egy nagy g*ci vagy.... -
#52717 azér jó durva hogy egyetlen beszólással intézett ~5 perc alatt 60 hozzászólást :DD -
öregember #52716 mekkora gizda vagy, hülyegyerek :D mi lesz, kizársz a topikból ? bejövök másik néven :DDD -
#52715 leis fotóztam...hozzak kettőt?: P