59456
-
ScaniaBoy #52835 Jó kis gép! ÉS beraknád eredetiben ?? :D -
#52834 Willi Betz volt pár éve az első azt hiszem,azelőtt meg talán a RiCö. -
#52833 Az egyik talán az Edy... :/ -
hosma #52832 figy wabis cikben azt írták ha most kibővítik 3-400 új autóval akkor wabi lesz a 3 legnagyobb szállítmányozási cég. Melyik két cég előzi meg? megtudná nekem mondani vki
köszöntem :D -
#52831 Meg van vele elégedve faterod? hűtő mérete, rekeszek meg a kényelem maga :) köszi a választ.. Ha felajánlják akkor lehet elfogadja apu, null km es Zsír új R es ;) -
#52830 Nekem tetszik rajta! -
#52829 Én lekapnám azt a rácsot onnan,és gyönyörű:) -
#52828 Tegnap este elfelejtettem felrakni! : -
#52827 Egy kis segítség saját anyag:D
-
#52826 Gondolom ez alap dolog, de faterod vigyázzon a hőmérsékletekre a hütőbe.. Asszem a mai világban nagyon nézik, és ha nem annyi amennyinek kéne lennie akkor gáz van.. -
#52825 Jobhelyeken.. csak kevés van belőlük.. -
#52824 Ez így van. Apám nyáron mondta a töröknek,ha éjszakára nem kapcsolja le a hűtőt akkor éjjel kiszáll és a késsel szétvagdossa rajta az összes kábelt...ki is kapcsolta..
Amúgy nem egyszer voltmár,hogy mellénk egy hűtős állt be de engem pl marhára nem zavart...általában ha fáradt vagy így is - úgy is elalszol...
Bár a jobb helyeken már külön hűtős parkoló van... -
#52823 Hát figyelj ez is embertől függ. :)
HBD! -
#52822 Még pár darab: -
#52821 nem kell spaniferezni, ponyvázni...már egy nagy előny.
viszont meg kell szokni, mert én nem tudok aludni még akkor se ha beáll mellénk egy hűtős, bár azt mondják, hogy ha mögötted van a hűtő nem lehet annyira hallani, de ezt nem tom...
nekem most jó a Siló, bár én személyszerint jobban szerettem a ponyvást, de jó ezis :D
ja, egyébként pedig Boldog szülinapot !!! :) -
#52820 Tessék:Scania -
#52819 nincs neki olyan sok tudomásom szerint! de 1-2 sofőr szívesebben menne hűtősre mint ponyvásra(szerintem a kamionsok 90%-a( most nem kell azzal jönni, hogy "faterom biztos nem"))! -
ScaniaBoy #52818 Jó képek!
A gabonás Scaniat eredetibe megkaphatnám?? -
#52817 Hát a wabinak szerintem nincs annyi munkája hűtősre meg így is sok hűtőse van neki. -
#52816 Hali. Esetleg ha gondolod nézz át az RG Fórumra,ott van külön szakrész neki és ott elég sok mindent megtudsz a hűtőzésről....Ha még nem vagy regisztrálva,akkor reggelj és erre a linkre kattintva megtalálod a Hűtőzés topicot.! ;)
Hűtőzés. -
danyr #52815 Na de egy ponyvás pótnak lényegesen több a kihasználhatósága, mint egy hüttősnek, a mai világban viszont ez számít igazán. -
#52814 Mai képek: -
#52813 bocs a dupla postért! csak romlandó és friss árúval mehet, azon felül ugyan az tartozik rá mint egy ponyvásra! -
#52812 sofőrje lesz, csak nem Magyarországon! Azért terjeszkedik Romániába, mert ott olcsó a munka erő, meg aki megteheti megy(nem folynék bele további részletezésbe!) De ha már vesz 3-400 kocsit vegyen mellé hűtőspótokat, egyből meg nőne a sofőrök érdeklődése, mert azért más egy hűtős mint egy ponyvás... -
#52811 de csak akkor mehet, ha friss árut visz...ha fagyasztott árut visz akkor tudomásom szerint nem. -
#52810 Őőő hát én annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy mehet tilalomkor, szóval ha valahol tilalom van akkor ő mehet hűttős szerelvénnyel :D És asszem előnyt élvez olyan helyeken is ahol sokat kell várni :D De nembiztos csak én erről tudok :D -
scaniaboy19 #52809 Helló szeretnék kérni 1 kis segítséget.Fater most kapott munkát 1 cégnél hűtős szerelvénnyel fog menni és érdekelne h van e valami amit bekel tartani v valami külön szabály amire oda kell figyelni a hűtős szerelvénynél ? -
#52808 Van ott több 100-an is lehet válogatni. De gondolom selejtez is. -
#52807 Hát van benne valami, de még mindig az a hír van a waberer's-ről, hogy igy nyulnak le meg úgy. De Ez már nagyon rég volt. -
#52806 Hiába vesz új kamionokat ha sofőrje meg nincs:( -
#52805 Zsír képek lettek! -
#52804 Jó képek Második kép kifejezetten kurv@jó :D -
#52803 -
#52802 Nem kezdek én semmit. Csak megírtam,hogy van szebb autó mint az a scania...ennyi. Nehogy már itt osszon engem egy 14 éves.
Na mind egy. Rakok pár képet is. (Remélem még nem voltak.)
-
#52801 Abba lehet hagyni az offolást, ha bajotok van egymással azt privátban rendezzétek le! A modik szívesen kiosztanak pár elakadásjelzőt a viselkedésetekért... -
#52800 -
SzabyV8 #52798 Ha már sokatok rakott fel saját vidit,teszek én is,bár ez 2008-as akkor nekem erre futotta :D Dalija Sped :)
-
#52797 Ne kezdjétek már megint! -
#52796 De meg ütöm ezt a gyereket....
Tipikus 14 éves duma..."de gyerekes vagy mindenre irkálni kell,jaj..." :DD
Kinőttem már abból a korból,hogy a maketteket tologassam és kérlek ne lopd a szövegem :)
És ne biciklizzél,mert azért duplán megcsaplak. ;)
-
ScaniaBoy #52795 vadkamionos: Jó kis Scania!!
Bicikli: De egy gyerekes vagy mindenre írkálni kell neked amit én írtam M1 magadra hagylak nem érdekelsz Te meg tologassad akkor a rönó makettedet.